reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dorota mi też się wydaje że łańcuszek musi mieć do komunii, może nie medalik a krzyżyk? a jak nie potrzebujecie nic z praktycznych rzeczy to może zapas pampersów? na allegro sprzedają hurtowo 3-4 paki :tak:

Widze swietujemy razem Walniety dzien hahaha.

Dorotar a mam tego chłopca nie wie co by sie jej przydało...moze woli cos p[raktycznego albo kase;)

kama nie wiem jak jest teraz z łańcuszkami ale jak ja szłam do komunii to nie musiałam mieć :-p zresztą trochę bez sensu kupować na chrzciny łańcuszek, bo przyda się za 8 lat :sorry:

Muszę się pochwalić moją córką :-) Ostatnio pisałam, że bez problemu układa puzzle 30-elementowe, a teraz nie ma już większych problemów z 60-elementowymi :tak: Wiadomo, że trochę dłużej jej to zajmuje, ale układa sama :tak: Ale jestem z niej dumna!! :tak::-)

sali hehehe ja na GG mam w opisie "Walę Tynki" ;-) :happy:

dorotar równiez nie pomoge... :no:

Dobra wieczór dla dzieci,ide szykowac wsio bo zaraz dobranocka:-)
Milej nocki i wieczorku.

KAMA u nas jest tak, że krzyżyków ktoś komuś nie kupuje.

ANETKA też jestem zdanie, że bez sensu coś co za 8 lat się przyda.

SALI ja jestem mamą tego chłopca, he he i nie wiem co mam doradzić siostrze, bo ona ma być chrzestną i mnie molestuje z zapytaniem co kupić Kacperkowi

Anetka ale do komunii ne szlyśmy wczoraj :-p nie ma co porównywać co było 14 lat temu ;-) dam znać w maju co z tymi łańcuszkami bo chrześnica J ma komunię nota bene dostała od niego złoty medalik z łańcuszkiem bo co kraj to obyczaj i u Nas właśnie chrzestny kupuje taki komplet :tak: Julka też od swojego chrzestnego dostała czeka bezpiecznie na swój moment.

Dorota a może niech kupi małemu strój na chrzest? u Nas chrzestna to właśnie robi kupuje strój i szatkę.

hey hey
co się dzieje w tej krainie złej ?
co się dzieje w tej krainie złej?

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

buziaki Wam ślę

mjuzik zostawiam i obiecuje w czwartek się odezwać póki co ajm kaput bo mam egzam w czwartek

heyy

<span style="color:#000080;">[video=youtube;oE9CFBFUP9Q]http://www.youtube.com/watch?v=oE9CFBFUP9Q[/video]

reklama
mi też się filmik nie otworzył :-(
no ale gratuluję Malwina :-)

współczuję wam tych problemów z odnocnikowaniem.. jak tak czytam to bardzo się ciesze że u mnie było łatwo...
dorotar ja kupiłam łańcuszek z medalikiem i ciuszki , do tego dałam kasę i pamiatkę bo wiem że starszy brat mojego chrześńiaka jak dostał łańciszek to w nim właśńie chodzi (ma 3 lata)i rodzicom się podobało to że mu kupili więc i ja kupiłam :-)
kasiek hehe słodko
kurde miałam mój filmik Vi z kamery wstawić co mówiłam jak się o kakao kłóciła ze mną :-p
to może jutro namówięmęża zebny mi zgrał bo ja to nawet nie wiem gdzie kable mam :-p pośmiejecie się z mojego pyskolka!
anetka gratuluję :-) super że mała tyle puzzli układa :-)

to by było na tyle..
lecę na inne wątki póki mąż usypia dzieci :-p hihihih

Do góry