• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kamma nie wiedziałam :)
Vikamcia dziekuję ale juz się obejdzie bez smecty zdrowy nawet zacząl jeść ! P4102310.jpgP4102311.jpgP4102320.jpg przesylam pare zdj , z sesji kapielowj

Ostatnia edycja:
Liza nienawidzę pobrania krwi, ale powiedzmy że już przywykłam...:sorry: kiedyś jak miałam 16lat bałam się tak że przy pobraniu krew ze strzykawki wróciła do obiegu.... pielegniarka w szoku była...
Olka motylem byłam...:-D
Kama to ładnie mała Ci poległa:-D
Vi hehehe dziwisz mu się że marudzi:-) ja nie biedak uziemiony jest, dacie radę, suwaczek do zdjecia sobie ustaw;-)

Ja Alę położyłam już do łóżka sticza oglada;-) kurde coraz ciężej jest mi ją wykompać... Niby tylko myjką po niej przelatuje, potem plukanko, wycieranie i ubieranie ale kurde masakra....

marudzi marudzi ...
i nie dość że siedzi w domu to jeszcze marudzi a na dodatek w niczym mi nie pomaga:-p
żaden z niego pożytek ;-)

blaneczka my się nie znamy , ale jak nie masz planu na przyszłośc (dalszą przyszłość) to planuj sobie powoli od bliskiej przyszłości ,
pozapisuj sobie moze na karteczkach co wolisz - nie co musisz - tylko co tak naprawdę byś chciała i od siebie oczekujesz, co jest dla Ciebie lepsze..
i plan sam się utworzy :-)
aleksandra super sesja :-D

snoopy który suwaczek??? :/

snoopy ogladałam kiedyś super nianię i mówiła ze 4 letnie dzieci same się potrafią dobrze umyć ;-)
Ala ma prawie 4 więc daj jej myjke i tylko ją kieruj gdzie ma się dobrze umyć :-) wstanie wytrzesz ją w wannie pomożesz wyjść i sama niech się ubiera :-p

Vika sama umie ubrac majteczki , skarpetki lub rajstopy i spodnie lub spódniczkę ja pokazuję jej tylko gdzie jest tył :-)
nie umie ubierać sobie bluzek

Ostatnia edycja:
Hej. Ładna pogoda wreszcie do nas przyszła to Malutka korzystała znowu na polku, lubię jak jest tak ciepło:-)

Kaamaa powodzenia na prawku i oby się Jula dostała do przedszkola:tak:
Liza na pewno Hani się spodoba w teatrze. Ja chętnie też bym pojechała:-)
Mirabelka ale konkretnie waży Twoja córa:-) Ładnie, ładnie:-)
Sali popieram, wyglądasz extra i w życiu bym Ci nie dała ponad 30 lat, ja ciągle myślę, że masz 27:-D Jak tam Tymek się czuje? A Twoja córa faktycznie na starszą wygląda, ale fajna jest:-D
KasiaF fajnie, że wszystko ładnie się zagoiło:-)
Kasiek trzymam kciuki by Domcia dostała się do przedszkola:-) Mmm, kebab, mm:-D
Aleksandra słodki Brzdąc z Małego:-)
Umi zdrówka dla Kacperka, oby do pt mu przeszło;*
Blaneczka witaj. Ładne imiona dla córci:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry