• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi o nie, ta fryzura nie jest dla Ciebie :-p lepiej Ci w takich jakie masz teraz :tak:
Ja zaczynałam robić prawko w lipcu 2008 ale tak mi się przedłużyło, że zdałam w sierpniu 2009 :-p w sierpniu 2008 zaszłam w ciążę ale dalej robiłam prawko nawet zdawałam z brzuchem ale nie zdałam, później zrobiłam sobie przerwę, bo to za duży stres no i wróciłam jak już urodziłam Zuzię :tak:

reklama
anetka:-D wiem, teraz za nic w świecie bym do niej nie wróciła:-p. No ja robiła prawko w sumie nie bedąc w ciązy, a raczej nie wiedząc o tym, ale egzamin zdawałam z przeświadczeniem że jednak w tej ciazy moge być:-p
milka az za mobilne, a co robisz na co dzień?

No Miki spi.

Umi u mnie teraz sie poprawilo ale kurcze takie dziwne niebo jakby mialo padac:dry: jej nie poznałam cie na tym zdjeciu :-D :szok:

To u mnie dzieciaki juz na swiecie (Hania, Daniel) jak mature zdawałam :-)

Prawko zaczelam zdawac w lipcu 2006 i we wrzesniu mialam juz egz.teoretyczny i w październiku 2006 praktyczny :-) bodajże 8-ego :) a termin z Hanią miałam na 17ego :-) egzaminator i kolezanki smieli sie bym nie urodzila tylko za kierownicą ;-) hehehehe

milka masz FB? :) podaj namiar

Ostatnia edycja:
umi pracuje, na 14 (u was 15) de do pracy wlasnie ;) nic mi sie nie chce jak mam popoluniowa zmiane, gora naczyn do mycia, ale TZta zaprzegne do tego, ja rozwiesilam pranie wiec styka ;)

Ja zdałam prawko za pierwszym razem ale kiedys było łatwiej;)

Liza nie wymieniam bo nie jeżdze;)

Milka moja kumpela z Anglii głownie w lumpach zakupy robi i tani kupuje;)

Anetka niestety muszę zaczynać od nowa bo za dużo czasu minęło :cool:

Umi nigdy bym nie powiedziała że to Ty :szok::-D masz rację nie wracaj do tamtej fryzury teraz dużo lepiej wyglądasz.
A wyniki rekrutacji mamy w poniedziałek już mam stresa :-p

Idę wywalić Julkę na podwórko a sama posprzątam w domu ( obiecałam sobie że nie zapuszczę chaty) bo po moich kulinarnych wyczynach kuchnia wygląda jakby tornado przez nią przeszło :eek:

Teściowa dzwoniła, że młody ma gorączkę i gardło go boli:sorry:. No cóz ulżyło mi nieco. Bo w nocy go bolał brzuch i też miał gorączkę ale mu zupełnie rano przeszło, wiec go dałam do teściowej a ja biegiem do laboratorum z jego moczem bo mi ZUMem zawiało. No a teraz juz delikwenta zapisałam na wizyte u lekarza wieczorem, bo w piatek mamy kontrole w Rzeszowie i teraz pewnie będziemy musieli przesunąć, no nic zobaczymy co lekarka powie, oby to nie było nic groźnego, ale w sumie młody ostatni raz miał gorączkę 1,5 roku temu:szok:.
kaamaa to ja mam dzien zero po tobie:-D, trzymam kciuki za Twój poniedziałek:tak:
sali ja też zdałam za pierwszym razem:tak:
Liza to Twoja Hania też zmotoryzowana będzie.

Ostatnia edycja:
Ja zadałam za 6 razem :-D:-D ale wcale nie uważam, że źle jeżdżę :no: po prostu stres.

Blaneczka Hej ;-) Ty chyba jesteś tu nowa? Napisz coś o sobie :tak: gdzie dokładnie mieszkasz w Wielkopolsce?

umi zdrówka dla Kaceprka :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry