• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Snoopy ja przy J. muszę na szpilach i obcasach chodzić, ale że uwielbiam to mi to nie wadzi. Ogólnie mamy 22cm różnicy wzrostowej między sobą - ja 160, on 182;-)

reklama
VEGAS twoja różnica to jest nic... mojego siostra ma 156 a jej mąż 190... Miałam w liceum koleżanke która miała 157 a jej chłopak 193... o dopiero są różnice, ja przy M nie moge szpilek nosic... Kiedyś lubłam ale się odzwyczaiłam:-p.

SNOOPY dzięki za opisanie syt z Chwilami, zjadło mi częśc postu... I nie mogłam zedytowac... Hehe, wogóle tamte dziewczyny powymiatało sprzed tych 3lat... A szkoda...

vegas Hmm, no właśnie niby miałam, ale już teraz żadne mi sie nie podobają. Myślałam też nad angielskimi.
snoopy oni się zakolegowali właśnie przez nas, i dopiero od jakiegoś czasu razem sie wzięli za pracę.....

kasiaF - no dobrze , że męzulek przyjechał , a piwko z szefową to musisz mieć super szefową :>
vegas - no niestety ciężko z tymi powrotami do domu :) mój też protestuje .
snoopy - a może ty urosłaś jakos sie wydłuzylas prez ciążę :eek:
No modeleczki mamy na forum :happy:

U nas pobudka przed 7 ale do przewidzenia jak ten polazl spać o 19.30 O_o
pogoda piękna czyli dzionek się zapowiada udany pranko kolejne mnie czeka , ale przy słoneczku szybko wyschnie .
Będe musiła podłogi pomyć i duzo na dworku z małym siedziec :]

Witam z samego rana :szok: zazwyczaj o tej porze jeszcze smacznie chrapię :-p ale dzisiaj potrzebuje mnie szef w swoim drugim sklepie (komputerowym) no i od 9-17 będę :-p tak więc głowa już umyta i staram się dobudzić :-p :-p

UMI - nie wyobrażam sobie Ciebie w takich włosach prostych nie szalonych :-D :-p tak zamówiłam te co olka ;-)

ALEKSANDRA - teraz już tak :-p ...haha dzięki w imieniu Niny :-p takiego komplementu chyba jeszcze nie słyszałyśmy sympatycznego :-p

ANETKA - ta szczotka to zbawienie jest ale nawet ona ma ciężkie zadanie :-p nie no właśnie też się zastanawiałam nad czymś co by wspomogło rozczesywanie chyba zamówię sobie z oriflame tam też są jakieś różne :-p hehe kurde za wcześnie pochwaliłam Twojego :-p a oglądaliśmy kinową wersję simpsonów :-p:-)
... Nina też ma okres beczenia o wszystko ..:sorry:

MIRABELKA - uuuu :-( współczuje obrączki ... może się jeszcze znajdzie ? ma chociaż pomysł gdzie ją mógł zgubić ?

LORATA - dziękuje ... a ty się już orientujesz jak tam Twoje bliźniaki ? czy będzie jednak 2 czy 1 ?

DOROTAR- ojej jaka pocieszna ! słodziutka bardzo pozytywną i radosną buźkę ma :-) nie mogę Ciebie znaleźć :-p

KASIEK - no to musiałaś nieźle zasuwać jak Ci 4kg spadły :no: zobaczymy jak dzisiaj będzie z tymi moimi zębami :-p

Boże ile ja czasu odpisywałam :szok: z 40min :-D:-p teraz to już muszę się ogarniać a myślałam że mam tak dużo czasu :-p

Witam

Ale wczoraj pisałyście:)

Ja już prawie całymi dniami na dworze, trochę spraw do załatwienia a później z Zuzia na dworku

Femme ja codziennie o 7 wstaje , bo pani Zuzanna tak sie budzi, a wczoraj rzeczywiście nie poszła spać , ale o 18 miała chwile zawahania i w samochodzie przysnęła ale musiałam ja obudzić

Wy to wszystkie ładne laski jestescie:-)

Anetka, ja tez ostatnio myslałam o tej szczotce dla Zuzi bo nie daje sobie czesac włosów, sprawdza się?

Vegas ja tez miałam kiedyś chłopaka co miał ponad 190 cm wzrostu, ja muszę sie znowu przyzwyczaić w szpilkach chodzić , bo szafa pełna

Mirabelka mysle ze sie obroczka znajdzie w najmniej poszukiwanym miejscu;-)

Co do łózka to my mamy małe a do tego pies z nami spi , dzisiaj mi wchodziła na nogi to ja wywaliłam

Cos sie pochmurno dzisiaj zrobiło, lece kawke robic

Vegas jak wejdziesz w moje albumy to tam na dodanych przez znajomych całkiem na dole co stoje z sąsiadem i szampanem hahaha tam najlepiej widac choc juz troszke odrosły...potemn to juz efekty zapuszczanioa.

Kasiek a no dalismy w kośc ,Tymek zadowolony;))

Co do wzrostu to ja mam 170 a D. 187,wiec i dzieci za kim wysokie maja byc;)
Tymek drugi w klasie,Kai daja 4 lata stopa 28 rozmiar haha...
Wczoraj byłam w lumpie bo wszystko za 5 i 3 zł i tak ja obkupilam ze szok ,wydałam 33 zł w tym dwie pary butów ,jedne szpilki które tyle kosztowały ale niestety mi za małe wiec juz na allegro wystawione za 45 ;))
Normalnie wydałabym na te rzeczy 130 zł jak policzyłam haha

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry