aleksandra87
Fanka BB :)
femme fatal chyba tobie wyslałam zaproszenie , ta piękna kobitka na profilowym musisz byc ty !
sali zajebista fryzurka ta wygolona z boku
(uwielbiam)
sali zajebista fryzurka ta wygolona z boku
(uwielbiam)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
(uwielbiam)

racja racja !!Aleksandra ponad rok nosiłam taka fryzurke,potem za duzo osób juz tak goliło i juz mi sie przestalo podobac)
Przeprowadzam się z rodzicami i chłopakiem i jego rodzicami, nasi tatusiowie prowadzą razem interesy
Bo nie wiem czy kojarzycie, ale ja młoda jestem...16![]()
z tym że ja bez tesciowej bym pojechała
to takim romansem filmowym traca...
. Zdrówka dla Tymka
A wiadomo że teraz dzień po świętach mogą stac, tym bardziej że na tej trase co ja jeżdrze, niby 15km, a potrafią w 4miejscach w jednym czasie stac... No to przyjechał do mnie z dokumentami... A ja zadowolona, bo kierowce do domu miałam to sobie piwko z szefową wypiłam
.
.
. Potem spacer do urzędu skarbowego
I później do synka... Tęskni mi się za tym małym maruderem
Mój J. ma 18 kwietnia testy sprawnościowe do woja. Ciekawa jestem jak długo się potem czeka na psychologiczne. Mirabelka może wiesz? Bo Twój mąż też się starał dostać do woja?
Ja miałam wiele fryzur na głowie, asymetrię, boba, i inne. Chyba jak miałam asymetrię to najbardziej poważnie wyglądałam
Mimo niegrzecznej fryzurki.
To szybko do wizyty masz, fajnie:-) Jakieś imiona dla dzieci już macie obmyślone?:-)
co do chwilami to ona była z nami bo nas polubiła a weszła chyba z ciekawosci bo cos ze stiudiami chciała spr i tak się zasiedziała
haha a teraz nawet trzymam fason bo w 2paku mniej od męża ważę