Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Hehe co pomyślałam? bałam sie co bedzie, ale M mnie przytulił, powiedzial ze damy rade ;-) i bylo oki, rodzicom powiedzialam jak sie dowiedzialam i akurat w czerwcu chrzcilismy Hanie;-) ta ciąża mega szybko zleciala i w dodatku poród przed terminem, szybki bo 2h40min. ;-) super wspominam ;-)Liza a powiedz mi jak co i w ogóle sobie pomyślałaś... Przecież to szok i jeszcze po 20 tygodniu zaprosić Cię tylko do programu ciąża z zaskoczenia tylko że tam dowiadują się jak już rodzą[..]
Bo to takie niewiarygodne jest, ja sama nie wierzylam ze sie da nie wiedziec ze jest sie w ciązy, zadnych objawów i wogole... ;PLiza trudno było mi uwierzyć jak pierwszy raz opowiadałaś mi tą historiędobrze że w ogóle poczulaś, miałaś 4,5 miesiąca żeby się przygotować, ja za każdym razem łapię się za głowę jak oglądam na TLC "ciąza z zaskoczenia" to są dopiero historie
![]()
niewiem co tam jest faktem a co nie ale chyba byly przypadki ze nie wiedzialo sie o ciazy, a tak szczerze przytocze wam z życia wziętą historie u nas na wsi 2l temu byla dziewczyna w szkole i nagle zaczol ją brzuch bolec (3 gimnazjum) wezwano karetke i zawiezli szybko do szpitala, rodzice jej pojechali do szpitala pytaja sie lekarzy co sie z nią dzieje i tu szok bo dowiedzieli sie ze ich córka rodzi!
fajnie nie? widac są takie przypadki ze nie widac ciązy;]
na dworku bylismy, zdjęc nacykałam ;-)