reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jaki śliczny brzusio. A na co stawiasz chłopiec czy dziewczynka?

A to moje z wczoraj ;D
Zdjęcie0373.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Mi patrzyli na brzuszek podobno jak sie nie rozlewa po bokach tylko rośnie do przodu to chłopiec będzie. ;D Ale kto to wie. U mnie się sprawdziło ;D

podobno jak brzuch przypomina piłkę do koszykówki to chłopiec jesli jak arbuz dziewczynka.:-D:-D
u mnie ciężko stwierdzić.
tak samo o tym słodkim i kwaśnym - ja mam mieszanie.
:-):-):-)

Niby bym jeszcze pospała ale jak się kładę to mi niewygodnie i odechciewa mi się.
Ja zachcianek nie miałam do tej pory jem wszystko.. Jedyne co w wielkich ilościach pochłaniałam od początku to mleko, a teraz i lody doszły. Na początku odrzucało mnie okropnie od mięsa lodówki przy mnie nie otwierali bo jak poczułam to od razu zwracałam wszystko i tak przez jakieś 2 miechy:szok: masakra to była.

Ostatnia edycja:
aleksandra- no właśnie duże. Pod koniec kwietnia taki duży się zaczął robić.:-D A najlepsze ze widoczny to dopiero był od 6 miesiąca.

Niby bym jeszcze pospała ale jak się kładę to mi niewygodnie i odechciewa mi się.
Ja zachcianek nie miałam do tej pory jem wszystko.. Jedyne co w wielkich ilościach pochłaniałam od początku to mleko, a teraz i lody doszły. Na początku odrzucało mnie okropnie od mięsa lodówki przy mnie nie otwierali bo jak poczułam to od razu zwracałam wszystko i tak przez jakieś 2 miechy:szok: masakra to była.

ja z mięsem mam podobnie. a pochłaniam chrupki kukurydziane (nie smakowe), płatki z mlekiem i kanapki z serem lub pomidorem albo ogórkiem.
ostatnio kilka dni pod rząd TRUSKAWKI. ktoś pisał o czereśniach i chyba nabrałam ochoty ale jeszcze na rynku nie widziałam. lub rabarbar z cukrem... mniam

aleksandra- no właśnie duże. Pod koniec kwietnia taki duży się zaczął robić.:-D A najlepsze ze widoczny to dopiero był od 6 miesiąca.

u mnie widoczny od 4 miesiąca.

reklama
malenstwo20- Czyli tak samo jak ja :-D żyłam na płatkach na mleku i chrupkach chociaż bywały dni ze nawet woda nie przeszła. Ale za to pod koniec nie jest tak źle. Stopy mi tylko trochę puchną i zgaga meczy ale jest oki.

Do góry