reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

milena ja ponad 2lata temu walnełam kursik na szefa kuchni, zaraz po nim pracowałam na weselach od chuchni i jako kelnerka i powiem Ci że na kuchni o wiele bardziej mi się podoba i chyba nigdy mi się nie znudzi:-p

kasiek pewnie że bym chciała bo mogli byśmy być normalną rodziną:-p a tak to tak dziwacznie troche jest;-)

byl u malej na boze narodzenie i teraz na tych chrzcinach on mysli ze Ala ma urodziny w czwartek............................:-D:-D:-D debil zapijaczony....

reklama
Snoopy z góry przepraszam za pytanie,moze cos przegapiłam,ale nie chcieliscie kościelnego slubu?

Ja tez uwielbiam siedziec w kuchni i gotowac...mogłabym pracowac na kuchni ale w jakiejs mniejszej kameralnej restauracji;)

hehe tez myslalam ze do Euro doczekasz;))Trzymam kciuki;)

aaa starosc nie radosc teraz pamietam...wybacz;)

Uuu to nie zla biba 3 dniowa sie zapowiada;))

Hej Lasencje. No upał straszny a my mamy sypialnię na poddaszu i duchota niesamowita a 3 okna otwarte.
Muszę się córą pochwalić bo już wszystkie kolory odróżnia bez problemu, no prócz czarnego. Myślałam, że to jeden z bardziej podstawowych kolorów a u Małej stwarza problemy:-p Ale jestem z niej dumna!:-) W ogóle ona gada i gada i co mnie najbardziej śmieszy jak ja jej coś mówię lub ktoś to odpowiada ''a to ciekawe'':-D Albo jak mówi ''ja pójdę na gólę, okej?'':-) Z tym okej zaczęła, zabawnie to brzmi:-p

Snoopy no jeszcze nie urodziłaś, o Ty:-p Ja urodziłam w 37t 3d, jesteś lepsza, a miałaś ciążę zagrożoną:-p A tu niespodzianka, syna urodzisz:-D Ale by było:-D
Aisiaczek a rozsyłasz cv? Mam nadzieję, że jakaś praca Ci się szybko znajdzie a i że staranka dadzą szybko efekty w postaci bobasiątka:-) Nie znam się na tych Twoich wynikach..
Liza to dzieciaki zostaw pod opieką rodziców czy teściów i pójdziesz na przedstawienie:-)
Renata a jak ogólnie Oskar przechodzi ospę? Moja córa miała w styczniu i przechodziła świetnie. Nawet uwielbiała jak się jej te krostki smarowało:-p
Dorota mam nadzieję, że szybko pracę znajdziesz. Zdrówka dla Melci;*

Ostatnia edycja:
Nie chce zeby zabrzmialo ze sie chwale hehehe...Vegas Kaja tez stale mówi zamast "dobrze" "okej" rozbraja mnie tm hihi.

Ja dzisiaj byłam z nia w ubikacji najpierw ona siusiała potem ja i Kaja mówi:ty tez siusiu robisz??masz pipke??pakaż!Ja mowie tak mam pipke bo jestem dziewczyną...na to Kaja a Tymek ma siusiaka jak tata! hahaha
Nie mogłam z niej.

Sali ja mam wiekszą sklerozę:-D M stwierdził że mi mózg wyparowało:-D Teksty twojej córy w ogole powalają:-D ona napewno ma okolo 3 a nie 5 lat??:-D:-)
Vegas no tez się zastanawiam co jest grane że mała siedzi i siedzi:-D widać jej w brzuchalku za dobrze:-p co do tekstów Martynki powiem Ci że Ala miała takie same:-D za rako z nią nie wyrobisz jak będzie nawijała jak moja to współczuje całej rodzinie:-D
Co do parnika ja też na poddaszu i bez wiatraka bym zwariowała:-D

Snoopy tak jak Dorotar musi ciągle prostowac ze Kacper to chłopiec a nie dziewczynka tak ja ze Kaja dopiero skonczy 3 lata a nie 4 hehe.Dzisiaj kumpela mówiła ze ona jest taka wysoka jak jej 5 letni syn;)Mnie juz te teksty nie dziwia bedzie koszykarka i luz blus;))

W ogole Kaja poszła dzisiaj oglądac baki do drugiego pokaju ,wchodze po 10 min a ona spi przed 17;/ spała do 18 i teraz zasneła a myslalam ze bedzie wariowac do 23...Wiec tez spadówam;)

Ps. Rox odezwij sie na BB!

Ostatnia edycja:
Sali nooo fakt, Kaja jest wysoka, ja to nawet na fotach widzę:-) Moja Mała mówi też ''dobzie'', od paru dni ''okej'' i dlatego mnie to śmieszy:-)
Snoopy ona nawija od ranka do późnego wieczora, wszystko już mówi:tak: Ale ja kocham jej gadanie, zwłaszcza jak wracam z pracy, w której dziewczynka, której niańkuję, ledwo co mówi. Taka odmiana:-)

reklama
hahaha, no fakt jak w pracy masz taką cicha myszkę to w domu gleda jest bezcenna:-D moja smiało by politykow przegadala:-D jeszcze pewnie od czarnych doop by im nawrzycała i cieci:-D (nie ma to jak kreatywny ztrolowany braciak) tylko do niego tak sie burzy:-D

Do góry