• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Agateczka nie że źle, tylko się zastanawiam dlaczego z innego konta:-p i dlaczego piszesz jakbyś tu nowa była ;-)
no i w sumie ostatnio pisałaś w sierpniu, czyli nie tak dawno ;-) Ja Cię pamiętam, jak najbardziej :tak::tak:

reklama
anetka551 a myślałam po prostu, że mnie nikt nie będzie pamiętam dlatego się zarejestrowałam ;) miło, że pamiętasz o mnie to bardzo miłe.

Kochane jaki mam sobie awatarek ustawić, żeby wam się ze mną kojarzył??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
trinaaa wsółczuje problemów zdrowotnych ojca, mam nadzieję że się szybko wyleczy..
a koleżankami się nie przejmuj.. moze to zazdrość....
nie wiem... nie rozumiem ludzi którzy uwazają że matka to już musi w domu siedzieć i nie moze iść do pracy albo coś..
jesli sama nie chce albo jej się nie opłaca to niech w domu siedzi :-p ale jesli może i chce pracowac i ma z tego czysty zarobek i ma z kim zostawić dziecko to czemu nie :-)
agateczka jak chcesz zacytować jedną osobe wciskasz cytuj i cytujesz posta , jesli wybraną częśc to resztę usuwasz zostawiasz tylko napisy QUOTE w nawiasach na poczatku i na końcu cytatu , a jeśli kilka osób chcesz zacytować to zaznaczasz + przy każdym poście który chcesz mieć i wyskoczą Ci wszystkie posty w oknie odpowiedzi a wtedy pomiedzy wpisusjesz co chcesz tam wpisać :-p
i nie musisz 2 razy zadawac tego samego pytania w krótkim odstępie czasu bo napewno uzyskasz odpowiedź jeśli ktoś będzie w stanie odpowiedzieć :tak:
anetko racja racja..
przecież agateczka u nas była... pamiętam ją.... hmmmm dziwne że nawet nie napisała na poczatku że kiedyś tu pisąła a udaje nową osobę .. nie ładnie..
też mi się coś kojarzyło ale właśńie przez to że się podała za nową osobę myslałam ze to ktoś inny,..>:/
jaka zmyła

a ja sobie pojechałam na urodziny i było super a jak mój wrócił z pracy to mi zadzwonił ze pompa odpowietrzona :-)
ale się ciesze :-p wszystkodziała jak należy

witam z rana. ciąg dalszy nadrabiania póki dzieci śpią.
Przykra sprawa z tą Kasią.
[*]
Ewcia Witaj. Pisz często i staraj się odpisywać na posty innych.:tak:.
Modamamusia Jak dzisiaj gardziełko?
Trinaa Ja cię jeszcze pamiętam. super ze znów jesteś. słodki ten twój Jacuś.
Agateczka witaj ponownie. Ja pamiętam jak pod podobnym nickiem pisałaś jeszcze w sierpniu więc nas znasz:-D, nie udało ci się.:-D pisz często ale i odpisuj a nie ciągle tylko o sobie.
Malwina Zdrówka.

Patrycja Współczuje przytrucia. ja niedawno miałam to samo.

Kamcia
Współczuj no to prądu troch zużyjecie..
KasiaF kiedyś pisałam jakie auto mamy, polonez. tak więc krowa, większego samochodu i cięższego nie widziałam. tzn większe widziałam ale ze wspomaganiem a ten nasz kloc nie ma, no ale mięśnie sobie wyrobiłam przy nim, Zdrówka dla Kacperka,

Ostatnia edycja:
witam:)
Kasiek, my gol zmyliśmy wodą z octem, a w łazience zmyłam takim płynem do łazienek z lidla,
Vikamcia, dobrze, że urodziny udane i cieplutko w domu.

Uciekam bo dziecko zbiera okruszki z podłogi :/

Ja wczoraj was podczytywałam, ale mi klawiatura szwankuje:confused2:. Mój T mi coś poprzyciskał i teoretycznie normalnie juz chodzi, ale to chyba kwestia innego układu klawiszy niz na laptopie do którego jestem przyzwyczajona:sorry:. Normalnie nie wierze w te tragedie:no:, co jakis czas umiera jakaś mamusia straszne to:baffled:
[*]

Agateczka :sorry: po co udajesz, że nigdy tu nie pisałaś? tym bardziej ze masz podobny nick do starego, bo to ze cie nikt nie bedzie pamietał to dla mnie jakies srednie tłumaczenie:sorry:
trinaa witaj ponownie

Nie odpisze na razie wszystkim ale przeczytałam, ide młodemu zrobic sniadanie bo mnie tu zaraz zje:sorry: tylko mój syn ma troche inny plan na sniadanie bo wczoraj robiłam racuchy i on by najchetniej te racuchy zjadł zamiast porządnego sniadania. Dzis od rana chodzi i woła " Jestem Tulewną ( królewną)"

zaraz zrobie ciag dalszy odpisywania

reklama
Ja wczoraj was podczytywałam, ale mi klawiatura szwankuje:confused2:. Mój T mi coś poprzyciskał i teoretycznie normalnie juz chodzi, ale to chyba kwestia innego układu klawiszy niz na laptopie do którego jestem przyzwyczajona:sorry:. Normalnie nie wierze w te tragedie:no:, co jakis czas umiera jakaś mamusia straszne to:baffled:
[*]

Agateczka :sorry: po co udajesz, że nigdy tu nie pisałaś? tym bardziej ze masz podobny nick do starego, bo to ze cie nikt nie bedzie pamietał to dla mnie jakies srednie tłumaczenie:sorry:
trinaa witaj ponownie

Nie odpisze na razie wszystkim ale przeczytałam, ide młodemu zrobic sniadanie bo mnie tu zaraz zje:sorry: tylko mój syn ma troche inny plan na sniadanie bo wczoraj robiłam racuchy i on by najchetniej te racuchy zjadł zamiast porządnego sniadania. Dzis od rana chodzi i woła " Jestem Tulewną ( królewną)"

zaraz zrobie ciag dalszy odpisywania

:tak:

Umi Twój syn to ma zawsze dobre teksty:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry