• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej Laseczki. U nas od rana symboliczne lanie się wodą z małej psikawki, ale jak już mój J wstał to było ostro - 2 razy mnie wsadził do wanny gdzie już miał naszykowaną wodę, myślałam, że go uduszę:-p Ogólnie kolejny dzionek rodzinny, lenimy się, też trochę praniem się zajmuję bo przez święta się uzbierało.

Dorotar a na sali też byliście czy tylko w kościele?
Gosdia a mniej więcej jak cenowo ta odżywka stoi?
Gosia o matko kochana, biedny Malec.. A to jak nie wiedziała, miała normalnie okres??

ważne, że Mała zachwycona, że mogła ulubioną Panią wyściskać:-)

Kurcze za niedługo trzeba będzie Małej na lato zacząć kupować ubranka bo ma tylko kilka sztuk, z zeszłego roku reszta za mała:-D

Milena Gratulacje:)

Vegas
dobry Juras u mnie nie mają takich pomysłów bo wiedzą co myślę na temat tego zwyczaju:P

My dziś wróciliśmy od moich rodziców:) Wczoraj z młodszą starszą siostrą popiłam głupawka nam się załączyła konspirowałysmy się na balkonie żeby fajkę zapalić śmiesznie śmiesznie bo ostatnio byłam z Nią pokłócona ale widzę że była drażliwa bo pracy nie miała teraz już luzik:P Ojciec z nas się zaśmiewał:P
Dziś już w domu właśnie ciotka C pojechała z rodziną Domka zmęczona a i my niedługo wychodzimy na coroczne świętowanie ze znajomymi:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry