reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry, dzień dobry :-D
U mnie też za oknem szaro-buro, na razie 7 stopni zobaczymy co dalej :baffled:
No podobno ma śnieg padać ! :angry:

reklama
Witam

Ale to będzie dwudniowe załamanie pogody... Więc głowy do góry laski... Najgorzej że akurat teraz jak doczekałam się wolnego weekendu to kurcze pogoda się zkaszani :angry:.
Młodego zaprowadziłam do przedszkola... Jak tylko zobaczył budynek przedszkola to się zazęło wycie... No masakra z nim jakaś... Przecież tyle czasu latał do przedszkola, budził mnie sam żeby się nie spóźnic... Cholera...
Dzis na 16 spotkanie z doradcą, na 17 na urodziny chrześniaka M, młody do 15 w przedszkolu więc do 15 muszę ogarnąc chatke...
Jak narazie pogoda ładna, słonko świeci.

Miłego dnia

Ale Wam się na wieczorne pisane wzięło:)

Snoopy na prawdę? W życiu bym nie powiedziała że tyle ważyłaś. Jak się boisz pogadaj ze swoim lekarzem żeby jakiś sensowny plan na te ostatnie miesiące zastosować...
No nie na prawdę hahahah Dobra jesteś:p

KasiaF no to masz teraz załatwiania ale co załatwisz to Twoje ja bym chciała mieć taki problem na głowie bo bym wiedziała że to prowadzi do powstania naszego domu:)

Umi też bym tak robiła:p Przeczytać przeczytam ale nie zrozumie w mowie:p

Gosdia o kurczę to w cale się nie dziwię że odwołaliście ja też miała chwilę zawahania i nie wiedziałam co zrobić bo w czerwcu babcia mojej starszej wpadła pod tira;/

Vegas jak tam bilans?:)

Lorata może na jakiś kiepski kalkulator trafiłaś najważniejsze żeby były zdrowe:)

Aleksandra fajnie że już lepiej Ci:)

A ja dzisiaj zamierzam okna umyć w nosie mam nie będę myła w wielkim tygodniu a na weekend do szkoły a dziś przynajmniej nie wieje to załatwię to:)

Hej
Wróciłam do żywych ;P
Ale chyba nawet nie zauwazyłyście ze mnie nie bylo :eek:
Neta nie mialam.

Nie nadrabialam, bo gdzie tyle...ostatnie strony przeleciałam tylko wzrokiem ;P
Ogólnie u na do d**y, Miki w sobote zaczol mocno harczec, plakał nie mógł zasnąc, a w piatek mial tylko katar.... :-( wieczorem wszytsko sie wkumulowało, i decyzja ze do lekarza prywanie jedziemy, bylismy u niej o 18:30 i sie okazalo ze ma zapalenie oskrzeli :( nie dosc ze wizyta kosztowala to i leki... ale dzis juz na szczesciej jest lepiej i widac poprawe, zreszta juz w niedziele byla różnica... ale noc z soboty na niedziele zaliczam do najgorszych z mozliwych :( nie zycze tego zadnemu z waszych dzieci, naprawe, miki plakal nie mogl spac, ani na rechach ani na wózki, ani w łózku :-( plakalam z nim, dobrze ze maz mi pomagal a starszaki byli u tesciow.... ehhh

WITAM nowe mamusie milo :tak:
snoopy ja mam taka sofkę, miki na niej śpi :) zaraz poszukam zdjecie i wsyawie:) jest super i mala i jak maly sie z niej stacza nic mu sie nie dzieje :) bo to niziutkie, a nawet kiedys sie stoczyl na dywan i spal dalej :-D :happy:

Wstawiam mikiego spiacego na tej sofce i moje wariaty ogółem;)

Taka mamy dokladnie:
http://allegro.pl/kanapy-sofy-lozka-dla-dzieci-prezent-pufa-jas-i2209942204.html

Załączniki

• DSC04864.JPG
    DSC04864.JPG
    61,5 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC05099m.jpg
    DSC05099m.jpg
    65,1 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC05067m.jpg
    DSC05067m.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC05100m.jpg
    DSC05100m.jpg
    62,2 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC05109m.jpg
    DSC05109m.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Helloł

Witam się po przerwie ;-) podczytywałam Was ale do pisania weny mi brakło.

Wampi świetne łóżeczko, Julka również pierwszą noc przespała całą, w ogóle w wiekszym łóżku zaczęła dużo lepiej spać :tak:

Snoopy szaleńcu w kiblu? :-D no no :-D a co do wózków pooglądaj jeszcze raz te Tako.

Lorata witaj i gratulacje bliźniaków :tak:

Aleksadnra spóźnione 100 Lat dla Synusia :* śliczne zdjęcia.

