reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam :) wczoraj z malym korzystalismy ze sloneczka a dzis od rana u lekarza.katarek i kaszelek ;/ dzis chyba w domu posiedzimy... na dworze -3stopnie.

patisia ja tez lubie jak Kacper sie przytuli :)
liza mi tez ten czas leci. niedawno kacpra rodzilam a tu juz rok bedzie mial za miesiac. liza co do wysypki Mikolaja to moze miec uczulenie na zyrtec. moj kacper wlasnie ma uczulenie ktore objawilo sie wysypka. przestal dostawac i wysypka momentalnie zniknela
mloda93 gratulacje kopniaczka
siwa kciuki zacisniete
vegas wspolczuje tego zasikanego lozka
kama to widze ze i u ciebie zimno jest. nie ma to jak polnoc ;p

reklama
Hej kochane:) Ja czuję się ok:) tylkoostatnio coś dokucza mi ból w pachwinach... ( nie wiem czy to nie spojenie łonowe) We wtorek mam wizytę to zobaczymy co lekarzpowie:)
Młoda93 gratulacje z kopniaka:)

beata ale zyrtec dostal wczoraj jak juz wysypke mial wiec to nie od niego napewno ;P
Wampi dobrze ze dzieciaki masz juz zdrowe, teraz przeszlo na moje;P ehhh :-p
mazia no juz 3tc, moze wsio bolec i dokuczac:-) masz bliziutko do porodu, gotowa? :tak:

My sobie chyba jednak wieksza ilosc dzieci odpuszczamy, chyba ze byśmy wpadli ale teraz tego unikamy jak ognia! mimo tabletek zadnysz szalenstw nie uskuteczniamy ;-)
kaamaa ja bym padła jak bysmy szaleli a potem pewnie bym byla w ciazy od razu ;P strasznie szybko w nie zachodze ;P wiec szalenstw zero :tak: ale ktos musi miec glowe wkoncu na karku ;-)

Ja obiad zrobilam, Miki śpi, W domu ogarniete... dzis mąz w domu brat nie kazął mu dzis przychodzic, dziwne bo dzis miam przyjsc jakis inny chlopak do niego do roboty wiemy z innych źródeł ;/// ehhh :( oby M dalej u niego dorabial bo bedzie lipa, ale nie smęce;P
Dzis dzwonie zaraz do gina i jade na wizyte, po recepte i sie umawiam na wypalanie nadżerki.... :baffled: akurat M w domu to załatwie sprawy ze sobą:tak: oby dzis przyjmował ;]

No czy gotowa... ciężko powiedzieć... :) Boję się ale z drugiej strony przecież tyle kobiet rodzi i decyduje się na następne dzieci to musi być ok... Bardziej boję się żeby Tomusiowi nic się nie stało i miał profesonalną opiekę...

Witam was dziewczyny. Dziś już jest ze mną lepiej. Jednak musiało być to zatrucie bo jak tylko wstałam od razu poczułam się lepiej.
W sobotę razem z Pawłem i moją mama idziemy na zakupy aby kupić już potrzebne rzeczy do szpitala.
Trochę się martwię bo nie wiem co mam kupić:(:( Dziewczyny wy moje powiedzcie mi czy szkoła rodzenia jest dobra??

Młoda93 na pewno podkłady poporodowe, będziesz krwawić i to bardzo podpaski nie podołają,majtki jednorazowe, wkładki laktacyjne, staniki do karmienia ( jeśli chcesz karmić piersią) koszule nocną, szlafrok, kapcie, klapki, żel do higieny intymnej, ręczniki papierowe, najlepiej jak poczytasz w necie i sama będziesz wiedziała czego potrzebujesz.
A co do szkoły rodzenia to jak dla mnie nie była potrzebna ja całą ciążę czytałam artykuły, książki i jakoś sobie radzę do tej pory ;-)

Witam
Pati a z ciebie to widze rasowa klacz jest
:-D, ja tez czasem młodemu robie za konia ale ja mam go jednego:-D
Liza to zyczę zeby to nie była rózyczka;-). Moze po prostunie beda iec dzis tyle roboty i dla tego twój M a przymusowe wolne:)
kaamaa no ja własnie kiedys czytałam ze Julka była planowana dla tego sie dziwie:-p
mazia uroki ciąży:-p ale juz nie długo i bedzie po;-)

czesc laseczki!

niestety nie nadrobie... ale moge napisac co u mnie. mala wlasnie spi, mam nadzieje ze padla chociaz na te 2 h. coraz sprawniej idzie mi opieka nad nia, ale niestety M. juz do pracy wrocil, wiec nie bardzo ma mi kto pomoc. spie 4-5 h na dobe, bo w dzien kompletnie nie umiem zasnac, a w nocy to wiadomo... jest jak jest. czasem przesypia 4 h, czasem co 2 sie budzi i chce cycka :-D sloneczko wazy juz 4,6 kg. mialysmy problem z odparzeniami i ropiejacym oczkiem, ale kapiele w krochmalu pomogly na pupe, a sol fizjologiczna na oko. przewijanie i przebieranie juz nie stanowi takiej masakry jak wczesniej, ale nadal marudzi. polubila za to kapiele bardzo, tylko ze w bardzo cieplej wodzie. codziennie chodzimy na spacery. usypiam glownie w wozku, staram sie nie na rekach, bo juz i tak odpadaja...buziaki dla was dziewczyny! postaram sie zagladac czesciej!

a to moja perla :-)

reklama
herbatka wlasnie chcialam Ci pisac SMSka ;-) sliczna corcia !!

w biedronce ma byc misiek grajacy piecioma melodyjkami i posiada czujnik dzwieku ktory uruchamia ja gdy dziecko obudzi sie w nocy z placzem ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry