Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale jesli może i chce pracowac i ma z tego czysty zarobek i ma z kim zostawić dziecko to czemu nie :-)

wszystkodziała jak należy
.
, nie udało ci się.
pisz często ale i odpisuj a nie ciągle tylko o sobie.
dziwne ze zaczela pisac jako niby nowa osoba...
. Mój T mi coś poprzyciskał i teoretycznie normalnie juz chodzi, ale to chyba kwestia innego układu klawiszy niz na laptopie do którego jestem przyzwyczajona
. Normalnie nie wierze w te tragedie
, co jakis czas umiera jakaś mamusia straszne to
po co udajesz, że nigdy tu nie pisałaś? tym bardziej ze masz podobny nick do starego, bo to ze cie nikt nie bedzie pamietał to dla mnie jakies srednie tłumaczenie
tylko mój syn ma troche inny plan na sniadanie bo wczoraj robiłam racuchy i on by najchetniej te racuchy zjadł zamiast porządnego sniadania. Dzis od rana chodzi i woła " Jestem Tulewną ( królewną)"Ja wczoraj was podczytywałam, ale mi klawiatura szwankuje. Mój T mi coś poprzyciskał i teoretycznie normalnie juz chodzi, ale to chyba kwestia innego układu klawiszy niz na laptopie do którego jestem przyzwyczajona
. Normalnie nie wierze w te tragedie
, co jakis czas umiera jakaś mamusia straszne to
![]()
[*]
Agateczkapo co udajesz, że nigdy tu nie pisałaś? tym bardziej ze masz podobny nick do starego, bo to ze cie nikt nie bedzie pamietał to dla mnie jakies srednie tłumaczenie
trinaa witaj ponownie
Nie odpisze na razie wszystkim ale przeczytałam, ide młodemu zrobic sniadanie bo mnie tu zaraz zjetylko mój syn ma troche inny plan na sniadanie bo wczoraj robiłam racuchy i on by najchetniej te racuchy zjadł zamiast porządnego sniadania. Dzis od rana chodzi i woła " Jestem Tulewną ( królewną)"
zaraz zrobie ciag dalszy odpisywania