• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamma mysle ze Julce spodoba sie trampolina, my w zeszłym tyg kupiliśmy i Zuzia codziennie na niej kica:")

Blaneczka witaj , ładne imiona wybrałaś co do wózka ja tez wole używane bo można fajniutkie znaleźć i za niską cenę

Snoopy super ze kredyt juz macie

reklama
Kamma czy była by zadowolona?? Zachwycona na 100 % rok temu byliśmy u ciotki C i była tam trampolina to Dominika nie chciała zejść ale dzieciaki starsze to nią rzucało

Blanka dobre chociaż tyle

Aleksandra - no teściowie to nie będą . Ojciec Księżniczki mnie zostawił jak tylko się dowiedział że jestem w ciąży . Więc no nasze drogi się rozeszły , 0 kontaktu z nim , tylko jego rodzice się zainteresowali trochę .

przynajmniej masz jakieś wsparacie ze strony jego rodziców;-) coś czuję, że oni go będą męczyli jednak żeby się małą zainteresował bo oni kontakt z wnuczką będą chcieli mieć:-) już było kilka takich przypadków, ale fakt ham jak nie wiem.... mnie ojciec Ali w ciąży nie zostawił, ale wolała bym żeby to zrobił, oszczędził by mi miloina nerwów pijak pierdzielony....wrrr:-D ale ja go nielubie:-D

a wiecie że on pierwszy raz na wielkanoc do Ali nie przyjechał??:-D po ślubie jak by go nie było:-p nawet nie mam głupich tel od niego:-D

Taka łądna pogoda a tu 3 strony do nadrabiania :-D

Spacer zaliczony, zaraz po tate bede jechala, mama do dzieciaków przyjdzie ;P

Blaneczka to fajnie ze rodzice jego choc sie interesują:tak: :-) a rodzice jak przyjeli ten fakt?
KasiaF fajnie ze wsio sie zagoiło, i jak pytalas sie co do tego ze po wypalaniu trudniej zajsc i donosic ciaze? :ciekawa jestem :-)
snoopy to dobrze z eCie nie nęka :-D przynajmniej masz spokój, a Alicja nie pyta sie o niego? jaki ma stosuneg do neigo wogole? :-)

Liza Dzisiaj przed wyjazdem do banku (musiałam oczywiscie wytłumaczyć Alicji po co jadę i dlaczego) powiedziała że fajnie bo w końcu będziemy rodziną, ja ona M Gracjan i dzidzia:) Ona o ojcu już nawet nie wspomina.... Ale zobaczymy 21 maja Ala ma urodziny....

My kupujemy jej gigantyczną trampoline już w swieta gadałam z jej chrzestnymi i dorzuca sie po 250zl wiec tak tego z M nie odczujemy razem bedzie tysiac to prezent na urodziny dostanie solidny:-D z tym ze gigantyczną trampoline wszyscy chca bo na skakanie nigdy sie za starym nie jest:-D

Ja jednak poszłam wcześniej bo goraczka małemu nie chciała spaść, wziełam go odrazu do lekarza i okazało się, że to zwykła wirusówka. Dzieciaki w przychodni w większości z tym samym były, dostaliśmy leki i jesli przestanie do piatku gorączkowac to mozemy jechać do rzeszowa, jesli nie to w piatek idziemy na kontrole, ale z gardłem młodego. Wyniki badań moczu wyszły w miarę tak wiec sie uspokoiłam troche:)

Malwina Zazdroszczę:-D ja juz bym chciała wiedzieć czy mamy to miejsce czy nie:sorry:
snoopy eee to było 25 kg temu:-D, ale przeżycie z tym kredytem, masakra:no:
kasiek widze, że w każdym przedszkolu podobna śpiewka:/ kiedy macie wyniki?
KasiaF co za samoregenracja:)

Witajcie byłam z małym w mieście odebrać swoją morfologie i badania Amelki.
Odwiedziłam dwie znajome w zakładach fryzjerskich.
Miło było a po drodze do domku Melcię zgarneliśmy z przedszkola.

Dziewczyny ja mam prawko od lutego 2010r. i wolę jak ja kieruję, mój K ma od listopada zeszłego roku ale trochę boję się z nim jeździć.

MILKA super, że zostajesz z nami.

KAAMA kurs jest ważny całe życie, nigdy się nie przedawna.

Ja prawko robiłam jeszcze jak do szkoły chodziłam 5 razy oblałam, dałam sobie spokój, a potem jak Amelka moja miała 9 miesięcy wykupiłam kilka godz na przypomnienie i wtedy za pierwszym razem zdałam.

ANETKA moja tez ostatnio przysypia, właśnie też śpi, myślę że to przez świeże powietrze, nalata się a potem pada.

BLANECZKA witaj.
Ale facet świnia.
A jakie imię??
Już doczytałam imiona-ładne.
Dobrze, że rodzice jego troche chcą Ci pomóc.

OLA, ANETKA u mnie też dziś łóżko rozbebeszone. A nic mi się nie chce miało być prasowanie i nie prasuje.

MIRABELKA daj namiary na nk i fb.

SNOOPY zaproszenie idzie.
KASIA ja tez miałam taką szefową, że po imieniu i piwo piłyśmy razem.

KAAMA u nas na grudniówkach jest 4 miesięczny chłopczyk co ma 9kg. I tylko na piersi jest.

snoopy aha to takie buty, i dobrze ze jest jak jest ;-)
Umi to zdrówka dla malego i oby do piatku przeszlo!

A moja Hania jutro jedzie na wycieczkę - do teatru do Wawy. :-) wyjazd 9 a przyjazd 17-17:30:-) ciekawe :-)

reklama
Blaneczka to skoro oni sponsorują, to wybierz sobie jakiś wypasiony :-):-) Imiona bardzo ładne :tak:

snoopy no właśnie też mi się spodobał, kurcze jak ja kupowałam wózek to takich ładnych i tanich nie mogłam znaleźć :-p

My niedawno wróciliśmy :tak: Zuzia była na rowerku, w końcu, bo ostatnio w ogóle nie było pogody :sorry: a dzisiaj ciepełko- 18 stopni :tak::-) i zero wiatru.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry