• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
dorotar trolica z malym trolem poszła do kosciola a starzy powiedzieli ze ze starszym zostaną, ze ja z mala poszlam na podworko to mi ja wlepili bo wczoraj duzo rzeczy robili...

nessa ja zaszlam w ciaze mimo ze brałam tabletki anty, miałam @ cos w polowie grudnia chyba 15 grudnia a w styczniu dokładnie 11 dni po tym jak miałam mieć @ zrobiłam test i pokazały sie dwie kreski

Ostatnia edycja:
Nessa u mnie pierwsze dziecko bylo totalną wpadeczką ;-) nie zabezpieczalismy sie i po prawie 2 latach zaszlam :-)
Drugi szkrab - zabezpieczenie zawiodło tabletki anty plus zastrzyk :P
Trzecii szkrab- pierwszy cykl staran :-D

U nas tez juz po swieconce w domku juz, bylam ze starszakami, ale u nas to u sasiada bylismy bo akurat tak jest, nie musielismy na wies jechac, tylko 1km do nich :tak: :-)
Ogolnie wsio porobilam, tylko do ubran sie musze zabrac, poszykowac i spakowac nas dzis bo jutro z rana wsiadamy w auto i do tesciów:tak:

i ja tez juz się lenie:) R z Małą spią...;)
nocka dosyć ciekawa...szkoda słów:dry:
Swięconka poświecona nawet sie wyspowiadałam...,i do Kościoła na 20...oj pewnie się dziś zejdzie:sorry2:

reklama
hej dziewczyny :)

chcialam Wam zyczyc wesolych, spokojnych Swiat Wielkiej Nocy spedzonych w gronie rodzinnym :)

ja wlasnie koncze gotowac obiadek, ide budzic TZta, chociaz chwile ze soba spedzimy nim pojdzie do pracy.. Zimno dzisiaj, bylam z nudow w centrum na zakupach, kupilam m.in. produkty na salatke i o malo mi rece nie odpadly, przeliczylam sie z silami.
I wiecie co, wiem, ze nie powinnam, ale kupilam test ciazowy, zrobilam i wynik negatywny :( Czuje sie bardzo na @, poza tym wiem, ze to za wczesnie, ale i tak mi smutno :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry