reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

malenstwo20- No ja do porodu sama ;) ale sie jakoś tym nie martwię, skupię się na małym i będzie dobrze. Gratki egzaminu!! Już niedługo i ty będziesz na końcówce nawet nie zauważysz kiedy bedziesz wyczekiwać godziny zero hihi:tak:Blaneczka- No mój mały też będzie z nami w pokoju. Siostra użyczyła mi swoich szafek na moje ciuchy. A moje szafki poszły na ciuszki Kubunia i mojego A.

reklama
Blaneczka - Jakoś trzeba sobie radzić. Ja też części się pozbyłam kilka ciuchów siostra przejęła.
Ja zmykam będę wieczorem ;-)

mnie czeka latanie po lumpikach musze coś znaleźć bo nie mieszcze sie juz w spodnie a niektóre tuniki sa jak bluzki a bluzki za krótkie.
musze coś nowego znaleźć.

znikam 3 majcie sie moze bede potem

Hej:-p A ja po 3h pobytu na urodzinkach przyjechałam sobie do domu:-p A co tam. Nie będę udawała, że mi tam dobrze było jak mój mąż miał mnie w poważaniu:dry: A ja niestety nie potrafię udawać, że jest OK jak nie jest:dry: Ale te 3h byłam, ważne, że byłam, że życzenia powiedziałam, pewnie i tak ledwo kto zauważył, że mnie nie ma:-p Mała z J. tam zostali. J. dobrze się bawił:sorry2: Ah..... Sorry Laski, że zanudzam, ale mój mąż od paru dni przegina pałę i w końcu go spakuję:-p

Blaneczka no to super, że masz takiego dobrego przyjaciela:-p Jak to ładnie brzmi - przyjaciel:-D
Maleństwo 4 ładna ocena, gratki:tak:
Papitka a Twój Łobuz skoro nie na DM to czeka na DD, oo:-) Ja wiem, on liczy, że będzie miał co roku podwójne prezenty, o!:-) Cwaniak Mały:-):-D
Anetka to musisz uroczo wyglądać:-D A tak na poważnie to raz dwa zbrązowieje albo na solarium idź i popraw:-p
Sali hahahaha, opony zimowe wymienić na letnie:-D Dobre:-D Oo to moja Martynka teraz tak zaczęła śpiewać piosenki i bardzo to lubi:tak: A Kaja to jakie śpiewa? Co tam jej w uszko wpadnie czy konkretne? Bo moja lubi z bajek piosenki śpiewać albo 'mydło wszystko umyje', czy ostatnio usłyszała w tv fragment piosenki 'pójdę boso':-D

Witam wieczornie ;)
Dzieciaki czekają na dobranocke :)
sali hehe no nie tylko twoje Alfy i omegi :-) u mnie Hania z Danielem tez majac juz kolo 1,5 roku nawijali jak katarynki ;P majac dwa lata mówili ładnie zdaniami :-) Miki tylko we mnie w mowe nie wszedł tylko w wygląd, kazdy mówi ze "cała ja" :-D hehehe ;-)
malenstwo gratki zdanego egz na 4 :tak:
Vegas heh chłopy to są naprawde czasem bezmózgie ale co my mozemy poradzić...? :dry: :*
Ciążówki ale sie rozpisujecie:-) ja pokój dla dziecka itd zawsze miałam przygotowany kolo 30tc ;) łóżeczko stało od 32tc :-) wolałam na zas miec zawsze;-) ale Hania z Mikim przeterminowani (11 i 8 dni), Daniel tylko 3 dni przed terminem wyskoczył :tak:

Ja zmykam, miłego wieczorku życze wszystkim! :*

Ostatnia edycja:
Vegas Kaja uwielbia wszystkie piosenki z Akademi Pana Kleksa i po swojemu po angielsku ze swoich filmów osikac sie mozna wtedy:-):-)
Mam jakies strae filmika na FB ale wtedy jeszcze nie było etapu Pana Kleksa bo to prawie sprzed roku filmy;)

Sali po ang? Wow, to nagraj ją kiedyś:-) A powiedz mi.. Twoja Kaja mówi wyraźnie już, czy tak jeszcze wiesz.. ''czelwone'' czy ''ziółte'', hehe.

reklama
Vegas Zuza też śpiewa "pójdę boso" :-D i nawet "koko euro spoko" :-)
Tak, wyglądam świetnie. Na Euro się tak opaliłam, jestem biało-czerwona i mogę już kibicować :tak::-D
Co Ty, gdzie na solarium. Ja już jestem poparzona, jakbym poszła na solarium to by chyba cała skora ze mnie zeszła :sorry2:

edit:
aaa i ja Ci też odpowiem :p Zuzia mówi "celwone, zółte" czyli jeszcze wyraźnie nie mówi, ale na to chyba ma jeszcze czas.

Liza jak dla mnie to wszystkie Twoje dzieci są do siebie podobne :tak: a najbardziej Miki do Hani.

Do góry