reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
aaa znów 10 stron.. a za oknem tak ładnie!!
to na szybko czytam :-p

haha femme nieee. no jak na irlandię zarabia przeciętnie ;-) ale u nas sa przedszkola tanie.. tym bardziej ze ja jestem niepracująca to mam pół ceny :-p ale bardzo mało sie płaci :-) za miesiąc wychodzi nam dniówka D , a jakbym pracowała to bysmy płacili pół tygodniówki ;-)

a co do picia wczoraj wypiłam jedno piwko :-) dzisiaj też moge jak ktoś chętny ;-)

gosia świetna młoda hahah się uśmiałam :-)

kasiek o taK Vi jest straszna rozrabiara, choć dzisiaj zauwazyłam ze jest spokojniejsza niż zawsze:-)
moze od tego słońca:-p bo nawet jak przed sklep powystawiane są dla dzieci zabawki plazowe i wogóle.. to stała oglądała ale jak ją zawołałam to poszła dalej a kiedytś to by wlazła do sklepu i sie nimi bawiła :-p (w przenośni bo zawsze jak chciała to ją zabierałam ze sklepu zbey dziecko nie robiło co mu sie podoba ;-) )
no i &&&& za lekarza
liza śliczne urwisy :*

dorotar w takim razie powodzenia :-)
anetka nie lubisz malibu:szok: uwielbiam :-) za to nie lubię martini :-p

renata mi tez na fb to Ty wysyłałas zaproszenie?
vegas ja bym się bała wypuscić dziecko z ospą na dwór żeby mi czegoś jeszcze nie załapałało.. mimo ze nie ma gorączki ale jest osłabione i od razu jakiś wirys może sie przypałętać .. a co 1 choroba to nie 2 i mniej cierpienia dla dziecka :-) a jakby mi ją przewiało .. i jakieś zapalenie ucha czy czego przy tym dostała to bym sobie nie wybaczyła

resztę późniiej nadrobię bo d mnie już na dwór woła

Ło matko jak ja was nadrobię??
Postaram się i potem napiszę.
U mnie wszystko na miejscu tak jak było. A już myślałam ze coś się zacznie wreszcie.
A wody w domu jak nie było tak ni ma.:wściekła/y:

ANETKA wczoraj nie miała aż tak dużo pracy bo jak pisałam byłam na starym zakładzie a tam są dwie pracownice i nie za bardzo by nowemu dawać pracę.

Ojej dziś dzień latania, rano wyszykowałam dzieci, Amelkę miałam do przedszkola dać i z małym i mamą na zakupy ale mama stwierdziła, że może Amelce kupi spodnie na dzień dziecka bo zabawek ma kupę i wzieła spodnie z domu na miarę to podsunełam mamie pomysł by lepiej kupiła Meli sandałki no a do kupienia butów już noga potrzebna, więc z dójką dzieci na zakupy-O MATKO SZOK. Pół dnia w mieście spędziłyśmy, malutki grzeczny jak zwykle. Karmiłam go w CCC jak buty dziewczyny oglądały. Do 13 nam się zeszło, potem szybko do domu po 13 zjadłam śniadanie, a w drodze powrotnej Mela zasneła, to spała w aucie, my szybko wyjełyśmy zakupy, karmienie małego piersią, te śniadanie i znowu wypad z domu do przedszkola na Dzień Mamy i Taty. Oczywiście jak moja córa poszła ze mną i ja tam byłam to nie odstąpiła mnie na krok do dzieci nie poszła, olała swoją wersję w przedstawieniu ale i tak jestem dumna bo zrobiła piękne prezenty dla rodziców:-).
Ledwo żyję, jutro do pracy.
A wziełam aparat do przedszkola i co zrobiłam 3 zdjęcia i mi padł buuuu, ale znajoma miała i zrobiła kilka fotek i ma mi na fb przesłać.

KASIEK też mam taką nadzieję:-)

KASIAF dzieci chyba maja taki okres, moja na początku w przedszkolu przy rozstaniu ze mną się przytulała, całowała a od jakiś 2 miesięcy też albo buzi wcale nie da, jak się upomnę to tylko delikatnie w policzek a jak jej skradnę ja całusa to zaraz się wyciera.

EWI no nie jest źle, nie mogę się doczekać kiedy mi kończy szykować miejsce w tym nowym salonie i będę mogła się wykazać.

ANULA1989 u mnie prawie w każdym salonie pensja jest na procent, jak nie ma klientów to nie ma kasy:no:. A wogule nie oszukujmy się ale dobre czasy na fryzjerstwo już się skończyły i nie wrócą.
Słodkiego masz malucha.

OLA Twój Bąbel też cudny.

dorota to chyba z każdym dzieckiem idąc na zakupy trzeba mieć cierpliwość nie lada. wiem jak z młodszymi braćmi szłam

Wiitam .
No ładnie piszecie dziewczyny ; ))) \
LIZA : śliczne dzieciaki ; )))

Niestety nie nadrobiłam ; // ale postaram się :-)

dorotar nie musisz nikt ci nie karze!To tylko twoja melcia jest taka uzdolniona nie? w sumie mieszkasz niedaleko mozemy sie kiedys styknac

Ktos mnie zaprosil na fb....:sorry2:KasiaF...???;-)

odpisze wieczorem bo mi sie cisnienie podnioslo a ja z tych nerwowych nie chce wszczynac wojny:dry::tak:

reklama
Helloł. niedawno od tesciow wocilismy.

KASIAF Oskar juz prawie ospy niema. zadnego swierzego wykwitu. same struppki. najpozniej we wtorek do p-la idzie. No o ile nic nowego sie nie przypałeta.

SALI.. no co ty brzuchem sie przejmujesz?? ja latem nad jeziorkiem z kilkoma rozstepami na biodrach i ciut rozciągnietą skorą na brzuchu w dwuczesciowym sie opalam. NA początku czulam sie niepewnie..ale jak sie ludzie zeszli i zobaczylam jakie kobiety przychodzą i w jakich strojach to mi kompleksy odeszły..

ANULA. Oskar w domu od poniedzialku. OSpe wypatrzylam w piątek, lub sobote. A ze wczesniej mial krosteczki.. no coz.. przyslepa jestem, a ze wyglądaly tak jak jego uczulenie na moskity to i sie pomylilam.A dziś bylismy na samym wystepie dzieciaczków z okazji dnia Rodzica.

No i OSkar tak ladnie wiwerszyk umial a nie powiedzial. Foch i juz. nawet z dziecmi nie ustał, bo stwierdził ze go nogi bolą i siedział na moich kolanach.kilkoro dzieci tez sie zbuntowało i nie powiedzialo swoich wierszyków, bo im " sie nie chcialo" jak to powiedziala jedna dziewczynka.

ASAICZEK dlaczego chcesz usunąć konto??

ALEKSANDRA< ANILA piekni ci wasi mali panowie :)

Vi , tak wyslalam. chyba.. Jesli doszlo to wyslalam. Net mi wczoraj szwankował, i coś nie mogalm go ogarnąć.

Do góry