• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Przeprowadzam się z rodzicami i chłopakiem i jego rodzicami, nasi tatusiowie prowadzą razem interesy :rolleyes2:
Bo nie wiem czy kojarzycie, ale ja młoda jestem...16:zawstydzona/y:

Przeprowadzam się z rodzicami i chłopakiem i jego rodzicami, nasi tatusiowie prowadzą razem interesy :rolleyes2:
Bo nie wiem czy kojarzycie, ale ja młoda jestem...16:zawstydzona/y:

ja pierdziele, zamień się:-D z tym że ja bez tesciowej bym pojechała:-D

a poważnie, kurde, ja bym tak nie umiała z synem kolegi taty:zawstydzona/y: to takim romansem filmowym traca...
nie chcialam urazic jak cos przepraszam z góry.

Hejka

MILKA nie musisz uciekac ;-) Kiedyś była z nami dziewczyna (co niektóre ją pamiętają, mam na myśli CHWILAMI) i była z nami bardzo dłuuuuuuuugo...

SALI no to chłopaki z żużla pewnie zadowoleni wrócili... pięknie zmietliście falubaza, mój młody już chodzi i sobie nuci "zdechł pies falubaz" w sęsie rytmu zdania... bo jedyne słówką ujawnione mu to falubaz :-p. Zdrówka dla Tymka

ALEKSANDRA współczuje... i zdrówka życzę. hehe, ja też teraz jak śpię z M (chociaż i tak zazwyczaj wynosze się do pokoju młodego na wersalke) to mam ochote zatkac nos i buzię M dzisiaj go aż skopałam... normalnie huragan... Mojemu też się włoski kręciły, ale po 1 ścięciu już mu się sztywniutkie zrobiły...

DOROTAR wiesz z tą wagą to tak jest że są wachania dobowe... jednego dnia możesz miec wachnięcie nawet do 2kg w jedną lub w drugą stronę... Mi lekarka właśnie tak mówiła bo kiedyś o to pytałam jak na diecie byłam...

UMI mój Kacper to wie że jak chce pojeśc czekolady to potem musi to wyrównac jabłkami i jakoś się mu ustabilizowało...

FEMME może gdzies szkliwo uszkodziłas... I ci się ząb nadwrażliwy zrobił... Ja kiedys sobie uszkodziłam dlłubiąc słonecznik i przez 2tyg nawet zimnego powietrza wciągnąc nie mogłam bo całą szczęke czułam...

KASIEK my mamy 160/200 i nie jest nam za małe, a my to dwa "pączusie" i jedno na drugie nie pcha się... jak się przenieśliśmy z kanapy na takie to na początku to szukałam w nim M :-P... A i jakiś czas młody z nami nawet w nim sypiał

Ja po pracy. Dzisiaj mi M numer wywinął... Wstałam rano do pracy, uszykowałam się wsiadłam i pojechałam... Ok 14 M do mnie dzwoni i mów "chińczyka mi się chce, przyjade do ciebie" a że miałam klientów to go spławiłam i się rozłączyłam, a ten dzwoni: "bo ja dokumentów w aucie nie zostawiłem ci:wściekła/y: A wiadomo że teraz dzień po świętach mogą stac, tym bardziej że na tej trase co ja jeżdrze, niby 15km, a potrafią w 4miejscach w jednym czasie stac... No to przyjechał do mnie z dokumentami... A ja zadowolona, bo kierowce do domu miałam to sobie piwko z szefową wypiłam :-D.
Jutro młody wraca do domu, ale dzisiaj mi mama mówiła że on jeszcze chce u nich zostac, ale jutro muszą coś na mieście koło nas załatwic więc przyjadą, i chyba spowrotem pojadą :blink:.

Jutro kolejna kontrola u gina :cool:. Potem spacer do urzędu skarbowego:wściekła/y: I później do synka... Tęskni mi się za tym małym maruderem

Witam się i ja;-) Wreszcie pogoda ładna to szło z Małą wyjść na plac zabaw i jak zawsze był problem bo nie chciała do domu wracać:-p Mój J. ma 18 kwietnia testy sprawnościowe do woja. Ciekawa jestem jak długo się potem czeka na psychologiczne. Mirabelka może wiesz? Bo Twój mąż też się starał dostać do woja?

Snoopy o to Ty wysoka kobita jesteś. Fajnie:-) Ja to przy Tobie malutka:-p
Sali oo Ty miałaś wygolone włosy? Muszę podejrzeć bo chyba ominęłam:-D Ja miałam wiele fryzur na głowie, asymetrię, boba, i inne. Chyba jak miałam asymetrię to najbardziej poważnie wyglądałam:-D Mimo niegrzecznej fryzurki.
Femme śliczna jest Ninka:-)
Dorotar śliczne dzieciaczki:tak:
Aleksandra mam nadzieję, że synkowi szybko minie ta przykra dolegliwość;-)
Lorata oo mi to się marzą włosy do pasa, ale raczej nie doczekam:-D To szybko do wizyty masz, fajnie:-) Jakieś imiona dla dzieci już macie obmyślone?:-)

reklama
kasia to ładnie Cię załatwił:-D co do chwilami to ona była z nami bo nas polubiła a weszła chyba z ciekawosci bo cos ze stiudiami chciała spr i tak się zasiedziała:-p

Vegas ja równa z moim M jestem i o obcasach moglam zapomniec ale się okazalo że jemu to nie przeszkadza że ja wieksza od niego wtedy jestem:-D haha a teraz nawet trzymam fason bo w 2paku mniej od męża ważę:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry