reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

papitka mnie tylko skurcz łydki łapie (ale tylko prawej). rozpuszczam se wapń w wodzie mineralnej.
zgaga to zależy po czym ale chyba na razie to z dwa razy mnie złapała przed snem.

a z moim B chyba zrozumiał. wieczorem się odezwał pierwszy ja nigdy. przeprosił pisał ze jeszcze w pracy i odezwie się po i nie kłamał. popisaliśmy trochę. i poszedł spać. zmęczony.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
malenstwo- to się cieszę że wreszcie się ogarnął. Mam nadzieje że teraz będzie cie już w pełni wspierać i nie będzie odwalać takich numerów. :tak:

Papitka ja mialam jak arbuz :-D
Tu 32 tydz BRZUSZEK.jpg
Aleksandra a jakie ubranka masz do sprzedania?

malenstwo- to się cieszę że wreszcie się ogarnął. Mam nadzieje że teraz będzie cie już w pełni wspierać i nie będzie odwalać takich numerów. :tak:

też mam taką nadzieję.
no ale jak to powiedzenie "kto się czubi ten się lubi"
:rofl2::rofl2:
uważam że związek bez sprzeczek jest za idealny. i nie wytrzyma długo.
na pewno jeszcze bardziej się opamięta po narodzinach.

anula śliczny brzusio. arbuz a jednak synek?? ;p

Malenstwo od 16 tyg mial byc chlopak:-Dco do klotni u nas sa czesto a jak widac jestesmy razem. Szczerze to u nas po porodzie sie popsulo, ja nie mialam dla niego czasu, maly mial kolki, Ł nie potrafil sie znalesc w nowej sytuacji

u mnie w 14 tyg powiedziała że chyba chłopaka ale pewności ni daje bo może to być pępowina.
potem miałam USG takie inne że tylko serduszko słyszałam i widziałam. teraz 6 u genetyka mam połówkowe (darmowe). moja gin pytała czy chcę skierowane na płatne USG mowilam ze u genetyka bede miala. po co mam placic

Papitka tak często jest :) U mnie w bloku nan stop cos robia mam nadzieje ze gdziekowieliek pojdziemy bedzie spokokjnie.
606.jpgto jest 9mies
P1020590.jpghm to mój z 7mies
dvsdvds.jpga to 25 tydz jakoś :)
My chcielismy dziewczynke a wyszedł chlopaszek :)
Anula sliczny brzusio miałas duzy ale . Anula duzo róznych naprawde fajniuchne porobie zdj. i ci pokaże sprzedam tanio musze sie pozbyc bo nie dam rady przy przepriwadzce

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry