• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Długo mnie nie było bo wszyscy mielismy grype żąłodkową a i Zuzi nie ominęło...tragedia

Teraz juz wracamy do normy .

Zuzia zaczeła sie strasznie buntowac i marudzic o byle co .. czasem nie mam juz sił

Dziękuje ślicznie za życzonka , kochane:)

Jak Zuzia zasnie to wpadne na dłuzej

reklama
Dobry :-D:-D:-D ;-):-);-);-);-):-);-)
pogoda do bani ;/
i jak tu gdziekolwiek wyjsc? :-(

Vegas nie mój . Tata zaprosił nas na obiad ;-) . Mój sie postara 29.09 :-D
A i śliczne fotki ;-) ładna kobitka z Ciebie;*
Liza no mam nadzieje .;-)
Malwina dobrze ze wszystkim przeszło ;-)

Hejka

Młoda u mnie za to słońce świeci ciepło i przyjemnie właśnie C i Domi wygoniłam na dworek sama ogarniam po weekendzie:)

Malwina ja też życzę wszystkiego najlepszego:) I nie martw się moja też się ostatnio nie dobra zrobiła wszystko jest NIE!! Krzyczy rzuca się i w ogóle;/

Herbata widzę że siły wracają oby Ci przeszło:)

Liza
masz rację trzeba korzystać bo zaraz śnieg spadnie:)

Elwirka ale Ci ładnie śpi nie to co moje:)

Vegas
śliczne zdjęcia a Ty wyglądasz jak nastolatka nie pamiętam ile Ty masz lat jeśli wolno się zapytać a Martynka super ale chudzinka z niej:) Zdrówka dla niej:*

Witam się z rana u nas piękna jesień na weekendzie już babie lato widziałam:) Domka biega po podwórku

Ostatnia edycja:
Malwina dobrze ze juz po chorobach....:)
kasiek ja mialam na mysli deszcz a nie snieg:D do sniegu mysle ze mamy jeszcze z miesiac dwa;-)

Ja własnie przyszłam z dworku, Mikołaj dostał butle, polozylam go wyszlam z pokoju i... zasnoł :tak: takze ide na dwór musze drzewo pozbierac kolo drzewek przed domem, poki suche;P
no i obiad przygotuje:tak: U moich rodziców siostra jest wiec Daniel ma siostre do zabawy pól roku starsza;-) oboje ten sam rocznik :tak:
A moje kontakty z siostra sie ukruciły po zmianie przez nią męża :dry: wiec niewiem czy sie cieszyc ze jest czy nie;P M M jej nie lubi a ona jego, wiec wiecie jak to wyglada wsio.... zreszta juz czuje ze jakas wojna bedzie bo ja od rodziców biore auto i po hanie jezdze (paliwem zatankowałam auto zeby nie bylo;P) a jutro ona ma gdzies jechac, ciekawa jestem jak to rozwiążemy ;] a i jak zazwyczaj ona jest to % w domu obok sie leją;P taaaa....
Hania do 13 wiec ide by sie wyrobic ;P

hej Wam.
mi jako tako dni mijają. nawet nie wiem co ja takiego wczoraj robiłam. raz jest ciepło raz zimno. Spodziewam się dzisiaj gości, S kolegi narzeczona ma wpaść bo chce żebym napisała jej jakąś pracę z polaka. parę złotych wpadnie bo za darmo nie zamierzam nic robić. sprzątnęłam, dzieci oglądają bajkę a jak się skończy to na dwór idziemy. Justynkę jutro dopiero do przedszkola wyślę, dzisiaj nie miał kto jej zawieźć. ciekawe kiedy będę mogła odebrać prawko...
Kamcia Słodka ta Twoja Em...:tak: Takie ładne policzki ma jak się śmieje.
Vegas My z kup-nem nowego telewizora zwlekamy ile wlezie, a mamy jeszcze ten z taką dużą dupą.:-D i póki działa to go nie zmienimy,
zdrówka dla Martynki,.
Matosia Witaj wbijaj się wbijaj, najważniejsze to starać się częśto pisać no i odpisywać innym.
Kaisek i jak dzisiaj @ przyszła?
Herbata Zdrówka.

