• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja miałam termin na 11 czerwca ale się przesuwa bliżej poczatku:-D
zobaczymy co teraz USG powie, ja już się poniedziałku doczekać nie mogę:-p a jutro rano pobranie krwi, i musze sobie gdzieś zapisać żebym siuski złapała:-D

reklama
Blaneczka - Jejku to fajnie masz tata marynarz ;-) super :tak:
No to czekamy na fotke fasolinki :-) Ja mam Mikolaja z 8 czerwca :-) piekny miesiąc hehe ;)
A po maturze co planujesz, studia jakies czy chwila oddechu z maluszkiem? ;-)

snoopy lubisz pobieranie krwi? ja przy trójce to juz do tego tak przywykłam ze wogole wrazenia na mnie nie robilo :-D hahaha

Ide łózka ścielac, i dzieciakom pizamy naszykowac by sie przebrali :-)

snoopy od marca biegam:) tzn miałam ponad tygodniową przerwę na rekonwalescencje kolana, no ale dzis biorce dupkę w troki, bo mi tego biegania juz brakuje:-p. Ale miło mi bedzie w czerwcu mieć z kim sie odchudzać:tak:.
Blaneczka ja miałam termin z OM na 17 kwietnia a z usg na 26 kwietnia a urodziłam 6 maja, tylko jeden egzamin przełożyłam, wszystko sie da;-)
Liza młode nie znaczy złe:-p jak dla mnie cos z tymi dzieciakami nie halo, że zawsze się gubią:-p

Dzieki dziewczyny,ale wiadomo jak zawsze wazyło sie tyle samo i mogłam jesc wszystko a teraz przez 6 lat plus 10 kg i praktycznie wszystko w cycki i brzuch to juz nie dobrze haha...zastanawiam sie jak góra trzyma sie na takich patykach hahaha

Liza według mnie też nie wolno skreślać tych pań bo nawet ta z 15 letnim doświadczeniem była zaraz po szkole i też musiała się uczyć. Postaw się na ich miejscu jakbyś szukała pracy a jeśli tam są paniami więc sądzę że były jednymi z lepszych jak dostały tą pracę. Siostra C też jest przedszkolanką i ma z jednym chłopcem wieczny problem a nie jest zaraz po szkole:)

Blaneczka ooo pierwszy raz spotkałam się z kimś kto ma tatę marynarza:)

Umi no moze racja ale ja od poczatku widzialam ze te mlode dziewczyny jak ich dzieci osaczyly...:sorry: to nie wiedzialy co robic :-D :cool:
A dzieciaki widac takie ograniete jak panie ze sie gubią :-D fakt ze moja sie nie gubi ;-)
Doswiadczenie pomaga moim zdaniem ;-) hehehe,, o ale bywa....
Teraz w podstawówce u nas i w gimnazjum doszlo multum nowych "mlodych" nauczycielek.... :no: mojego brata dziewczynki chodzą do 2 klasy i jak wracaja kolo 14 tak jedza obiad i bratowa siedzi z nimi do 20 i odrabiaja lekcje a gdzie nauka gdzie odpoczynek, zabawa nawet??? :no: starsza córka ich do 1 gimnazjum chodzi to sama mowi ze ona tak nie miala... ehhhhh :cool:

kasiek ja nie skreslam tych pan broń boze :-) wiem ze przyszlosc w tej szkole niestety wiąże sie z nimi :dry: wiem ze poczatki są trudne no ale co poradze :-) takie mam zdanie i tyle, wole starszych nauczycieli .:-p

Ostatnia edycja:
My tam zawsze lepiej dogadywaliśmy się z młodszymi nauczycielami bardziej wyluzowani byli :-D A dla Julki hym... może mieć 25 czy 55 nie ważne, oby tylko moje dziecię było zadowolone ;-)

Julka śpi od 19:30 aż dziwnie jak taka cisza ale broń boże nie narzekam może tak codziennie chodzić spać :-D

Oooo dzisiaj na polsacie moi "idole" American Pie uwielbiam ten film :rofl2:

Ja sie jakos nie przejmuje kilogramami chociaż z 5 by się przydalo zrzucić jestem pogodzona z wlasnym ciałem :>

sali ty masz megasna figurke!
snoopy a ty to myslisz że nie masz super ? Zarabista również !! ( zapisalaś siuski) ?? :laugh2:

Tatus wpadł na małe piwko z M. i ja sobie chlipnęlam :> mały idzie spać , a ja chyba tez !
kamma -wlasnie przypomniałas mi o filmie :-D

reklama
dorotar pożyczka na święta ... wielkanocne???
OMG rozumiem jeszcze wigilię ... ale na wielkanoc , co to ze 2 ciasta i 2 sałatki wystarczą , późńiej obiad i co jeszcze? dalej norma...
masakra jakaś...:/
co do gryzienia małego , to wiesz , Vi też się czasem zdażyło że Emkę ugryzła albo chciała ugryźć ... najczęściej w głowę(??? ) nie wiem czemu :-p
no ale jej minęło ... było to sporadyczne.., i nie z zazdrości bo zawsze okazywała miłość do siostry , ale wiadomo ze czasem z nudów dzieci wymyślają
lorata też miałam tiramissu :-) hehe i do tego babkę i ciasto na biszkoptach z kremem i galaretka :-)
wampi chrzciłas małego teraz?? w takim razie najlepsze zyczenia z okazji przyjęcia sakramentu chrztu świętego :*
milka mój mąż uwielbia te ben & jerrys ... ja jakoś nie przepadam za nimi choć mam jeden smak który lubię
waniliowo malinowe(pół na pół ) z kawałkami białej czekolady i malin a na środku jest kula o smaku trufli :-) pycha :-p
i co będziesz uciekać :-) wkońcu chcesz być mamą więc jesteś przyszłą mama :-p a liedy to nadejdzie to czas pokaże ;-)
gosia to ta znajoma jakaś głupia??? że brała dalej tabsy... no ja bym ją zdrowo palnęła... :/
cherie witaj ;-) rzeczywiście dawno Cię nie było
cherie a może za dużo mu dajesz picia i zapełnia sobie brzuszek to już na obiad nie starcza miejsca?
moja Vi zawsze picie dostaje albo 1,5h przed obiadem , albo dopiero po obiedzie :-) i zjada wszystko
a jakie dodatki smakowe mu dajesz do mleka? nie za dużo cukrów czasem???
kasiek no widzisz! gratki z wołaniem kupki :-)
sali zdrówka dla Tymka
aleksandra zdrówka i dla was zamiast smecty kup mu orsalit
femme słyszałam że jeśli zab jest nie wyleczony , lub masz próchnicę , albo dziurkę to włąśńie takie są efekty zakładania pasków wybielających ...
śliczna Ninka :-)

czytam i już skupić się nie mogę bo zaraz wysiądę przez mojego D :/
więc resztę nadrobię późńiej :*

aha dodam ze u nas święta do du*** wogóle jakby ich nie było ..
poza tym Vi malowała pisanki tak samo farbami :-) w zeszłym roku też tak malowała :-D wrzucę fotki nast razem :-)
co jeszcze ... chyba tyle na dzisiaj :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry