• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi, jasne, nie wierzę że aż tyle mogłaś przytyć:-p
Liza ja pamietam wyjazd do teatru ale juz z 4 klasą, wcześniej nas nie zabierali bo wiadomo chaos:-D Ciekawe czy Hani będzie się podobało;-)
Kasiek długo u was się czeka, u nas było 2kwietnia, ale ja nie składałam bo to by było bez sensu:sorry:

Kurde przegladarka mi wariuje i z BB mnie wywala.... a inne strony odpala bez problemu...

reklama
Co do moich rodziców to jak im powiedziałam to mama się popłakała.
Tata wyszedł z pokoju .
Miesiąc się do mnie nie odzywali, nawet na mnie nie patrzeli .
Po miesiącu pogadaliśmy, płakaliśmy wszyscy bardzo i rodzice mi powiedzieli, że pomogą mi jak tylko będą mogli.
Teraz najważniejsze żebym zdała maturę .

snoopy wiesz to jest zdjęcie sprzed 7 lat:-p ważyłam sobie wtedy jakieś 61-65 kg, a teraz ważę 82 to taki szczególik:-p. Snoopy mnie też wywala masz fire foxa?
anetka oo rowerek, mój młody nie moze sie do maja doczekac bo ma dostać od mojej mamy na urodziny:-p
Liza ciekawe jak im sie bedzie w teatrze podobać:D, ja pamietam że pierwszy raz byłam jak miałam 8 lat i wcale mi sie nie podobało, doceniłam teatr dopiero w liceum
kasiek, to jeszcze trochę czasu masz, trzymam kciuki

Blaneczka no pewnie, nie poddaj się, ja też byłam w klasie maturalnej i zrobiłam ten błąd, że zrezygnowałam ze szkoły :sorry: i dopiero poszłam zaocznie jak urodziłam Zuzię, czyli byłam rok do tyłu.

umi Zuzia też dostała na urodziny rower :-p taki trochę przyspieszony prezent :-) na FB dałam zdjęcie Zuzi na rowerku ;-):-p

Anetka - no staram się . Zam miesiąc matura, mam nadzieję, że dam radę .
Ale nie mam pojęcia czy mam jakieś inne prawa zdawania matury , jeśli jestem w ciąży ( zaawansowanej już )

Umi hehehe kurde jak ten czas leci:-D a z latami kg przybywa jak się człek nie pilnuje, bo metabolizm coraz gorszy... Ja na dietę męża muszę uważać co by mi się nie zapasł:-D chcę takiego jakiego wziełam:-p z resztą i ja już coraz starsza:-p mam google chroma... mam netbooka i w miarę szybko mi otwiera mozilli nie moglam sciagnac bo jakis blad mi wyskakiwał, a jest najlepsza.... wedlug mnie przynajmniej;-)

Co do matury, ja też zaocznie robiłam i byłam w plecy ale mature mam i nic mnie już nie obchodzi:-D jak mi się zachce to sobie studia machnę o ile teściowa zechce z laskami posiedzieć;-)

Blanka nie martw się bo stres najgorszy w zaawansowanej, kup sobie melisę i nie denerwuj się bo się rozdwoisz za wcześnie:-p;-)

Ostatnia edycja:
Blaneczka w sumie nie ma jakichś specjalnych praw, mozesz miec ze soba wode no i mozesz wyjsc do wc, ale z obstawą:-D. Poza tym jeśli by sie zdarzyło, że na którymś egzaminie cie nie bedzie, donosisz zaświadczenie lekarskie z jakiego powodu była Twoja nieobecność i dzieki temu bedziesz mogła zdawać w innym terminie.

reklama
N0o dokładnie Snoopy ,ja zawsze byłam chuda jak szparag haha,170 i 55-57 kg (chodzi mi o wiek od 22-27 lat ...potem drugie dziecko i po 30 i to jest prawda ze gorzej zgubic i geny daja znac...u mnie geny po mamie sie odzywała...chude nogi i bebzon i cyce hehe

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry