.Aneta.
Fanka BB :)
umi o nie, ta fryzura nie jest dla Ciebie
lepiej Ci w takich jakie masz teraz
Ja zaczynałam robić prawko w lipcu 2008 ale tak mi się przedłużyło, że zdałam w sierpniu 2009
w sierpniu 2008 zaszłam w ciążę ale dalej robiłam prawko nawet zdawałam z brzuchem ale nie zdałam, później zrobiłam sobie przerwę, bo to za duży stres no i wróciłam jak już urodziłam Zuzię 
lepiej Ci w takich jakie masz teraz
Ja zaczynałam robić prawko w lipcu 2008 ale tak mi się przedłużyło, że zdałam w sierpniu 2009
w sierpniu 2008 zaszłam w ciążę ale dalej robiłam prawko nawet zdawałam z brzuchem ale nie zdałam, później zrobiłam sobie przerwę, bo to za duży stres no i wróciłam jak już urodziłam Zuzię 
wiem, teraz za nic w świecie bym do niej nie wróciła
jej nie poznałam cie na tym zdjeciu 

. No cóz ulżyło mi nieco. Bo w nocy go bolał brzuch i też miał gorączkę ale mu zupełnie rano przeszło, wiec go dałam do teściowej a ja biegiem do laboratorum z jego moczem bo mi ZUMem zawiało. No a teraz juz delikwenta zapisałam na wizyte u lekarza wieczorem, bo w piatek mamy kontrole w Rzeszowie i teraz pewnie będziemy musieli przesunąć, no nic zobaczymy co lekarka powie, oby to nie było nic groźnego, ale w sumie młody ostatni raz miał gorączkę 1,5 roku temu
po prostu stres.