• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Herbata a zgadniesz moja rozpiętość to między jedną a drugą 23-43 dni w tym roku ale bywało i 65 kiedyś np cały marzec nie miałam;/ Tylko że to chyba nie możliwe chyba że mam takie szczęście bo zawsze z gumką ale wyroki Boskie są różne:) w sumie teraz powinnam mieć;/

reklama
Hej Dziewczynki. Martynka chora:( Ma katarek, oczka takie chorusiane:( Żal mi jej strasznie. Mam nadzieję, że prędko wyzdrowieje. J ją pewnie zaraził bo też chory, już od paru dni. Mam nadzieję, że mnie nic nie weźmie bo muszę pracować;P Dziś była u nas szwagierka z synkiem, szwagier, który jest nadal, gra z J na konsoli, Mała śpi. Czas na trochę relaxu.

Herbata zdróweczka;*
Kasiek jak masz taką rozpiętość to @ na pewno się pojawi, spokojnie:) U nas te bunty ostatnimi czasy jakoś ucichły..;))
Elwirka dobrze, że już gadacie z tym Twoim;* Na pewno niebawem będzie już wszystko super. Po kłótniach zazwyczaj taka dziwna aura jest jeszcze. Może pogódźcie się teraz po raz drugi w ten najmilszy sposób:D Po kłótniach lepiej smakuje:D
Witam nową Mamę. Pisz częściej;)

Malwina
kochana wszystkiego naj naj z okazji urodzin:) coś się nam tu nimi nie chwaliłaś:P zdrówka, radości, spełnienia marzeń i pociechy z córeczki:)

Ostatnia edycja:
dobry wieczór
laugh.gif

pogoda dzisiaj dopisała
laugh.gif
obiadek w restauracji i spacerki
laugh.gif
a póxniej wizyta u babci
wink2.gif

No od jutra mama idzie do szpitala na tata na południe w pracy
laugh.gif
więc zostane sama
wink2.gif
DAMY RADE

MAlwina wszystkiego najlepszego !!!!!!

Vegas zdrówka dla MArtynki ;*
Kasiek ja tez czekam na @ .. .;-)
Matosia witaj ;-)
Herbata zdróweczka;**
ViKAmcia Emma śliczna;*

Ostatnia edycja:
Witam z rana
Malwina spóżnione ale szczere zyczonka!!!! Wszystkiego co najlepsze!;-)
Vegas super fotencje ;)
młoda no ba dasz rade ;)
anetka co u was? czemu znów zamilkłas? ;P
Witam nową mame, pisz czesciej!:-)

Hania z M do szkoly pojechała, ja z chlopakami siedze;P na dworze cieplo i zanosi sie na deszcz, ale mam nadzieje ze da sie jeszcze do poludnia wyjsc choc na chwile ;]

reklama
Vegas no no :szok: swietnie zdjecia. super wygladasz. zdrowka dla Martynki
Malwina wszystkiego naj! spoznione, ale szczere :-)
Elwirka to nienajgorzej. faktycznie.

ja nadal nie czuje sie super, ale lepiej chyba niz wczoraj. ide pranie robic. milego ranka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry