reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorotar biedna Ty:-p, tez kiedys tak miałam:-D, założylam nowe konto i po sprawie:-p
kasiek ruski jest potrzebny:-p ja sie o tym w pracy przekonałam:-D:-p. Szkoda tylko że oprócz rozumienia przeczytanego tekstu nie potrafie nic innego:confused2:
wampi glonojady?:-D:-p toż to czyste szyby bedziesz miała, bez glonów:-p:-D:-D

Mlody sie rzewala w łózeczku, dziś zrobił cztery razy koziołka, raz przypadkowo a reszta to przez to, że mu sie spodobało. Strach normalnie na to patrzeć:no:. Ochrzaniłam, raz, drugi ale gdzie tam...

reklama
Ach maly śpiocha nareszcie mogę odetchnąć,dobrze że mąż został i malym sie zajął rano . Ale i tak mnie zdenerwował, podszedl do mnie dotknął brzuszek i mówi "sprawdzam czy się już rusza" a ja oczy jak 5zł :D
Lorata będziesz u lekarza to ci powie i najwazniejsze aby się dzieciatko zdrowe urodziło .

Wampi Ty chyba kiedyś pisałaś że mała jakiś nerw Ci uciskała i że w pachwinie Cię bolało... Ja tak teraz mam i nawet usiąść nie mogę... Boli tak że szok, jak by mi się mięsień zaciskał i nie chciał rozkurczyć....

Dziewczyny nie podopisuje wam bo jestem dosłownie "wymamlana". od jakiegoś czasu mam za zadanie przypilnować brata w odrabianiu lekcji domowych i w nauce. Jest w I gimnazjum, i na II semestr ma już 7 zagrożeń... ja nie wiem co z tym chłopakiem się porobiło, ale powiem wam że on się pierwszy raz zakochał :-)
to przez to ?? :) :)
no, i dzisiaj odrabialiśmy chemię, geografię, polski, angielski, matmę... z matmy aż 6 dużych zadań tekstowych i dwa typu że Ola jest 2 razy starsza od Maćka, za ileś tam lat itd.... przed chwilą skończyliśmy, do tego Oliwierek na rękach non stop... PADAM :-D:-D:-D

Mariolcia na każdego miłość inaczej wpływa, może Twojemu bratu odejmuje chęci do nauki ;)
Kasiek, pierwszy termin mieliśmy na 9 lipca 2011... Teraz mamy 14 lipca, trzeba sie wziąc za siebie bo ja wciąż posiadam moją oponkę poporodową :p

Zosia już śpi ;) Usnęła i po 5 minutach obudziła się i krzyczy "Mama" ja wchodzę a ona siedzi i sie smieje w głos ;P. No ale w końcu mam spokoj... Teraz trochę posiedzę nad projektem na uczelnie.

Snoopy i Alą też tak spuchłaś?? Bo Ty taki chudzielec na zdjęciach:)

Ewi no wiem:p Ale jak tak liczone miałam i jakoś mi łatwiej:p

Umi
oj wiem nawet tu w domu ja zadzwonią ze spedycji rosyjskiej tak trajkoczą te Tatiany że szok:p

Aleksandra
może mężowi coś po głowie chodzi:p Chętnie obejrzymy:)

Mariolcia to Ci się fucha trafiła:p

Gosdia
a czemu wtedy nie wyszło?? Dobrze ściśniesz się z tyłu i nie będzie widać:p

Ide młodzież kłaść:p

Się zastanawiam jakie my będziemy mieli zdjęcia ślubne:-D Znając nas to nas fotograf gdzieś mógł by dopaść w ciemnym koncie jak się gzimy:-D bo ja na mojego mam ochotę zawsze i wszędzie :-D póki co każdy ślub włącznie z naszym cywilnym "ochrzczony" w trakcie:-D

aleksandra śliczne zdjęcia:-)
kasiek ja z Alą 25kg przybrałam a do końca nie donosiłam bo pewnie do 30 bym dobiła:-D boje się tej 8 z przodu na wadze że hej:-p ale z Alą 9 była:-D

reklama
Do góry