Liza
Fanka BB :)
Blaneczka dasz rade zdac mature ;-) ja znów zdawałam juz z dwójka dzieci (Hania miala 1,5 roku a Daniel 6mies :-))
hehehe
Zdasz i pojdziesz rodzic ;-)
umi, kasiek no włansie jestem ciekawa czy jej sie spodoba:-) wiadomo dzieci, ale jak ogarną taka ferajne dzieciaków jestem ciekawa:-) na ostatniej wycieczke trójka dzieci sie zawieruszyla
hehehehe
ale ponoć stala "ekipa" ktora na kazdej wycieczce sie gubi 
Jemy kolacje ja juz sie umylam, jutro czeka mnie kombinacja alpejska bo rodzice niewiem czy sie wyrobią na 8:30 by wrocic z Grójca, maz na 8 do pracy... w najgorszym przypadku maz pojedzie rowerem -zostawi mi auto, a ja bede sie tłukła zawieźć Hanie na 9 do szkoly z Danielem i Mikim i poczekac do 9:30 jak zacznie przyjmowac logopeda...
nie podoba mi sie to......

heheheZdasz i pojdziesz rodzic ;-)
umi, kasiek no włansie jestem ciekawa czy jej sie spodoba:-) wiadomo dzieci, ale jak ogarną taka ferajne dzieciaków jestem ciekawa:-) na ostatniej wycieczke trójka dzieci sie zawieruszyla
hehehehe
ale ponoć stala "ekipa" ktora na kazdej wycieczce sie gubi 
Jemy kolacje ja juz sie umylam, jutro czeka mnie kombinacja alpejska bo rodzice niewiem czy sie wyrobią na 8:30 by wrocic z Grójca, maz na 8 do pracy... w najgorszym przypadku maz pojedzie rowerem -zostawi mi auto, a ja bede sie tłukła zawieźć Hanie na 9 do szkoly z Danielem i Mikim i poczekac do 9:30 jak zacznie przyjmowac logopeda...
nie podoba mi sie to......

i że na każdej wycieczce się gubią...? Co to za przedszkolanki do cholery, że dzieci upilnować nie potrafią.. i weź tu człowieku puść dziecko na wycieczkę z takimi przedszkolankami, a może gdzieś dalej się zawieruszy i co wtedy 
dla mnie doswiadczenie to jednak jest cos i ciesze sie ze Hani pani ma juz z 15lat doswiadczenia w tym zawodzie
widac to