reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Wampi no udało mi sie choc nie powiem przy Danielu i Mikim cud ze nie trzeba bylo bo oboje ponad 4kg mieli (4220g i 4070g :tak:) ;-) główki to standard chyba bo kazde 35cm ;)

Feemee bedziemy trzymac kciuki by tka bylo ;))) ale wpierw kciuki za staranka nadchodzące :D

Ja cellulit mam niesttey po tym moim osttaniim przytyciu od prochów na udach:( ale sie ciesze teraz bo waga spada powoli :-) takze sie nie martwie ;-) spacerki i da sie rade :-)
Na dzien Mamy dostałam od Hani takie cosik plus wierszyk piekny :-)

Miki spi, ide obiad naszykuje, w domu sprzatniete wiec - odpoczywam ;-)

Wampi - właśnie kończę sprzątać :D Jeszcze tylko odkurzanie i mycie podłogi :D
Ale się narobiłam dziś . Szok . Moja mama powiedziała, że oszalałam, bo mam 2 tyg. do porodu a ja na biurku stoję i okno myję , haha :D

Kobietki wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamusi:-) Co by wszystkie były dumnymi mamami i szczęśliwymi!:-)

Mi moja córa nic nie dała, ale nie spodziewałam się niczego bo Mała nie bardzo wie o co kaman:-) Rano po 7 mnie budzi ''mamo ja chcę na dół'', i tak kilka razy. Mówię jej, że dziś DM to żeby mi się wyspać dała, ale nie:-p:-p

Ja już mam posprzątane, muszę pomalować pazurki, wydepilować nogi, włosy sprostować.. bo te nieszczęsne urodziny babki J. potem:dry: A taaaaaaaaaaaaaaaaak mi się chce, że hej:sorry2::sorry2:

Wampi to udanej imprezki:-)

Co do nacinania to mnie nacięli, ale cieszę się:tak: Po nacięciu poczułam ulgę i zaraz Mała była na świecie:-) Po 2h od porodu chodziłam po oddziale bo mi się jeść chciało a nie wiedziałam co mi wolno:-p

Blaneczka może urodzisz po posprzątaniu:-)

Vegas - z jednej strony na to liczę :) Ale z drugiej to wolałabym poczekać , bo dziś w nocy mojego tate wezwali bo coś na statku się zepsuło i musiał lecieć do Portugalii dziś zobaczyć o co chodzi ; /

femme no własnie..ale...;-) Mile Ci się dzień zaczął:)

A moja kruszynka się usypia z tatuśkiem:)
Blanka ja też dziś okna myłam tak mnie naszło coś,ale tylko u nas w pokoju:blink:

Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Matki:)

Gosia - no ja też tylko u siebie , haha :D

Dziś przyszedł mój przyjaciel i pomógł mi zmontować łóżeczko i przez godzinę chyba przestawiał moje meble żebym mogła ustawić łóżeczko koło mojego łóżka ;D Kochany jest, jesteśmy jak brat i siostra . :)

Witam sie z dzialeczki;))
MAMUSKI WSZYSTKIEGO NAJ;))

Widze ze nie tylko Moje dzieci to "ALFI I OMEGI":-D
Moje dzieci równo zaczeły mowic zdaniami jak mialy 20 miesiecy,Tymek to w ogóle ewenement z mówieniem był i jest gaduła do dzisiaj.
Kaja śpiewała piosenki jak miala niecałe dwa latka,teraz recytuje wiersze jak juz pisałam:-D
Potrafi liczyc do 10 po polsku i angielsku.
To tyle bo mnie tu zaraz znowu ktos zlinczuje:-D
Tak wiec rózne sa dzieci i kazdy o tym wie wiec nie ma powodu zeby komus nie wierzyc albo byc zazdrosnym,bo dla nas nasze dzieci są najmądrzejsze i najzdolniejsze.KONIEC KROPKA !

Femm nie mam zadnego specyfiku bo celulit pokazał mi sie jak przytyłam i tylko na brzuchu ,musze sie w cos zaopatrzyć;)

Podobno ten jest super Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.mojavon.pl/wp-content/gallery/katalog-04-2012/004%5B1%5D.jpg

Ja sie bycze na dzialeczce do jutra...wczoraj byłam na imprezie i rano umierała,juz sie nie nadaje chyba starosc mnie dopada hehe

reklama
Do góry