• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi no niestety. Ja jak tylko wsiadałam to cała noga mi latała na sprzęgle :-D i w ogóle pierwszy egzamin oblałam na łuku, a na jazdach zawsze dobrze mi wychodził :sorry:

Zuzia śpi! Ostatnio w dzień wolę ją położyć, bo tylko chodzi i marudzi i nie wiem o co jej chodzi :sorry: zrezygnowała z drzemek jak miała 1,5 roku i nigdy w dzień nie marudziła a teraz jak się nie prześpi to świruje :eek: ale to może i dobrze, niech śpi, przynajmniej mam trochę spokoju :-)

reklama
Przyszłysmy wkoncu troche do domu:-)

Ja zdawałam jak byłam w ciąży i jakoś mi nie szło, dałam sobie spokój i zdałam jak Zuzia miała 5 miesięcy i bardzo dużo teraz jeżdżę

Anetka moja chyba dopiero teraz rezygnuje ze drzemki , ale o 18 jest padnięta , ale jasne niech Twoja spi :-D

Umi zdrówka dla Kacperka, co do przedszkoli Zuzia juz zapisana jest i ma miejsce , od września mam przedszkolaka

Kamma jakoś dasz radę , moja najukochańsza siostra wyjeżdża za 2 tyg, do Szwecji na 5 miesięcy, będzie mi jej brakowało

U nas 14 stopni i słoneczko ale wiatr wiejeeee

sorry że tylko o sobie, zaraz nadrobię:-)
kurde masakra... u nas to zawsze musi byc cos.... wyjezdzamy juz z domu dzwoni babka z banku "nie spieszcie się jest problem z waszym kredytem i mamy odmowe...." zbladlam momentalnie.... po godzinie udalo się wszystko załatwic popoprawiali i podpisaliśmy ze odbieramy kredyt jutro M jedzie do notariusza i umawiamy sie na konkretna date i podpisujemy umowe a zbywca dostaje kase z banku i mamy wlasny dom
laugh.gif
a tak sie denerwowalam ze mimo fenoterolu mialam tak bolesne skurcze ze myslalam ze nie wyrobie, po 2 tel od babki wszystko sie uspokoilo... dzidzia juz w banku brykala cale wypelnianie dokumentow i przeszkadzala mamci w podpisac, a M się śmiał że zaraz obcy mi brzuch rozerwie
laugh.gif

Blaneczka witaj napisz cos o sobie :-)
anetka no wazne ze zdalas znajoma mojego M zdawala 15 razy :happy: paranoja... ;-) ja za pierwszym ;]
snoopy nie denerwuj sie tak :-) super ze juz wsio podpisane i bedziecie miec domek :tak:-)

My zaraz na dwor lecimy, Miki konczy obiadek jesc. wieje niby ale 16 stopni pokazuje termometr :-)
a jutro Grupa Hani jedzie do teatru :tak: i ja jutro z Danielem do logopedy od razu rano pojade... ciekawe ;-) jak o leci od wrzesnia Daniel juz do prezedszkola..:-)

snoopy to dobrze, że jednak dostaliście ten kredyt, a Ty się za bardzo nie denerwuj ;-) Czyli co, teraz kupujecie i niedługo przeprowadzka :-)

liza wow za 15 :szok: nie chciałoby mi się tyle razy do tego podchodzić :-p

Blaneczka ale dupek skoro Was zostawił :sorry: chyba trochę niedojrzały.. A pytałam z jakiego miasta jesteś, bo ja też mieszkam w małym mieście w Wielkopolsce :-p

vegas Hmm, no właśnie niby miałam, ale już teraz żadne mi sie nie podobają. Myślałam też nad angielskimi.
snoopy oni się zakolegowali właśnie przez nas, i dopiero od jakiegoś czasu razem sie wzięli za pracę.....
Ale numer:-D fajnie macie:-)
anetka bylo nas kilka dziewczyn bez dzieci, pisalysmy wszystkie juz jakis czas na forum mlodych mamus i w koncu kilka mam stwierdzilo, ze to forum dla nich, nas nie powinno tam byc i przenioslysmy sie na inne razem z innymi mamami, ktorym nie przeszkadzalo nasze towarzystwo ;) a wszystkie mialysmy wtedy od 16 lat, najstarsza mama miala 20.

umi madre mobilne dziecko Ci wyrosnie :D

na forum same laski i ich wysocy faceci ;)

nieźle.... My tak nie robimy, jakieś bardziej otwarte na nowe twarze jesteśmy;-)

Umi - mam nadzieję , że to nic poważnego :)
Ja Ciebie i na czerwcówkach widziałam:-p

Kama ja też zaczynałam kilka lat temu prawko, taniej bedzie Ci dokupić kilka godzin i na placu pocwiczyc i tak jezdzisz i tak wiec co za roznica a testy sciagnij z neta ja tak zrobilam:-p

Umi ja Cię pierwszy raz na oczy widzę chyba:-D jaka chudzina:-)

My z Alą w miedzy czasie jak doczytywałam was od rana wsunełyśmy duzego kebaba:-D matko wysłałam braciaka i jego kumpla i naładowała miecha jak dla chłopa od kosy:-D a ja surowki wiecej wole, przynajmniej pies sie naje:-p

anetka kupujemy i wchodzimy z remontem przeprowadzka w czerwcu najpozniej 5lipca:-D bo moja kochana sis z kanady przylatuje na 2tyg i chce sie ewakulowac:-D prezenty od niej lubie ale nic pozatym:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Blaneczka - witaj :)
umi - zdrowka dla Kacperka
snoopy - dobrze ze sie wyjasnilo :)
No my po spacerku , obiadku teraz drzemka popoludniowa :> ja mam taki za przeproszeniem burdel w domu , że szkoda gadac ;/ a leń taki że chyba pozostanie tak do póki leń nie przejdzie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry