• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No to i ja życzenia złożę, ale po mojemu:-D
wielkanoc.jpg

SNOOPY trampolina 183cm, no miała być większa ale stwierdziłam, że wolę kupić mniejszą i piaskownię.

WAMPI tak Mela zadowolona ale mało jeszcze skakała bo zimno.

A u na s zaczynamy pieczenia i gotowania jutro, dziś sprzątanko.
Ale z córcią pisanki zrobiłam, o takie

Malwina Wspólczuję. Mam nadzieję, że jutro już będzie lepiej ;*

Kasiek tak, dokładnie w CCC :-) podobały mi się takie fioletowe z minnie ale nie było Zuzi rozmiaru, poza tym Zuzia wolała białe :-p

dorotar fajne pisanki :-)

My już posprzątane mamy a za gotowanie bierzemy się jutro, ewentualnie może coś wieczorem się zrobi.

Kupiłam sobie grę Zumba na kinecta na x-boxa i teraz włączyłam sobie 2 razy na 20 minut i jeszcze raz na 5 czyli razem 45 i dosłownie padam, nie wiedziałam, że to aż tak męczące :-p
P. i Zuzia zasneli i nie mam co robić :-p

Dorotar zdolna Melcia jest:-) U mnie Ala nabazgroliła jak nie wiem a u was ładne pisaneczki:-)

anetka widziałam te butki o ktorych piszesz mi też się białę bardziej podobały:-D

ja w piaskowinicy z Alą i trolowym bąkiem byłam, matko jaki ten dzieciak wpieniający i jęczący....

hej :)
widze, ze wszystkie szorujecie, gotujecie, przygotowujecie sie do Swiat :) u nas raczej tych Swiat nie bedzie, moj TZ dzis na nocke poszedl i jutro tez ma, wiec jutro bedzie odsypial... Dopiero w niedziele troszke posiedzimy razem. Ale wysprzatal mi lazienke, ja kuchnie i salon wiec tradycyjne szorowanie przedswiateczne wykonane ;)

dorotar tutaj wiekszosc angielkich zakladow pracy jest otwarte, normalnie ludzie pracuja. Anglicy bardzo skromnie obchodza Swieta Wielkanocne dlatego tak to jest. Wyobrazam sobie ten scisk, bylam dzis w PL sklepie i tez byl tlok, o wiele wiekszy niz na co dzien, a co dopiero w PL :) Swietna sprawa z trampolina! Tutaj jest bardzo popularna, fajnie sie dzieciaki na niej bawia :) Sliczne pisanki :)

femme sliczne te pisanki, takie kolorowe :) No i Ninka super wyglada na rowerku :)

malwina18 nieszczescia chodza parami jak to mowia :( zdrowia dla meza!

anetka ja mam zumbe ale na ps3 move i... zatanczylam 2 razy i tyle :P Meczace, a ja jestem strasznym leniem :zawstydzona/y:

reklama
milka mam nadzieję, że ja nie stracę zapału, bo przydałoby się zbędne kilogramy zrzucić :-p przed ciążą ćwiczyłam codziennie a teraz jakiś leń mnie dopadł :sorry: ale Zumba mi się podoba :-) aż tak, że jeszcze 20 minut poćwiczyłam :-p:-p

Ale tu dzisiaj cicho :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry