reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Blaneczka nie przejmuj się ja miesiąc po porodzie miałam wagę sprzed ciąży:)
A pytałam się czy może swoje zdjęcie nam wrzucisz jak masz może odpowiadałaś a ja przeoczyłam więc sorry

DOROTAR tak wiem że to jest steryd... my u alergologa byliśmy w listopadzie, i lekarka wie że młody wcześniej już stosował ten lek, i powiedziała że można u niego go stosowac ale wiadomo-ostrożnie... Ale chodzi mi ogólnie że nie jest prawdą że tylko fachowiec może go przepisac... My te inhalacje robimy przez max 5 dni i ti tylko trudnych zapaleniach gardła, to samo z berodualem już jak mu zaczyna w płuckach gwizdac, a tak tylko samą solą, oczywiście po inhalacji mycie zębów, buzi i kremik na buźke. Co do ucieczek, to nie porażka rodzicielska tylko próba Amelki na tobie, jej bunt, ona sprawdza co jej wolne, ja sobie z młodym też nie radziłam, ważne było tylko to co on chce, ale wzięliśmy metode nagród a nie kar i złagodniał, pomaga mi, jak wie że jestem padnięta to sam się sobą zajmie a i jeszcze mi czasem zrobi "śniadanie". Wiadomo ma cięższe chwile ale szybko raczej sprawy się po kościach rozchodzą i zawsze przeprasza

KASIEK mi mama mówiła że młody też ogląda krówki

Oj dziewczyny co się dzisiaj na mieście działo u nas... jakie korki :no:. No masakra... Odcinek 100m jechaliśmy 20min! światła się zmieniały na krzyżówkach ale wszystko było tak zapchane że i tak się nie szło poruszac... Dobrze że M był ze mną bo by mnie szlag trafił... Dobrze że ciepło było to auto zostawiliśmy kawałek od mojego baru i na pieszo poszliśmy... Ale żużel dla nas udany :-) Jutro wolne, następna wolna niedziela... 13maja :-/

KasiaF to oglądają to samo:p Współczuję korków dobrze że mogliście przejść na piechotę:)

Lorata fajny wózeczek mi się podoba nr 20 może najpierw przejdź się po sklepach może macie tam jakiś duży sklep bo ja najpierw tak wózki oglądałam z jakiego w ogóle miasta jestes tu w Polsce bo chyba nie pisałas:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry