Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a wazylam 63kg
jak mu powiedzialam ze przytulam to on do mnie ze glupia jestem ze niby gdzie i tak sie zaczelismy rozkrecac i dopingowac i nasze kompleksy zniknely... ja M w ta sobote pokazywalam jak celulit wyglada bo tezs nie wiedzial i sie smial bo on calkowicie odtluszczony teraz
z tym ze ma ginekomastrie i tego sie wstydzil najdluzej ale zmienilam jego podejscie to tego problemu i zaakceptowal w koncu, rz jak mi pokazywal nawet mu mleko trysnelo
w ten week sie smialam ze jak ja nie bede mogla to on dzidzie wykarmi, ale to takie nasze glupie zarty:-)Anula synuś Cyprian Kamil, a córa Gabriela Dagmara
ale to przez panne z pracy jest poprostu bombowa i tak jak by przez nią te imię mi się spodobało bo wczesniej nie brała bym go pod uwagę bo nigdy też nie słyszałam ani nie znałam żadnej;-)
Dominiki to super chlopaki;-)
nie wiem czemu ale Dagmary działają na ludzi pozytywnie, bynajmniej takie moje wrażenie, daxa dawała mi w pracy takiego pozytywnego kopa jak miałam zły humor, zle sie czulam i w ogole, zawsze byla przy mnie pierwsza;-)