reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

sali to słowo zawsze wszyscy kojarzyli ze słowem kretyn:-D

moja mama ma 46 lat a tata 50.

dla jasmości to pisząc swoją wyprawe promem pisałam że rodzice mieli nas 3 dzieci bo wtedy jeszcze siostry naj mlodszej nie było ;P

suwaczek zrobie może jutro:D
a w poniedziałek mam sesje trzymajcie kciuki

reklama
Tak ale one są takie pospolite, i jakoś nie rażą... Ale jak widze ładną dziewczynę, pytam o imie mówi Stanisława no to dziwnie mi jakoś...
Kurcze zimno mi :-(

a brzydka może mieć na imie Stanisława?? :-p hehe
ja też mam kumpla Ariela:tak:
młoda jaki Rafałek jest śliczny ..:-) do wycałowania
myrsini fakttycznie przypomniałaś mi .. to była Patyraile nam zajęła podróż.. o matko nie pamietan ale chyba 48h
bo do Wenecji jechaliśmy koło 14 h no i promem rano wsiadaliśmy a kolejnego dnia w południe bylismy na miejscu:tak: a
w Grecji to nie pamietam ile :-p bo zwiedziałam :-p
prom też mieliśmy z basenem , z barem , dyskoteką :tak: i był mega wielki ... ale jakoś nie uważam ze to była mecząca i długa podróż.. przynajmniej na promie byłam :-p i było super:tak: z chęcią jeszcze raz bym się wybrała pronem. więcej atrakcji niż samolotem.. samolotem latam raz-2 razy do roku więc mi starczy latania ;-)
a czemu tak mao razy byłaś w pl??
anula współczuję ... nie lubię prac firanek :-p u nas na szczęscie takich nie ma hehehe
tylko rolety w oknach :-p

dziewczyny trzymajcie kciuki... żeby do mnie taki koleś zadzwonił do konca tygodnia.. bo to dla mnie bardzo ważne :tak:
mam nadzieje że doczekam się telefonu a wtedy się wam pochwalę o co chodzi.....

VI nie no nie o to chodzi... tylko tak mi ogólie nie pasuje. Jakby żeńskich imion mało było...

ANULA mi to migdały na zgage doradzali... ale na mdłości to nie słyszałam ;-)

MYRSINI oj ja niejedną pałe dostałam za kretyńczyka, i już jestem wyczulona że kreteńczyk ;-)

Vikamcia, podróz promem(Anek) była super, mieliśmy tam dużo atrakcji, było wszystko o czym piszesz, do tego restauracje,sklepy.Poszło dużo pieniędzy wtedy tam:-Dale rodziców wymęczyła podróz autem mimo że samochód był duży.Do tego brat miał około 4 lata.A samolotem to okolo 3 godziny i jesteś na miejscu.A co to znaczy Patyraile?Chyba Patra co?

Tylko tyle razy bo częsciej to mama sciągała babcie do Grecji na swięta , wakacje.My oprócz babci tak nie mamy kogo odwiedzać.Mała rodzine ma mama jedynie kuzynki i dwie siostry mamy a jedna to często i tak jezdzi do Niemiec do syna,

czytam ile macie stopni i jestem w szoku!U nas też zimno się zrobiło i jutro ma byc 11 stopni ale im bardziej na pólnoc grecji to zimniej tym bardziej ze teraz i do aten zawitała zima

kasia, pomagam sobie jak umiem, K też przejęty moimi nudnosciami:D.Dzieki wypróbuje sucharki ale nigdy nie słyszałam

Ostatnia edycja:
Anula oparcie jest na "pasku" są chyba 3 pozycje, siedząco, pół leżąco i na leżąco :tak:

Myrsini ja co prawda nie płynełam promem do Grecji a do Szwecji i bardzo fajnie wspominam :-) za parę lat, wybierzemy się nad Polskie morze i przy okazji się przepłyniemy, J też kiedyś tym samym płynął i również mu się podobało.

Kasia o jakiego masz zdolniachę w domu :-)

Młoda Rafałek rośnie jak na drożdżach, i powodzenia na sprawie.

Kamcia intrygujesz kobieto ;-) w takim razie trzymam kciuki za dobre wieści.

Ja tam firanki mogę prać, mam takie których nie trzeba prasować ;-)

KasiaF Anula ja wiem to wszystko i staram sobie tłumaczyć ale jednak przykro mi się robi jak czytam że Wasze młodsze/starsze/w tym samym wieku tyle mówią nie mówię żebyście nie pisały broń Boże ale mi się smutno robi niby gada coś nie tak że nic ale z całej naszej tu forumowej ferajny najgorzej...:-:)zawstydzona/y:

Kamcia
no to trzymam kciuki&&&&&&&

Myrsini no moja mama 49 tata 52 i najmłodsza córka 17 lat:) Uuuu to Ty chyba zimy nie widziałaś nie?? Jak zima to 11stopni??

Kamma u mnie to samo:)

KasiaF mi kolezanka radzila na mdlosci bp ja zgagi nie mialam, w sumie nie wiem co to;-)moze sie pomylila:-p
Kasiek, rozumiem ale pomysl sobie ze jeszcze bedziesz miala dosc jej gadania;-)
Kamcia trzymam &&&&&
Kama., no to fajnie bo zalezalo mi na lezacej;-)ja mam jedna ktora trzeba prasowac dlatego jej nie uzywam
Marysini, niestety takie uroki ciazy...
Maly zjadl banana, gra na gitarze i sie smieje:-Dzaraz czas na kapanie bo marudzi a Ł okupuje lazienke

kasiek na Krecie jest najcieplej z całej Grecji niemal:D I te 11 stopni to chłodno jest bo mamy i 20 stopni zimą;)
A zime prawdziwą widziałam ale nie polską.W połnocnej Grecji jest zima ze sniegiem i minusami.I własnie od połowy lutego mam przerwę semestralną i jedziemy odpocząć w greckie góry Arahova, dość daleko i dlatego lecimy samolotem, miałam zamiar poszalec na nartach ale plany sie zmieniły;P No ale mysle że miło spędzę czas i poczuje znowu jak to jest spacer przy -5 stopniach.Chyba ze będzie cieplej.Ostatni raz bylismy tam w zeszłym roku w grudniu
A co do twojej córci to nie masz co sie zamartwiać i porównywac z innymi dziecmi bo kazde ma swoje tempo rozwoju i zanim sie obejrzysz jak bedzie rozmawiać ładnie, zobaczysz

Anula Dominiki?? A w życiu będę z nią dyskutować i kłócić się;) Tyle na to czekam że nie będę miała dosyć w końcu to moje oczko w głowie chociaż czasami klap by się jej przydał:-p

Myrsini to u nas w nocy prawie -20 a w tamtym roku chyba najwięcej -33 było:p A na uczelnie trzeba jechać 6.15:p

reklama
Kasiek chyba zapominasz o mojej nie mowie ;-) non stop po swojemu nawija, ale nie idzie zrozumieć o co jej chodzi.

A my z Julką zajadamy się kanapkami i do tego sałata ze szczypiorem i śmietaną pyyycha ja chcę wiosnę, i jeść ze swojego ogródka bo ta nawet do pięt jej nie dorasta :-p

Do góry