witajcie
Burzowata co do chrzesnych to ja powiem tak na chrzesna wzielam swoja przyjaciolke jak mieszkalysmy blisko to mialysmy kontakt jak ja juz sie wyprowadzilam na swoje stracilam z nia kontakt juz poltora roku sie nie odzywa ja probowalam sie z nia kontaktowac ale na darmo wiec troszke zaluje a z drugiej strony to na chrzesnych drugiego baby nie mamy juz kogo wziasc wiec i tak bierzemy znajomych takich naprawde ok wiec u mnie rodzina nie ma nic do gadania to jest nasz wybor
Kamma daj mi przepis na tego milky waya chetnie bym zrobila bo dzis naszla mnie ochopta na galaretke i bita smietane na deser zrobilam ;d
a mnie nie ma bo net ciagle szwankuje niestety postram sie jeszcze wejsc
Burzowata co do chrzesnych to ja powiem tak na chrzesna wzielam swoja przyjaciolke jak mieszkalysmy blisko to mialysmy kontakt jak ja juz sie wyprowadzilam na swoje stracilam z nia kontakt juz poltora roku sie nie odzywa ja probowalam sie z nia kontaktowac ale na darmo wiec troszke zaluje a z drugiej strony to na chrzesnych drugiego baby nie mamy juz kogo wziasc wiec i tak bierzemy znajomych takich naprawde ok wiec u mnie rodzina nie ma nic do gadania to jest nasz wybor
Kamma daj mi przepis na tego milky waya chetnie bym zrobila bo dzis naszla mnie ochopta na galaretke i bita smietane na deser zrobilam ;d
a mnie nie ma bo net ciagle szwankuje niestety postram sie jeszcze wejsc

. tylko jak tłumaczenie, błaganie i inne zabiegi nie działają.
. poza tym byłam w szpitalu z małym i Kacper oberwał od takiego Michałka, jego matka srednio na to wszystko reagowała wiec jak podnosił reke na mojego syna po raz drugi to mu ją chwyciłam i powiedziałam ze tak nie wolno, bynajmniej na niego nie wrzeszczałam... Akurat to dziecko byłko kiepsko reformowalne bo potem zaczał mnie szczypać no ale w tym przypadku matka nie reagowała a ja tez nie pozwole lac mojego syna, ale przenigdy nie zareagowałabym z obcym dzieckiem w ten sposób
U was na Mikołaja kładzie się prezenty pod podusie?? U nas jest tak, że dzieci muszą buty wyczyszcić i do bucika wkłada ;P. Ciekawe jak Zosi piłka sie zmieści ;P.
. Ponad miesiac nic sie nie rusza i pojecia nie mam czemu:/ pewnie bed musiała ruszyc dupe
a później to prezenty były w róznych dziwnych miejscach typu kosz na bielizne, szafa, łózko wanna
) i siostra M. Mja siostra jak narazie nie miała jakotako okazji z nim zostac, a pozatym nie wydaje mi się żeby to zrobiła, nie ma swoich dzieci więc raczej by się na to nie porwała