Malwina W takim razie Sto latek!!!!!!! współczuję choróbska. dobrze że już przeszło,.

Vegas sliczny avatarek :-)
wiem że wolisz później , kiedyś mi na nk pisałaś :-)
ja nie uważam tego ze to przyjemnośc dla mnie tylko że późńej będzie spokój i nie będzie płaczu czy bólu dla dziecka:tak: ale rozumiem że różnie można to odbierać
co tez nie zaprzeczam że niektórzy przebijają wcześnie uszy właśńie w takim celu jak Ty napisałaś:tak:
liza piękna pogoda?? gdzie i kiedy :-p
u nas leje non stop.. aż na cyfrze tracę sygnał:sorry2:
współczuje sytuacji rodzinnej:dry:
herbata zdrówka życze :*
Elwirka super że się już pogodziliście :-)
vegas zdrówka dla Martysi :* sliczne zdjecia
malwina wszystkiego naj :-)
hehe ewi przeczytałam ze ty oglądasz bajkę :-p
fajnie ze sobie zarobisz na pisaniu:tak:

a my jutro przeprowadzke mamy wiec bede bez neta nie wiem ile:-(

Liza po prostu nie mam czasu na nadrabianie. Nadrobię jeden wątek i później już mi się zwyczajnie nie chce, a Wy tu tak piszecie, że nie nadążam za Wami :szok:
Hani podoba się w szkole? ;-)

Vegas świetny avatarek. W ogóle pięknie wyglądasz :tak: chciałabym mieć takie włosy, a nie takie proste jak moje :dry:

Malwina zdrówka dla Was;*
No u Twojej Zuzi pewnie bunt się zaczyna ;-) taki głupi wiek :-p moja też taka maruda była, a teraz już jej powoli przechodzi i jest kochana :tak:

EWI pewnie już niedługo prawko będzie do odbioru ;-) najlepiej zadzwoń i zapytaj ;-)

ViKamcia w szoku jestem, że Emcia ma już kolczyki :-p odważna jesteś :-p ja to bym się bała. My Zuzi przebiliśmy uszka na drugie urodziny a i tak bałam się jak szłyśmy do kosmetyczki, na szczęście obyło się bez płaczu :-)

reklama
Beacia gdzie Ty się podziewałaś??

Liza co za różnica śnieg czy deszcz ja i tak najbardziej lubię lato:) To nie masz za ciekawych stosunków z siostra i nie zrozumiałam ona wymieniła męża na lepszy model??

Ewi ani widu ani słychu@;/ A wiesz ja kiedyś to w necie sprawdzałam czy już jest do odbioru ale stonki nie pamiętam;/ poszperaj może znajdziesz:)

Kamcia szybkiej przeprowadzki życzę:)

Anetka widzę że bunt i u Ciebie hehehe wszystko jakieś fluidy chyba przechodzą przez komputery bo albo wszystkie mamy zęby bolą albo wszystkim dzieciom zęby idą albo chore:D:D

Domka śpi ja wykosiłam pół podwórka w między czasie przyszła sąsiadka notabene C chrzestna matka z wnukiem 6 dni starszym od Domi ale ona malutki pół głowy i drobniutki to moja przy nim na 3latke wyglądała chociaż są wyższe dzieci od niej:) Ale ładnie się bawili najpierw orzeszki zbierali potem jabłka a potem C puszczał im bańki a oni piszczeli i kopali w nie;) Teraz pojechał malować samochód powiedział że nie długo będzie ale nie bardzo jemu i teściowi wierze:) Chyba polecę do sklepu po żeberka i jakąś surówkę bym zrobiła ale nie mam pomysłu może mi podsuniecie?? Ostatnio robiłam z marchewką i jabłkiem, oprócz tego była z kiszoną kapustą:) a wczoraj buraczki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry