reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A gdzie Was wszystkie wywiało????

Kasia to fajnie ze tak Wam się układa po Waszej mysli

Justyś pewnie ze Cie pamietamy, ja w styczniu miałam taką samą przygodę , kaszel Zuzi nie dawała mi spokoju i poszłam innego do lekarza, a ona mówi mi Ze Zuzia ma zapalenie płuc i do szpitala , na szczęście wyleczyłam ją w domu sama

reklama
Malwina gratuluję gratuluję:) No wiem kiedyś się nauczy:) Powiem tak tragedii nie ma jeszcze kupa i będzie git:) JA JESTEM:D

Dorotar
zdrówka zdrówka zdrówka:)

KasiaF
super że z serduszkiem wszystko ok:) Ale masz amanta:)

Właśnie C od samochodów przyjechał i powiedział że na 3 dni do Niemiec jedzie może się trafi jakiś samochód jak nie taki to taki... A mi źle...

dziś mam wolne idę się brać za faworki na jutro..:)Łobuz śpi...
Chrzestny Amelki wczoraj do niej przyszedł i mówi że buzi chce a ona padaj-(spadaj):szok:normalnie jak to usłyszałam to nie wiedziałam co mam powiedziec stanęłam jak wryta i stałam...
Wszystko gada wszystko powtórzy.
dorotar zdrówka.
kasiaF dobrze,że z serdusiem wszystko dobrze. Naprawde Amant Ci rośnie:)
justys witamy witamy i oczywiście że pamiętamy:tak:

Ja dzis zalatana, robilam faworki od 10, potem miki spac,obiadm skonczylam faworki... potem obiad zjesc, chwile odpoczynku i na dworku bylismy -bałwana zrobilismy;P a teraz gotuje na jutro zupe fasolową..... :eek: :tak: niewiem jak ja to wszystko ogarnelam ;P

Wczorajszy wieczór jak kazdy inny;P lokatar w łozku i sie wsio odechciewa, zreszta dzieki proszkom mam -100% ochote :dry: ale jutro ostatni dzien i biore sie za odchudzanie, bo w nic sie nie mieszcze! :no: do wiosny trzeba sie ogarnac...

Gosia to cwaniara mała:)

Liza to ile tych faworków zrobiłaś?? Ja to się nawet za takie rzeczy nie borę nawet w sumie nie lubię;/ Pączka rano w sklepie sobie kupię do kawusi:p

Ale tu cichooooooooo a ja słomiana wdowa popisałabym jak mam czas:p

Dobry wieczór.

Przepraszam, że nikomu nie odpisuje prawie. Ale ostatnio brak mi czasu na cokolwiek.. ;/ Czasem wejde i was podczytam :p Musze sobie jakoś życie zorganizować.
Liza, podziwiam Cię, bałwan, faworki, dzieci x3, zupa fasolowa i Ty masz jeszcze czas pisac... Naprawde, Chciałabym tak jak Ty.
Kasiek, hm... miałam cos napisac i zapomniałam... Aaaa jak tam Dominisia po nocy? Wygrałyście?
Gosia, zdolne masz dziecko ;P

Ja jutro wybieram sie z moja do lekarza bo ma taką biegunke, że dzisiaj sama się jej wystarszyła. Narobiła i to tak głosno i szybko jej poszło jak z armaty, że aż zaczęła płakać.

Gosdia no niestety awaria 1.40 potem do rana sucho dziś założyłam pampka;/ A to z czego ona ma tką biegunkę??

Kasiek, nie mam pojecia, naprawde. Miała już w tamtym tygodniu to dalam jej jagody i czekoladę i przeszło i od wczoraj znowu. Najlepsze jest to, że pierwsza kupka normalna, kolejna to wodnista. Wczoraj były dwie a dzisiaj cztery, więc już za dużo.Nie będę jej faszerować czekolada bo to przecież nie pomoże. Da jej może jakiś syropek i przejdzie. Nie wiem czy zjadła coś czy co... ;/
To i tak nie jest źle jak na pierwszy raz chyba? :) Nauczy się:)

Gosdia ale cały tydzień budziła się z suchym i piła przed snem i w nocy łyka i sucho teraz nic a nic i zlała się:p
No pewnie że idź z nią bo to tak nie bardzo;/

reklama
Witam
Dziekuje za pamiec i za tak mie ponowne przyjecie.
Z gory przepraszam za bledy i za to ze tak ogolnikowo Wam Dziewczyny poodpisuje ale w mam tu w szpitalu pozyczonego laptopa od szwagra i nie bardzo umiem sie do konca na nim polapac a na dodatek Antos ogladajac bajki cos mi poprzestawial i zamiast y pisze z i nie mam polskich liter.

Kama tak jestem z malym 24h na dobe nie wyobrazam sobie inaczej.

Malwina ale malego badalo 3 lekarzy i nic nie slyszeli a okazalo sie ze to srodmiaszowe zapalenie pluc ktore ja przeczuwalam.

U nas nie ciekawie dzis przeniesli nas do izolatki bo wykryli u malego w kale rotawirusa i adenowirusa chociaz objawow obecnie nie ma.Masakra caly czas cos juz tak mi tego mojego szkraba szkoda ze szok,nie mam juz na to wszystko sily...
A na dodatek trafila nam sie taka dr.prowadzaca ze masakra SUPER NIANIA to przy niej pikus:wściekła/y:wredna malpa dzis wyjela Antkowi z buzi smoka i powiedziala ze mu krzyzwde robie chociaz wczoraj jej gadalam ze jak wrocimy do domu to go odlucze to nie wzchowywac mnie chce,w ogole nie przzjemna baba ech...

Sory za bledy i ze tylko tak o nas ale nie moge sie tu polapac

Do góry