umi2
Fanka BB :)
KasiaF moze powiedz mu ze za kupe dostanie naklejke?
a jak nie masz to powiedz ze mu kupisz i np bedzie mógł w nagrode nakleic na nocniku?
Anula a ty jestes juz po studiach?;-)
kaamaa czy ty robiłas tez moze milki waya z jakiegos innego przepisu? Bo ja robiłam kiedys z prawdziwymi milki wayami i wyszedł do chrzanu w smaku, a widze ze ten twój przepis to całkiem całkiem jest chciałam cos takiego zrobic na świeta, no ale własnie nie wiem.

a jak nie masz to powiedz ze mu kupisz i np bedzie mógł w nagrode nakleic na nocniku?Anula a ty jestes juz po studiach?;-)
kaamaa czy ty robiłas tez moze milki waya z jakiegos innego przepisu? Bo ja robiłam kiedys z prawdziwymi milki wayami i wyszedł do chrzanu w smaku, a widze ze ten twój przepis to całkiem całkiem jest chciałam cos takiego zrobic na świeta, no ale własnie nie wiem.

Ja małego jakoś w zeszłym tygodniu postawiłam w kącie, ale to nie dośc że jak ja sprzątałam to on spowrotem wyciągał, to jak mu zwróciłam uwage to mnie udeżył (byłam w strasznym szoku bo on nie ma takich odchyłów) to jak mu zaczęliśmy z M tłumaczyc że nie wolno to zaczął pyskowac, że my się go nie słuchamy, że mamy byc grzeczni, że jesteśmy jak małe dzieci
tak