reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U mnie z imieniem byly boje, ja chcialam Maciej albo Dominik(to odpada bo Ł przyrodni brat tak ma)a on i jego rodzina chcieli Szymon ale strasznie mi sie nie podoba, pozniej ja wymyslialam Adama ale wiekszosc krecila nosem i zostal Bartosz, uleglam bo lepiej tak niz Szymon a dla dziewczynki nie wybieralismy bo od 16 tyg wiedzielismy ze chlopak ale pewnie bylaby Olga;-)

reklama
SALI mój młody miał zapalenie ucha, wyleczyliśmy i 3 dni później się rozchorował i ten Ceclor dostał.... Chciała inny dac ale że na ucho miał Amomicsilav czy jakoś tak to musiała wyszukac z innej grupy... Nam Cecloru zeszło 1,5buteleczki zanim dokladnie się wyleczył

Co do imienia, u nas długo nie mogliśmy wymyślic opcji... M nie chciał Kacpra bo pracowałw zakładzie gdzie miał kumpla o tym imieniu i mu za skóre zalazł... Ale jak zmienił prace to od razu zmienił zdanie ;-) A drugie ma po moim tacie Stasiu

Ja dzisiaj młodego zaprowadziłam do przedszkola i poszłam spac... Masakra, w nocy i rano znowu nudności i nie tylko... Bałam się że młodego nie zaprowadze że nie dam rade, ale jakoś się uspokoiło... Pospałam do 13...Potem jak młody wrócił z przedszkola i się okazało że ma byc aniołkiem a nie pastuszkiem (ludzie, mój szogun aniołkiem:szok::cool2:) to zaczęłam walczyc z tym strojem... I jakoś przeszło (herbatki i wygazowana pepsi pomogły chyba) ale teraz wszystko mnie boli od żeber w dół... Masakra, czuje się jak na @ ale od dawna tak mnie nie bolało wszystko na nią.Plecy,nogi, krzyż... Eh... Jutro idę na Jasełka, i po południu moi rodzice zabierają młodego do siebie... My dojedziemy 23 albo w wigilie... Młody nie chce jechac, bo mama mama, ale wyboru nie ma....

listopad 2010 tak jest napisane na pudelku!!!ładny numer:confused2:
piernicze jednak nie farbuje za długo po terminie:crazy:ale im wojne jutro zrobię!
a myślałam ze bede brunetka cos nie mam szcżęścia do tych farb.
Mała sie usypia a ja ide na m jak milosc

Hejka
Sorki ze tak wpadam , ale mam pytanko do KasiF
Pamietam coś pisałas, ze Kacperkowi jest sie ciezko wypruznic i w aptece cos dostałaś . Mozesz podac mi ta nazwe jesli pamietasz>?
Mam problem a raczej Zuzia ma:)

A u nas dzisiaj pierniczkowo a jutro jedziemy odwiedzic moja siostre i jej dziewuszki

Pozdrawiam

Yyyy :eek: W ciągu całego naszego prawie 11 letniego związku ani razu nie byłam szczuplejsza od mojego K., tak średnio jestem od niego cięższa o 10-20kg, no ale chyba mnie nie zostawi ;-) skoro sam jest przeciwny temu bym schudła? No ale on gustuje w tych "większych" wagowo :-p

Ja sama nie wiem co mój lubi, ale jego bardziej kreci to co mam w głowie niż to niż przytyłam:-D smiałam się jak usłyszałam od koleżanki że jej facet jej powiedział: "masz ryj jak patera mogła byś schudnąć..." powiedziałyśmy jej żeby teraz jak cos odpowiedziała mu "na dobrym ku... każda dupa się pasie":-D jak madry to ogarnie, moj sie z tego smiał i ja już się "pasę":-D ale jeszcze chwila i bebik wyskoczy z mamci i znowu bedzie piekna i szczupla;-):-D

Snoopy moja mama też Zosia i bardzo mi się podoba:) Dobre teksty:)

Anulka Szymon to tak ooo mi Adaś Dominik Maciej super ale Bartek nie wiem czy bym wybrała:)

KasiaF Współczuję tych bóli i wymiotów mam nadzieje że Ci przejdzie a Kacperek u babci będzie rozrabiał... No i do Aniołka to mu daleko szczególnie z przekleństwami hahah minęło mu??

Gosia to ładnie przeterminowane... Masz paragon??

Wampi
oj ale Ci się rozkręca:)

Moja panna już śpi, prezent zakupiliśmy jeszcze muszę mojej mamie bo tacie siostra dziś kupiła:) Z sikaniem całiem nie źle dziś ani razu w majtki wczoraj kupka na nocnik więc fajnie fajnie"D

A przesyłam wam goździkowo- pomarańczowe świąteczne zapachy:)
Zobacz załącznik 418014

reklama
Kasiek no to mamy podobny gust;-)tylko z Szymonem sie nie zgadza, strasznie nie podoba mi sie. Z reszta Dominik nie preszedl przez brata Ł a ja mam siostre Dominike ale w sumie to imie chcialam dac z innego powodu;-)
Wampi moj niestety potrafi rzucic tekstem ze nie mam brzucha jak przed ciaza, gdy z wyrzutem spojrze powiem ze najgorzej nie jest:eek:a jak Twoj synek ma na imie?pewnie gdzies pisalas ale jestem tu stosunkowo niedlugo i nie wiem:zawstydzona/y:

Do góry