reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Netgirl moja mama wyszła za mąż z miłości, przynajmniej tak mi wiadomo. Jeśli chodzi o kwestie ojcostwa to chce i nie chce wiedzieć. Tamten drugi jest policjantem. Babcia nawet mówiła o nim jak byłam mała i mówiła gdzie pracował, zawsze chciała go za zięcia. Gdyby test wypadł negatywnie to tyko dla mojej informacji, bo tamten facet już ma rodzinę i zostałabym bez ojca. A mama nie chce mówic nic na ten temat.
ją tu pisze o moich problemach jak na wizycie u psychologa, ale obiecuje(jeśłi to was męczy) więcej już aż tak osobistych spraw nie porusze.

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny dalej jakiś temat sie ciągnie o ślubie :-)no też prawda mój już nie długo haha:-D szybko to zleciało nie ma co ciesze sie że do kościelny już sala wynajęta jest tylko dania ustalić no i juz w sobote przymiarka sukni super ;-) a jak tam u was z ślubem było??? a tak pozatym ciesze się że mam tak odpowiedzialnego narzyczonego jak na swój wiek jest odpowiedzialny ma 20lat a nie myśli jak chłopak w tym wieku tylko poważnie o dziecku i ślubie:-),,haha dobrze że nie jestm z moim byłym on to wykrencił numer dla panny ale to już taki typ dziecko zrobił ale ślubu nie chciał wziąść bo po co jak ma jeszcze 3 na boku haha :-D na szczeście mój taki nie jest bardzo go kocham i on mnie i jest super są małe spięcia ale jak w każdym związku bo idealnego nie ma zawiązku bez kłutni :tak:teraz ślub potem tylko czekanie na dzidzie i jest wszystko w porządku po naszej myśli idzie ze najpierw ślub :-Dco to bendzi za zabawa już nie moge się doczekać mieliśmy plan że po roku weżniemy slub i tak jest bosko :laugh2:bajka jak dla mnie i to jest super a co naj lepsze moi rodzice nie byli wkurzeni za ciąże cieszyli się tak samo mego narzyczonego ale moi sa wyrozumieli i wiedzą że to nie wpadka a planowane tak jak wszystko haha:-D

Witam ;-) ja tylko na chwile by sie zameldowac ze zyjemy !! jakos nie mialam weny do pisania,cos Was podczytywalam ale malo pamietam :-D ja od pon mialam eksplozje w brzuchu :baffled: jakby byl P to bym podejrzewala ze jestem w ciazy bo co chwile biegalam do wc,nawet najmniejszy zapach jakiegos jedzenia powodowal wymioty :dry: dzis naszczescie jest lepiej !!
Ala ma sie dobrze,szaleje jak zawsze :rofl2:jutro jedziemy na szczepienie tylko ze kazali przyjechac o 13 a o tej porze Ala juz spi :sorry2:musze pewnie Ja polozyc kolo 11 by potem spokojnie pojechac do lekarza !!

WITAM NOWE MAMUSIE !! !!

Witajcie! Ciągle o ślubie? Heh...
Miałam dziś kiepski dzień od rana... tzn. już jest dobrze, to najważniejsze.
netgirl ja Twojego posta przeczytałam i... jestem w szoku! To Wy już po kilku dniach znajomości ze sobą zamieszkaliście?? Waw, to chyba miłość od pierwszego wejrzenia (nie wierzę w nią, bardziej w zauroczenie). Ale gratulacje! :)

Polna my tez jutro na szczepienie.. a idziesz na to ostatnie miedzy 16-18 miesiacem zycia?? mam pyt szczepisz ja skojarzeniowa czy zwykla z nfz-tu??

Karolinka miłość od pierwszego wejrzenia naprawdę istnieje:tak: Ja mojego Mariuszka pokochałam w pierwszej chwili i wiedziałam,że to na pewno ten:tak: Ale mimo tego nie spieszyliśmy sie tak bardzo ze wszystkim.Wszystko działo sie spokojnie i po kolei:tak:

Netgirl zgadzam się z Tobą co do kwestii Boga.Ale nie mów,że ślub cywilny w ogóle się nie liczy.Bo to też zależy od podejścia i od sytuacji.My na razie mamy tylko ślub cywilny,a jesteśmy lepszym małżeństwem niż nie jedno po kościelnym.Gratuluję,że Wam tak się udało dobrać i odnaleźć.Jednak czasem ludziom wydaje się,że to na pewno to,gdy przychodzi kryzys starają sie by było lepiej,ale nie zawsze wychodzi...Wtedy mają być ze sobą i marnować sobie życie,bo przysięgali przed Bogiem?Uważam,że czasem zdarzają sie sytuacje,w których lepiej naprawdę jest się rozstać...

Oleńka rozumiem,że byłaś przerażona tymi snami,ale ja pękałam ze śmiechu jak przeczytałam o usuwaniu dziecka za pomocą odkurzacza:-D Wybacz Kochana;-)

reklama
MIKUS_A-haha z czasem wstawie narazie nie mam glowy do tego i musze z plytek szukać bo z kopa skasowalam za dużo miejsca zajmowao bo za dużo zdjęcbyło,:-) no mam nadzieję że bendzie dobrze się sprawował w roli męża i tatusia ale raczej dobrze:-D sam nie może się doczekać ślubu i dzidzi kiedy ją węznie i przytuli do sibie haha:-D bendzie dobrze ,a jak tam twój mały diabełek???????

Do góry