• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
my juz po sciweceniu i po sprztaniu:) ale zaraz jeszcze alana zabiore do kosciola po wode swiecona bo zapomnialam:-D wczoraj wzielam go na troche na adoracje o 20:) nawet ladnie wysiedzial w lawce:)

U nas Ala uwielbia chodzić do kościoła, była w poniedziałek i 2 godziny była grzeczna, wczoraj z dziadkiem była też godzinę wytrzymała a dziś mi opowiada że sama poszła do ołtarza i postawiła koszyczek na puste miejsce a ksiądz polał jej wodą:-) u nas świecenie wody itp aż o 16 i trzeba będzie tak czy siak 2 raz jechać:-p przyniosła takiego maleńkiego kurczaczka i mówi do mnie "to dla mojej siostrzyczki":-D ja już kosmetykę tylko mam i będzie czyściutko:-p mąż aż na 19 będzie to nawet polenić się zdążę:-);-)

Witajcie, u nas przygotowania do świąt pełną parą, teraz trochę odpoczynku.
U nas kupek mniej ale dalej śluzowate, we wtorek do lekarza. Ale żeby nie było tak kolorowo, że jest lepiej to przyplątało nam się ropiejące oczko u maluszka. Kupiłam rumianek i sól fizjologiczną. Więc jak nie urok to sraczka (dosłownie)
I właśnie pytanie co ja mam z tą solą robić?????? Bo taka sklerotyczka ze mnie,że w aptece nie zapytałam.
U nas już po święceniu, w związku że na mojej wsi nie ma kościoła, to wszyscy z wioski przynoszą koszyczki do jednych sąsiadów i ksiądz z parafii przyjezdza święcić.
532530_335606839830661_100001440428778_929237_599677370_n.jpgWesołych i spokojnych świąt Kochane

SNOOPY to czemu bawisz troolowe dziecię??? Przecież Ty się nie możesz denerwować.

MILKA aa dopiero zauważyłam, że Ty z UK.

reklama
dorotar u nas tez oczko ropiało az 2 miesiace mielismy rozne kropelki i maśc jakas nic nie pomagało lekarz wysyłał nas na przepychanie kanalików ale ja jej przemywałam oczko ta solą fizjologiczna i przeszło robisz tak wuszczasz to oczka kropelke lub dwie albo na wacik kosmetyczny lub gaze jałowa kilka kropelek i przemywasz oczka kazde oko odzielnym wacikiem od skroni do noska i tak kilka razy dziennie czym czesciej tym lepiej a i mozesz jeszcze masowac kolo oczka w rogu obok noska takie kóleczka robisz małym palcem zeby ta ropa szybciej wyplynela nam pomogło i oby wam szybko przeszło

u nas juz rodzenstwo meza z belgii przyjechało świeconka tez poswiecona rano musiałam wstawac ubierac bo tesciowa "zapomniala" a jeszcze u nas cos sie zepsulo w łazience nie mozna wody uzywac na goze bo na dole bo rurach woda sie wylewa jak odkrecam kran u siebie ehh

Wesołych świat życzę:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry