• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Blaneczka dasz rade zdac mature ;-) ja znów zdawałam juz z dwójka dzieci (Hania miala 1,5 roku a Daniel 6mies :-)):-D hehehe
Zdasz i pojdziesz rodzic ;-)
umi, kasiek no włansie jestem ciekawa czy jej sie spodoba:-) wiadomo dzieci, ale jak ogarną taka ferajne dzieciaków jestem ciekawa:-) na ostatniej wycieczke trójka dzieci sie zawieruszyla :-D hehehehe :happy: ale ponoć stala "ekipa" ktora na kazdej wycieczce sie gubi :-D

Jemy kolacje ja juz sie umylam, jutro czeka mnie kombinacja alpejska bo rodzice niewiem czy sie wyrobią na 8:30 by wrocic z Grójca, maz na 8 do pracy... w najgorszym przypadku maz pojedzie rowerem -zostawi mi auto, a ja bede sie tłukła zawieźć Hanie na 9 do szkoly z Danielem i Mikim i poczekac do 9:30 jak zacznie przyjmowac logopeda... :eek: nie podoba mi sie to...... :dry: :sorry::confused2: :confused2:

reklama
Liza jak to trójka dzieci się zawieruszyła? :szok: i że na każdej wycieczce się gubią...? Co to za przedszkolanki do cholery, że dzieci upilnować nie potrafią.. i weź tu człowieku puść dziecko na wycieczkę z takimi przedszkolankami, a może gdzieś dalej się zawieruszy i co wtedy :eek:

snoopy hehe no nieee to raczej kwestia tego, że ja mam tendencje do tycia i nadmiernego jedzenia, bo metabolizm mam ok, to tylko i wyłacznie moja wina i lenistwa:-p
Liza dobre z tym gubieniem:-D
sali jak ja bym wyglądała tak jak ty to mogłabym już dziś umierac w spokoju:-D:-D wiec nie narzekaj:-p

Blaneczka maturą się nie martw wcale nie jest taka straszna:)

Liza no weź od tego są nauczycielki my też jeździłyśmy na wycieczki i musieli dać radę;) A Hani na pewno się spodoba:)

Sali
to mam nadzieje że geny mojej mamy też się odezwą 49 lat 62kg a cyce duże:)

Umi no troszkę czasu teraz to wszystko w rękach komisji rekrutacyjnej hahah

A my dziś chyba na kręgle wybywamy bo wczoraj nasz drużba miał urodziny a że miał dużo pracy to dziś skoczymy na piwko:)

N0o dokładnie Snoopy ,ja zawsze byłam chuda jak szparag haha,170 i 55-57 kg (chodzi mi o wiek od 22-27 lat ...potem drugie dziecko i po 30 i to jest prawda ze gorzej zgubic i geny daja znac...u mnie geny po mamie sie odzywała...chude nogi i bebzon i cyce hehe

prosze Cie, Ty wygladasz przebosko! i nie masz na co narzekać, chciała bym tak wygladać będąc po 30:-)

snoopy hehe no nieee to raczej kwestia tego, że ja mam tendencje do tycia i nadmiernego jedzenia, bo metabolizm mam ok, to tylko i wyłacznie moja wina i lenistwa:-p
Liza dobre z tym gubieniem:-D
sali jak ja bym wyglądała tak jak ty to mogłabym już dziś umierac w spokoju:-D:-D wiec nie narzekaj:-p
hehehe to doopa w troki i do roboty, trzeba lenia wygonić:-D jak chcesz start pod koniec czerwca ja bede dopingowala Ciebie a Ty mnie:-D i schudniemy obie:-D

Liza niezla jazda z tą 3 dzieci:-D ja pierdziu zawał na miejscu:-D a jutro ciekawy ranek Ci się szykuje...

kasiek Tobie to dobrze:-D

Od matury jeszcze niecały miesiąc do porodu będzie ; P
Bo rodzę na początku czerwca. Ale coraz ciężej mi się skupić :)
W szkole ciężko wysiedzieć , czasem muszę wyjść z lekcji , albo wstać do tablicy czy coś , bo nie mogę wysiedzieć .

Dobrze, że już zaraz koniec roku :)

anetka no niewiem, ja tez bylam w szoku, ponoc co wycieczka ta trójka dzieci tak sie kreci ze potem sie gubi ;P ale to nie z grupy Hani, tylko z innej a tam niestety uczą mlode przedszkolanki - praktycznie "po szkole" :no: dla mnie doswiadczenie to jednak jest cos i ciesze sie ze Hani pani ma juz z 15lat doswiadczenia w tym zawodzie :tak: widac to :tak:

Blaneczka a no tak matura to raczej poczatek maja, chyba ze jakies tam jeden ogzamin na koniec kolo 20 sie trafi, ja mialam 27ego jeszcze egzamin zawodowy - zalezy jaka szkola ;-) termin masz na czerwca= którego? :) masz jakas fotke dzidzi? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Liza -fotka jest , ale niestety skanera brak , a aparat zabrał mój tata ( jest marynarzem i akurat jest w rejsie :) Zawsze bierze aparat bo widzi wiele pięknych miejsc :) ) .
Jak uda mi się coś skombinować to od razu pokażę Wam Księżniczkę:)
Termin mam na 10 czerwca , ale zobaczymy jak to będzie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry