• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
snoopy no to już niedługo. Ale Wam zazdroszczę! :-)

Ola nie jesteś sama :sorry: ja nawet jeszcze łóżka nie złożyłam, bo Zuzia się na nim od rana bawiła i całe zawalone jest zabawkami. Czekam aż się obudzi to posprząta i wtedy się złoży :-p

Blaneczka a masz już jakieś typy wózków?

Ale drukarnie robicie:szok:

KasiaF hehehe oj bo my dziwnie śpimy:P Ooo piwko z szefową fajnie:) Trzymam kciuki za wizytę u gina&&&

Vegas mój C ostatnio robił testy psychologiczne i miał z dnia na dzień nic nie czekał. Mówi że zależy jaki ruch mają:) Tylko nie wiem jak to w wojsku jest bo on na zawodowego kierowce robił

Femme przy mojej teściowej to normalne...

Co do wzrostu ja mam 170cm a C 186 cm chyba:)

Malwina to macie dodatkowego lokatora w łóżku:)

Liza wyobraziłam sobie Ciebie na szpilach goniącą trójkę urwisów hahah

Kamma no bo już za Tobą tęskniłam:) A Jula bardzo przeżywa że taty nie ma?? Trzymam kciuki i Ty za mnie trzymaj wyniki mamy po 20 kwietnia:) &&&&&

Anetka właśnie miałam obejrzeć ten film super że polecasz:) Eh moja tez by mogła się nauczyć na rowerku:) Ja mam prawko od stycznia 2007 i też pewna jestem tylko jak ja kieruję...

Ola ja też nienawidzę jak się do mnie Katarzyna mówi:wściekła/y: A ja miałam wypadek w 9 miesiącu ale nie prowadziłam...

Milka chcesz schudnąć dam Ci moją teściową... A widzisz zostałaś bo jesteśmy uzależniające:P:P A będziesz z nami to i może znowu poszalejecie:P

Umi
w życiu nie powiedziałabym że to Ty wcale nie jesteś do siebie podobna:P No szkoda że wizytę trzeba będzie przesunąć zdrówka dla Kacperka:)

Snoopy weź nie strasz:P

Blaneczka witaj a tchórz niech spada na drzewo:P

Ale u nas dzisiaj pięknie cieplutko:) Ale zacznę od wczoraj wieczorem C zabrał mnie na spacer i tego kebabczyka w zamian za nocne wariacje:P
Dziś uzupełniłam w pełni tą kartę do przedszkola i już zanosiłyśmy... Pani powiedziała ciężka sprawa bo już 160 podań jest a pierwszeństwo mają 5 i 6 latki ale jestem dobrej myśli Dominika ładnie Pani dyrektor odpowiedziała na pytania a teraz śpi.
A ja chyba coś plecy nadwyrężyłam do tych świąt bo mnie boli nisko;/ Dziś chyba kolejny cykl mojego leczenia muszę sprawdzić...

Blaneczka ja wózek na allegro kupiłam:-p a też już miałam dość łażenia i ogladania, na świeta wózek miałam już w domu:-D z tym że ja już wszystko dla dzidzi mam, tylko M jeszcze łóżeczka nie dowiózł:-D
Ola ja tez mam pierdzielnik że hoho ale jak mnie nie ma to Ala zawsze narozwala:-p
anetka nie ma czego zazdroscić:-p trzeba się zebrać i pozałatwiać wszystko, ja się bałam że my tego kredytu nie dostaniemy.... Ale już bliżej niż dalej, z tym że jeszcze dziś musimy na konto wpłacić 890zl bo ubezpieczenie musimy zapłacić od wkładu własnego bo brakowało nam 26tys i tą kwitę musimy ubezpieczyc... dobrze że M ma na koncie to przeleje bo ja goła:-D 120 w portwelu i tyle samo na koncie:-D

Snoopy - ja na allegro, bo się późno za to zabrałam i już mi się nie chce chodzić z tym brzucholem po sklepach haha :D
I powiem szczerze, że dla Księżniczki najwięcej ciuszków ;o łóżeczka nie ma , wózka nie ma haha xd
Coś słabo się przygotowuje :D

Umi,Kasiek trzymam kciuki żeby cała 3ka się do przedszkoli :tak:

Umi zdrówka dla Kacperka.

Snoopy ale ja nie ukończyłam kursu, a Ty masz papiery ze swojego ośrodka?

Kasiek dzisiaj już 2 razy pytała o tatę, szybko jej przypomniałam gdzie i po co pojechał i teraz cisza, wiesz my jej tłumaczyliśmy odkąd tylko wiedzieliśmy że J jedzie i wydaje mi się że "po swojemu" się nastawiła i zrozumiała co się dzieje. U Nas też duzo podań złożonych więc mamy marne szanse jako że Julka nie będzie miała ukończonych 3lat, ale biedy nie ma nie daleko od Nas znalazłam świetne prywatne przedszkole i będę się orientować co i jak tylko muszę to prawko zrobić bo będę musiała 20km Julkę dowozić.

Ja też mam rozpierdziel w domu :-p dzisiaj z rana sprzątałam ale znowu z JUlką narozwalałyśmy, ciężko nadązyć za bałaganem :-D

reklama
Blaneczka a i spaść może jakie to imię bo pisałaś że się nie zdecydowałaś??

Snoopy dobrze że jednak dostaniecie kredyt:) Też Ci zazdroszcz:zawstydzona/y:ę pomimo tylu spraw

Kamma na pewno się dostaniemy:) Dobrze że jej tak tłumaczyliście zresztą teraz taka technika że na skype możecie co wieczó dzwonić:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry