reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula szybciutko wyszly malemu zabki:tak: nam poki co jeszcze nic. Smutne ze masz taka sytuacje z rodzicami... Ale to oni beda tego zalowac:tak: do mnie moj tata sie przez pol ciazy nie odzywal i udawal ze nie isnieje,z mama zawsze mialam kiepskie stosunki i teraz tez jest zle,ale wiem,ze jak kiedys sie wyprowadze to oni poniosa tego konsekwencje nie ja
umi CKE w tym roku wogole nie robi,bo pieniedzy nie maja... echo dnia ma zrobic jeszcze w marcu to chociaz tyle:sorry:

Co do sniegu to powinien byc w swieta i ferie,tyle wystarczy:-D

Kasiek brawa dla Dominiki:-)

Ja jak kupuje ubranka to wiekszosc na 80,rekawy sa ciut za dlugie,ale na dlugosc ok ,74 byly za ciasne na dlugosc,rekawy zawsze moge zawinac a w kroku go przynajmniej nic nie uwiera

U nas pogoda dzisiaj okropna,rano jak po zakupy bylismy to mzylo:confused2: nienawidze takiej pogody,ale kupilam sobie spodnie nowe bo mi sie podarly,malemu rajtuzki ocieplane i na ciuchach oslonke do lozeczka za 3 zl:-D bo sliczna byla i niezniszczona to na zmiane bedzie:tak:
Ewi ja zawsze mialam z matma problem,humanistka jestem:-p tak to sie matury wogole nie boje,pomijajac ta matme,bo coz mi bo zdanym angielskiem rozszerzonym na 85% jak matmy nie zdam:dry:

Maly spi to odpoczne troche,moi rodzice pojechali na impreze poza Kielce to mamy z M spokoj:tak: :-)

reklama
Witam. Mój bobas opanowuje trudną sztukę obracania z brzuszka na plecy i z pleców na brzuch:-) już się nie mogę doczekać aż stanie na własnych nogach bo już trochę mi kręgosłup szwankuje:eek:

Kasiek88kasiek mama miała problemy z mieszkaniem i aby siostra w pewnym ośrodku nie była wolałam ją zabrać do siebie. Kurcze sama nie wiem może i się zakochała w nim, ale jak gadałam z tatą to twierdzi że może jest o mnie zazdrosna bo się boi że mnie straci. A tym bardziej że ja teraz będę mieć pociechę to boi się... I robi wszystko abyśmy jak najwięcej czasu spędzali razem.
Ewi44 ta krew jest z drapania. Wczoraj byłam u lekarza i muszę iść do dermatologa z tym bo sam nie wiem skąd to jest. Może to być uczulenie albo nie wiadomo co:(:(

Kurcze mieszkanie dziś wysprzątałam już z porządkami przed świętami. Paweł zrobił bigos pychaaa....

Liza wow jaki fajny avatar taki... zwierzęcy:-D;-). No tak Mż to najlepsza metoda bo faktycznie wykluczanie produktów nie ma szans, a ty przytyłaś czy to po prostu kontynuacja tego co kiedys osiągnęłaś?
burzowata a to CKE w tym roku sie popisało, moze zwykłych matur tez wam nie zrobi bo kasy miec nie bedą:wściekła/y: szok

Witam, już wróciłam z wojaży:-D Było sympatycznie:-)
kama Czy J. dowiedział się już czegoś o tym ubezpieczeniu w ing?

Hej laski,

W końcu po całym tygodniu mam chwilę (do póki Majka nie wstanie:dry:) na podczytanie was. Dziś niby wolne miałam w pracy za to w domu trzeba było zasuwać za 2 albo za 3;-) Do tego zdycham z bólu po wczorajszej wizycie u dentysty:sorry: Co prawda bywało gorzej,no ale lepiej żeby w ogóle nie bolało ;-)

Postaram się nadrobić jak najwięcej:tak:

Out ty chyba pisałaś coś o chuście?? A może wypróbujesz Pouch'a? Zdecydowanie lepiej się go zakłada niż tradycyjną chustę,bo w końcu jest zszyty:-D ale polecają ją dla dzieci już siedzących chociaż na Zachodzie newborn'y też są noszone;-)

Witam niedzielnie-porannie/
S zabrał Justynkę do kościoła a ja zostałam z Mareczkiem.
wczoraj zrobiłam ciasto z masa śmietankową.
oczywiście sprzątanie itp i już na neta czasu brak ale widzę mało się działo.
potem pojedziemy do mojej mamy.
Burzowata Gratulacje.
Beja Witaj.

ewi odpalisz kawałek ciasta?;-)

Ja ledwo żyje, spałam może z godzinę.:dry: Jak nie ząb to Maja dawała czadu.:crazy: Teraz chciałam wziąć kąpiel to oczywiście łazienka zajęta:baffled: Dziś mam jechać na jakąś "rodzinna imprezę",ale zamierzam się wykręcić ;-) Impra zaczyna się akurat w czasie Majusiowej drzemki to nie będę męczyć dziecka:-p

reklama
Dziewczyny poradźcie mi coś...wprowadziłam mojemu bąblowi zupki do diety. Gotuje je sama ale porcje robię takie jak obiadki w słoiczkach. Problem w tym, że po każdej zupce mały jest głodny i mszę dać mu jeszcze cyca. Na dłuższą metę jak ja mam zastąpić jedno karmienie w ciągu dnia zupką jak on się nią nie najada? Czy takiemu maluchowi mogę podać większą porcję? A jak nie będzie chciał? Coś czuje,że oduczanie "cyca" trochę potrwa:-) ze starszym synem było trochę inaczej bo karmiłam go tylko 4 miesiące ze względu na studia, moją nieobecność wtedy i co za tym idzie nieregularne karmienia, pokarm zanikł po prostu.

Do góry