Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak tak , bratanica... oszzzzz już poprawiłam co by mnie inni nie wyśmialiKamcia widzę że Twój brat ma bardzo młodą żonę;-) pewnie chodziło Ci o bratanicę
![]()
.
buehehe
szanuję czyjś wybór
takie zachowanie 
o tak chciałam to napisac 
bo tym kaleczymy dzieci..

Padnięta jestem jak nie wiem co, a jutro rehabilitacja na 9.30...
A jak się okazało, że dziewczynka, to On upierał się na Aleksandrę i żadne inne, za to mi podobają się imiona takie niepospolite
A lekarz walnął, że Pysia mała i tak oto została Patrycja i bardzo nam się spodobało wtedy i podoba nadal:-) I pasuje do Niej
kuźwa skąd oni sie urwali...
) niż tak orginalne że będzie jedyna w szkole.
ja żebym mieszkała za granicą to też nie dałabym typowo Polskiego imienia, dlatego że koledzy, panie w szkole będą się kaleczyć wymawiając i pisząc je, no i w późniejszym życiu pewnie byłaby to nie jako przeszkoda 
Kocha Stacyjkowo, tomka, boba, japońskiego złomka, opowieści z kręciołkowa, i ostatnio polubił Garfielda i Toma i Jerrego... No i zaczyna oglądac te dłuższe bajki bo do tej pory to tylko te króciutkie oprócz zygzaka...
hehe