• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

widze, ze u Ciebie na bogato :D to ja poprosze serniczka :D
ja mam tylko czekoladowe muffiny, croissanty z nadzieniem migdalowym, ciastka imbirowe (moje ulubione) i czekoladowe i najlepsze lody na swiecie Ben & Jerry's :D :D ale nimi sie nie podziele:zawstydzona/y:

reklama
Witam ;)
Ciesze się, że sie obżeracie tak samo jak ja ;) Zapchałam się dzisiaj snickersem ;). U nas pogoda była słoneczna ale wiało dosyć i trochę chłodno było, ale i tak Zosia była na spacerze i na rowerze na placu zabaw. Ma mnóstwo fot porobionych;). No a jutro etap II tycia i obżerania ;). Rano do D. rodziców i na cmentarz do babci, później Zosia drzemka i do moich rodziców i na koniec do mojego siostrzeńca na urodziny. Zosia dzisiaj rozwaliła mnie tekstem... Moja siostra pyta się "Zosiu kto tutaj tak śmierdzi?"(Mała zrobiła kupke) a ona "Mama" :P

Mokrego dyngusa jutro i lepszej pogody!!!!

Posiedzielismy sobie z TZtem, ustalilismy pare szczegolow bo za 2 miesiace sie przeprowadzamy, a jeszcze mamy na glowie kupno samochodu... a w czerwcu przylatuje jego mama i brat, jak wylatuja to dzien pozniej przylatuje moja mama... Wszystko skumulowalo sie na okres 2 miesiecy i po prostu nie mam pojecia skad wezmiemy na to wszystko pieniadze. Ale jestem nastawiona optymistycznie w przeciwienstwie do TZta, ktory wszystko widzi w czarnych barwach-ale on juz tak ma ;)

lorata znasz te lody czy tak po prostu na lody ochota Cie naszla? :) uwielbiam je, ale w PL sa niedostepne. Za to w USA-skad pochodza bedziesz miec ich pod dostatkiem ;)

wampi ja tez chce tortu! :zawstydzona/y: jaki smak?

gosdia to jutro macie mily, rodzinny dzien :) zazdroszcze slonka, podeslij troche! a tekst malej super:-D

U nas rodzinnie, leniwie, acz fajnie, tylko kurde przez te święta to co schudłam to pewnie powróciło bo się trochę najadłam
sorry2.gif
No ale mama dziś serwowała obiad a ona raczej nie robi lekkostrawnych dań
sorry2.gif
No ale trudno, odchudzę się po świętach
laugh.gif
Z ciast to mama zrobiła sernik, ale nas 4 dorosłych to w sumie nie idzie to tak szybko, zwłaszcza, że mama nie jest ''ciastowa'':-p No ale wyszedł jej extra.
U nas dziś padał deszcz ze śniegiem, więc Gosdia fajnie, że Zosia skorzystała z ładnej pogody bo ja byłam dziś 2x z Małą na tarasie bańki puszczać i zmarzłyśmy.

Milka a co to za lody? Tzn smakowo mniej więcej? Ja to bym też jakieś zjadła:-)

milka<3 Gdzie się przeprowadzacie, jeśli można? :-) Na pewno sobie poradzicie :tak: A co do lodów to nie znam, ale mam nadzieję, że za miesiąc poznam :sorry:
Ty, a może Ty w ciąży jesteś, takie zachcianki często miewasz? :-D
gosdia mała wymiata z tekstem, to macie śmiesznie, mała gwiazda wam rośnie ;-)
Vegas nie przejmuj się kaloriami...ja zawsze wmawiam sobie, że pójdzie w cycuchy :zawstydzona/y:

vegas uwielbiam te lody, sa naprawde przepyszne!! wkleje Ci tu kilka info o nich: "Ben & Jerry's to znana także poza USA firma produkująca wybornej jakości lody. Popierają również ruchy ekologiczne i organiczną produkcję żywności. Mleko z którego robione są lody wolne jest od hormonów, antybiotyków i innych chemikaliów."
Tu opis jednego ze smakow: "
Lody Hubby Hubby mają smak wanilli zmieszanej z melasą, poprzetykane spiralami sosu czekoladowego i masla orzechowego. W lodach zatopione są oblane czekoladą precle wypełnione w środku masłem orzechowym."
Jak lody sa waniliowe to smak jest bardzo waniliowy, jak czekoladowe to sa mocno czekoladowe. Zawsze w srodku cos jeszcze jest np duze kawalki czekolady, ciasta, marshmallow, malutkie figurki misiow polarnych z bialej czekolady... Zawsze zjadam cale opakowanie, nie dam rady otworzyc zjesc troszke i schowac do zamrazarki, od razu zjadam wszystko z TZtem na pol ;D

lorata chcemy wynajac dom bo teraz wynajmujemy mieszkanie, ale nie ma miejsca ja chce tez ogrodek... No i w tej dzielnicy co obecnie bo mam bardzo blisko do pracy. Pierwsze co zrobisz to kup te lody, obiecuje, ze sie w nich zakochasz! :D Maja kilkadziesiat smakow! :D
Zachcianki nawet nie... Ja po prostu straaaasznie lubie slodkie, do przesady naprawde:zawstydzona/y: chyba sie jednak nie udalo bo objawow przybywa na @... ;(

Ostatnia edycja:
Lorata cycuchy mam duże, więc mogłoby nie iść w nic, chyba, że w wzrost, oo:-D A jak się czujesz przyszła Mamusiu?:happy:
Milka no no opis taki, że aż ślinka cieknie:-D

reklama
milka<3 przestań natychmiast, bo ie mogę powstrzymać cieknącej ślinki...:zawstydzona/y:
vegas Ogólnie czułam się dobrze, ale nie wiem czy nie zwrócę zaraz tych wszystkich ciast:confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry