Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

glowa mnie boli, gardlo i mam mega dola... juz wczoraj to nie umialam sobie poradzic ze soba i moj Kochany Adam zastanawial sie czy nie przebukowac biletu, ale jednak zostaje jeszcze te poltorej miesiaca:-(gdybysmyw czerwcu nie sprzedali auta to moglby juz wracac a tak musi zostac i na to auto zarobic:-(ale coz innego nam pozostaje - samochod potrzebny.. jakos trzeba wytrzymac..
straszne to jest niee.. Kochana ciesz sie, ze to tylko 2 tygodnie a nie 2 miesiace.. ja tam uwazam, ze taki wyjazdy umacniaja tylko wiezi.. nam wyjazd wiele pomogl i poprostu nie moge sie juz doczekac mojego Adasia:-)
a co do szczepionki to lacze sie z Toba "w bolu" ja jutro ide na ostatanio z Lenka
:-):-)<jupi> ale sie jej boje bo maja byc 3 dawki w dwie raczki i w nozke - nie wyobrazam sobie tego.. Lena tak mi sie zawsze zanosi przy szczepionce a co dopiero przy trzech.. no i jestem ciekawa czy ten moj chudzinek wazy wiecej niz 10kg;-)
ale dobra z niej kobieta to i sie martwi o mnie:-)heh 

Tylko zeby tak bylo :-)