Kasia widzę postepy w pracach super :-) 9 arów to bardzo duża działka mały będzie miał gdzie latać :tak:

Kasiek ja okna myłam 2 tygodnie temu nawet nie wiedziałam ze jest obowiązek mycia w Wielkim Tygodniu :sorry2: ja raczej staram się do końca tygodnia wyglancować chatę żeby na ostatnie dni mieć święty spokój ze sprząrtaniem.

Liza zdrówka dla Mikiego cieszę się że już troszeczkę lepiej z Nim. Super zdjęcia, sofka też fajna chociaż ja takich do spania nie lubię ale wygląda super :tak: a na ostatnim zdjęcia wyglądasz z Danielem jak brat z siostrą :-) ( to oczywiście komplement)

Ja mam zamiar dzisiaj zabrać się za sprzątanie szaf z ciuchami, przy okazji czas pomału pakować J...

Dzień dobry ;)

Liza, matko swięta! Biedny Mikołaj ... Dobrze, że już mu się poprawiło...
Kasiek, to widzę, że też nie miałaś za wesoło. U mnie też zmarła wtedy mama mojej mamy.
KasiaF, fajnie macie z tym domem ;) zawsze jakiś krok do przodu ... My od października mamy w planach rozglądać sie za działką...

My z Zosią już pranie rozwiesiłysmy na ogrodzie. Mała zobaczyła teściowa i uciekła do góry ;). Przynajmniej pomyłam podłogi, dokończyłam zadanie domowe ;P i teraz mam spokoj. Mojego D. nie ma a mi się zlew zapchał... ;/. U nas pogoda piękna, fajny dzień się zapowiada .... No idę wstawić kolejną pralkę prania ;P

Hej;)
Ledwo zyje bo poprawialam prace do 3.30 pozniej male sie budzil i zasnelam po 4 a na dobre wstalismy po 5:dry:
Kasiek, widzialam na fb ze lubisz one tree hill, niedwno zaczelam ogkadac wlasnie jestem na 5 sezonie;-)
Lorata ja tak samo jak Ty zareagowalam na ciaze a mialam prawie 22. Teraz nie wyobrazam sobie zycia bez malego ale wiem jedno ze sama zdecydowalabym sie pewnie ze 4 lata pozniej. Czasami zycie decyduje za nas
Liza oby szybko Mikiem przeszlo, u nas odpukac maly nawet kataaru nie mial
Umi ja 6 lat uczylam sie rosyjskiego, do mojego ojca czesto przyjezdzali Ukraincy wiec tez cos tam kojarze

Witam.
Justynka od niedzieli chora, w nocy dzisiaj tak kaszlała że aż szkoda jej było. S gardło też boli, Mareczek na razie tylko lekki kaszelek ma ale mam nadzieję ze u niego nie rozwinie się bardziej, mnie rano coś bolało trochę gardło ale minęło na szczęście.
Ja od poniedziałku stopniowo coś robię w domu. w szafkach w kuchni już mam posprzątane, teraz zostaje mi szafa i półki dzieci. mam jeszcze do umycia trzy okna ale wieszaniem firanek i kurzami na wysokościach zajmie się S.
ja znalazłam fajny sposób żeby nie męczyć się z wycieraniem kurzu na górze na szafkach, kładę tam kartki z gazet i kiedy przychodzi sprzątanie wystarczy zdjąć te na których jest warstwa kurzu a położyć nowe.
Mariolcia Współczuję takiego ucznia, tyle przedmiotów, matko. no ale w końcu rodzinie trzeba pomagać co nie?
Alerksandra Śliczne zdjęcia, ładna z Ciebie dziewczyna..
Kasia no to trochę lataniny macie, a drzewo które ścieli to będzie wasze?
Wampi a u mnie dzisiaj bardzo łądnie i zaraz dzieciaki na dwór puszczam.
Lorata /najlepszy sposób to mój lub Kasiek na wyliczenie terminu.
Liza zdrówka dla Mikiego. a Hania i \Daniel to jak bliźniaki.
Snoopy ja to mam nadzieje nie zobaczyć na wadze 9 z przodu. na razie jestem na zero jeśli chodzi o wagę. i liczę że skończę z maks 87 kg.

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny :) moge sie dolaczyc?
nie jestem jeszcze w ciazy, ale male podejrzenia mam, buszowalam w necie za informacjami i tak trafilam na to forum ;) mam 22 lata-rocznikowo 23 i... jak narazie wydaje mi sie, ze idealnie wstrzelilismy sie z moim TZtem w moja owulke. Objawow jeszcze nie szukam bo za wczesnie na to, ale bylabym wdzieczna gdybyscie mi napisaly jakie u was (oprocz nie pojawienia sie morza czerwonego) objawy byly pierwsze.

Do góry