• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
milka<3 No to fajnie, że chcecie domek :tak:
No kupie, kupie, bo i narobiłaś takiego smaka, że ho ho :biggrin2:
Moje zdanie : Nie martw się i próbuj dalej. Na pewno niedługo się uda..:tak:

lorata dzieki :* nie wiem wlasnie czy bedziemy probowac jak teraz sie nie udalo. Teraz po prostu zaszalelismy, wplyw chwili, ale jesli sie nie udalo to chyba nie zdecydujemy sie na prawdziwe staranka. Bardzo chce miec juz dziecko, ale jednak ten chlodny glos rozsadku jeszcze mi cos tam gada, ze lepiej poczekac... I niby wiem, ze ma racje, ale juz znowu serducho swoje wie...

Witam obzarta!!!
Całą diete ch..j strzelił buhahaha,ale odrobie po Świetach hihi

Milka ale mi ochoty na lody zrobiłas,choc nie jestem jakąs specjalna fanka lodzików ;))

Liza wytłumasz mi jedno bo mi to spokoju nie daje...jak mozna zajsc na tabletkach anty i zastrzyku??I jakim cudem(i pierwsze słysze ze tak wolno)bralas to i to??

lorata no wlasnie, mamy jeszcze troche wlasnych planow i dobrze byloby je zrealizowac, ale instynkt wlaczyl mi sie juz taki, ze....:-D dzieki za kciuki, dobrej nocki:*

sali na czas Swiat mozna-a nawet trzeba zrobic sobie dyspense;) ja tez nigdy jakos za lodami nie przepadalam, ale te..... no niebo w gebie ;)

Sali to przybij piątkę, ja straciłam ostatnio 2kg i jestem pewna, że po świętach szlag je trafił:sorry: Yh:-p
Sporo mam znajomych co przy anty zaciążyło i też mi to nie daje spokoju.

Laski coś na rozdwajające się pazurki potrzebuję, ale co by na pewno pomogło bo już mam dosyć obcinania je na krótko..

Ostatnia edycja:
Witam ;)
ja tylko na moment póki Mała śpi:)
Milka, dzisiaj sobie chyba wykombinuje jakiegoś loda bo mi smaka narobiłaś.
Sali,Vegas, nie wiem jak tam miała Liza, ale podobno (tylko tak czytałam) mozna zajśc w ciąże jak sie zmienia środek antykoncepcyjny czyli przechodzisz np. z tabletek na zastrzyki. Nie wiem jak to dokładnie jest i jak to dokładnie działa... Kiedyś tylko czytałam ...Moja bratowa też zaszła w ciąże biorąc tabletki anty ;)
Vegas, ja używam odzywki do paznokcie z Eveline taka 8in1 bardzo dobra...
No uciekam .. Miłego dnia ;)

dorotar :szok:o kurde!!!
Lorata szarlotke i makowiec poproszę najlepiej w dużych ilościach:-D

A my wczoraj byliśmy w domku mielismy gosci:) a potem pojechalismy poznym wieczorkiem do tesciow.Chyba za dużo wypiłam bo jeszcze mi świat trochę wiruje:dry:
A Amelki chrzestna ta co poroniła równy rok temu jest w ciąży ciesze sie jak głupia jakaś. Jeszcze nikt nic nie wie bo nie chcą krakać.7 tydzień:) kruszyneczka. mam nadzieję,że tym razem im się uda:):tak::tak:

Byliśmy w wielka sobote w kosciele i byly chrzty wiecie takie z prawdziwego zdarzenia. Zanurzenie dziecka w wodzie BOŻE co za przeżycie zryczałam sie jak głupia:) Załuje ze Ami tak nie była ochrzczona!!!A te dzieciaczki jedno tak sie śmiało ze az sie zanosiło naprawde super:)

A co do antykoncepcji to moja znajoma tez brała i zaszła a co najgorsze to nie wiedziała ze jest w ciazy(dalej brała) a Jak sie Mały urodził to lekarze nie dawali mu szans ze kiedykolwiek bedzie chodził. Chodzi ale ma juz 5 lat(dopiero zaczął) ale to tez nie tak normalnie tylko specjalne łuski ma...wogóle szkoda go a jest taki fajny taki słodki.

Ostatnia edycja:
reklama
Byliśmy w kościółku, zimno w środku. Na dworku dziś na pewno lepiej niż wczoraj, 5 stopni i słonko.
Byłam wczoraj z Amelką na tym ślubie jej pani, tak była za panią stęskniona, bo pani teraz nie pracuje bo na zwolnieniu jest-ciąża- i chciała od razu do niej lecieć ją całować. Ale wytrzymała Amelka całą mszę oczywiście nie w jednym miejscu. Potem na życzeniach się wyściskały i wycałowały i Amelka dostała zapewnienie, że pani przyjdzie do przedszkola w odwiedziny. Pięknie młoda wyglądała.
Zjemy obiadek i na dworek trzeba troszkę z dziećmi wyjść.

MILKA nie nie pani nie zapraszała dzieci. Ale, że ta pani Amelki to moja koleżanka z podstawówkowych i gimnazjalnych lat, no i że Amelka ją bardzo lubi i ostatni w domu płacze za nią, że tęskni to pojechałyśmy.

Właśnie WAMPI jak tam chrzciny???

VEGAS święta to taki okres, że nie możemy martwić się dodatkowymi kaloriami i liczyć co się je, tylko trzeba jeść.

Dziewczyny lody??? MNIAM mi dopóki będę karmić to zostają tylko sorbety a to nie to samo co te normalne.

GOSIA zanużenie dziecka w wodzie w taką zimnicę:szok:, wcale się nie dziwię jak te ochrzczone dzieci będą póżniej chore.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry