Jadźka87
Mamusia Kacperka
EWI to ja to ja na fb cię znalazłam 
LIZA ja nie chciałam nic pisac że się właśnie walnęłas ale jakoś o 10 miałas właśnie 4955... więc albo źle spojrzałas albo jakiś wątek już rano skasowany został
Eh, byliśmy oglądac mieszkanie... fajne było ale przed nami oglądała je kobieta jakas i jej dali pierwszeństwo na decyzje, my im powiedzieliśmy że się decydujemy ale muszą na nią poczekac... a tak mi się ono podobało...
Jutro jednak do pracy, zawsze dodatkowa kaska wpadnie, więc idę zaraz spaciu... chyba...
LIZA ja nie chciałam nic pisac że się właśnie walnęłas ale jakoś o 10 miałas właśnie 4955... więc albo źle spojrzałas albo jakiś wątek już rano skasowany został
Eh, byliśmy oglądac mieszkanie... fajne było ale przed nami oglądała je kobieta jakas i jej dali pierwszeństwo na decyzje, my im powiedzieliśmy że się decydujemy ale muszą na nią poczekac... a tak mi się ono podobało...
Jutro jednak do pracy, zawsze dodatkowa kaska wpadnie, więc idę zaraz spaciu... chyba...
bo kogo innego? Napieralski jak wygra sie polączy z PO i du*a ;] takze wole tą opcje co napisalam wyzej ;]
trudno, wydawalo mi sie ze bylo tyle:-) w kazdym badz razie mam blizej jak dalej hehehe
bardzo sobie tego nie zycze
jedną lekko widać przez dziąsełko, ale przebić się nie chce. Może dlatego to tak długo trwa, bo ona ogólnie późno zaczęła ząbkowanie- pierwszy ząbek przebił się jej dopiero w 8 miesiącu.