Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie mam drogiego abonamentu- 39zl obecnie ;PKamaa my mamy trzeci modem juz bo wczesniejsze dwa Szymek nam polamal he he a u nas dlatego tak jest ze w mieszkaniu jest bardzo slaby zasieg i my mamy najtanszy abonament i ten net chodzi jak chce mam go juz po dziurki w nosie jeszcze nam komp sie psuje jak na zlosc wszystko
a Liza moze ma drozszy abonament i lepszy zasieg dlatego jej lepiej chodzi
Dziekuje za przepis zaraz sobie spisze i przed swietami zrobie moze jutro nawet hehe
Dzieki :-) No zobaczymy, ja chce i ograniczam jedzenie,mniejsze porcje czesciej ;-) duzo nie zmieniam bo to nic nie da ze zrezygnuje a potem znow zaczne jesc, a do tego brzuszki, wczoraj zrobilam 200Liza jak wklejasz linka to w zaawansowanej edycji masz opcje pod polem edycji i emotkami. Mianowicie Dodatkowe opcje i w tych dodatkowych opcjach musisz odznaczyć aby dodwac link jako tekst. tą fajke odchacz i powinny wstawiac sie normalne linki. Powodzenia w odchudzaniu. Ja ci powiem ze zrzucilam 6 kg i stanełam. Ponad miesiac nic sie nie rusza i pojecia nie mam czemu:/ pewnie bed musiała ruszyc dupe
![]()
Anula to widze ze z Twoją mama wcale kolorowo nie masz![]()
kaamaa a co za róznica kąt łózeczko czy pokój?Przeciez i tak ją gdzies prowadzisz nie wazne czy łózeczko karny dywanik, jeżyk czy inne pomieszczenie, prowadzisz ją w mejsce gdzie ma odbyć karę ima tam siedziec idea jak dla mnie zupełnie ta sama a ze kat zastepujesz łózeczkiem to co innego. ja uwzam ze łózeczko jest od spania nie od karania, ale to przez to ze Kacper jak był mały miał taki okres ze bał sie łózeczka.
gosidia u nas jak byłam mała to mama sie przebierała za mikołajaa później to prezenty były w róznych dziwnych miejscach typu kosz na bielizne, szafa, łózko wanna
![]()
dzis zrobie ze dwie serie po tyle moze;-) zobaczymy...Ale z Anulą macie duze chłopaki :-) hehehe u mnie Miki teraz ma kolo 87cm :-) w sumie duzo Daniel z Hanią mniejsibyli w tym wieku ;-)Anula Rafał ma 74 cm . i nosi tak 74 ma na styk a 80 dobre . Tez zalezy od ciuszków .;-)
nie bede powtarzac bo post bylby jakis tylko o "eeee" hahahaha 
ehhhh
.
bylam w szoku,dopiero zaczal siedziec i to jeszcze niepewnie,a pieron juz stoi
dzisiaj akurat lozeczko obnizylismy
potem zajrze bo mam malego na kolanach i sie wierci
:-)