• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka dziewczynki nie nadrobie....

Pierwsze koty za płoty mój Tymek zakonczył pierwsza klase z super wynikami;)Oby tak dalej;)

Kaja miala zapalenie gardł ,a teraz mnie cos drapie ale złego licho nie bierze hihi.

Upał niemiłosierny ale nie narzekajmy jak typowi polacy którym nigdy nie dogodzisz;pp

Mi "letko" odbiło i robie generalne porzadki w ten upał bo nie długo jedziemy na całe wakacje na dzialke,biore mimo ze sie poce przez upał to dodatkowo sobie to z potęgowałam L-karnityna hehe...

Uciekam bo dopiero dzieci pokój ogarnęłam z praniem dywanu łacznie;)

reklama
Vegasa ojoj to dom pełen dzieci:) Wesoło i głośno:P:P

Renata
co się będziesz się rozdrabniała wskakuj do chłopaków;P

Papitka
to chociaż miałaś spokój jak mały tak spał:)

Młoda mamusia
w sumie racja teraz powinnaś skupić się na na ogarnięciu tego wszystkiego i na dzieciaczkach... Ciekawe czy będzie miał z czego Ci płacić.

Maleństwo hehhe moja Dominika miała non stop czkawkę i brzuch mi skakał potem jak się urodziła też ledwo odsłoniłam jej kawałek ciałka to czkawka hahah teraz też się czasami zdarza:P

Dorotar
jakoś mi tak umknął:P

Sali gratulacje dla Tymka i zdrówka dla Kai:) To całe wakacje tam będziecie siedzieć?? Spory domek chyba macie:)

młoda mamusia : Dzieciaczki z tobą na pewno będą szczęśliwe . Dobrze ze mozesz liczyć na swoich rodziców .
Kasiek88kasiek : No ciężka sprawa . ; // ale wieczorem wczoraj burza była i dzis fajniej .
Vegas : widze ze szykują sie wakacje pełna parą, będzie ci wesoło z dzieciakami . Udanej wycieczki do zagrody życze ;P
Sali : gratulacje dla Tymka . miłego sprzatania ;P

A mi dziś llepiej bo chlodniej uff .. Dzis ciąg dalszy remontu , a juz mam go dość . ; // Moj brzuszek coraz większy , i cięzko mi robic co kolwiiek a tu non stop trzeba coś sprzatac ; ( pf . Oby dziś to dokonczyli . :angry:
Miłego dnia życze wszystkim .

Kasiek a dlaczego musi byc spory zeby siedziec całe wakacje?;P Jak dla mnie mogłaby byc to nawet altanka,wazne ze na swiezym powietrzu;)

Ogólnie to jest całoroczny dom,tata nie raz spi tam latem jak przyjezdza na weekend lub urlop..a brat ogólnie mieszkał tam cały rok ale teraz mieszka w Berlinie a tutaj jest od czasu do czasu głownie latem;)

Ostatnia edycja:
Maleństwo hehhe moja Dominika miała non stop czkawkę i brzuch mi skakał potem jak się urodziła też ledwo odsłoniłam jej kawałek ciałka to czkawka hahah teraz też się czasami zdarza:P

u mnie po obiadku złapał ledwo zasnęłam na drzemce to zaczął najpierw fikać a potem czkawka. bo to nie było jak kopniaki ani ruchy tylko jak czkawka...

Hejkka.
Młodamamusia jejku, drugie dziecko w drodze a ojciec taki niepoważny. Współczuję. dobrze że masz wsparcie w rodzicach.
Renatat oj jagódki jak ja bym chiął pójść do lasku i sobie podzbierac. ach. za czasów wakacyjnych kiedy jeszcze się uczyłam dzień w dzień z samego rańca chodziłam z mamą na jagody z takim dużym koszem. ile to się zarobiło. ho ho ho.
Dorotar Fajne zdjęcia, a maż też golaskowy?:-D:-D:-D.
Kamaa trzymam dzisiaj kciuki.:tak:.
Sali gratulacje dla Tymka. i oby ciebie nie wzięło.

mloda mamusia ojjj duzo przeszlas i przechodzisz.... pozazdroscic tak łatwego nastawienia do tego :tak: najwazniejsze ze rodzców masz oki :tak:

MŁODA MAMUSIA przyznam, że przerąbane miałaś z tym swoim mężem.
Super, że tato chce Ci mieszkanie zrobić.

Młoda mamusia[/B] w sumie racja teraz powinnaś skupić się na na ogarnięciu tego wszystkiego i na dzieciaczkach... Ciekawe czy będzie miał z czego Ci płacić.

młoda mamusia : Dzieciaczki z tobą na pewno będą szczęśliwe . Dobrze ze mozesz liczyć na swoich rodziców .

Hejkka.
Młodamamusia jejku, drugie dziecko w drodze a ojciec taki niepoważny. Współczuję. dobrze że masz wsparcie w rodzicach.

No gdyby nie rodzice to nie wiem co bym zrobila. A o alimenty sie nie boje, bo jak nie bedzie mi placil, to pojde do komornika, a jak komornik nic nie wyciagnie to zostaje mi fundusz alimentacyjny. On zachowuje sie jakby mial 16 lat a nie 26, dzisiaj mi zadzwonil, ze zostawil mi na tydzien 20zl u swojej matki, a on jedzie na caly tydzien do roboty do Lodzi. Hehe nie wiem co za te 20 zl zrobie, ale oki. Dobre i to. No ojciec chce mi zaplacic za radce prawnego, zbeym szla sie dowiedziec wszystkiego co i jak, co robic, napisac pozew, i tyle, w koncu potrzebuje kogos madrego, sama sobie pozwu nie napisze.

Dzisiaj Grzes tak fika, ze az mi caly brzuch skacze, a Amelia sie tylko cieszy. Polozyla glowe na brzuchu dostala kilka kopniakow, i smiala sie, ze grzes ja pokopal, hehe, a pozniej opowiadala mu bajke o shreku i fionie :)

Nie wiem czy dobrze robie w tym watku, ale wrzuce kilka fotek Amelki :)

Zdjęcie0024.jpgZdjęcie0130.jpgZdjęcie0202.jpg dwa pierwsze zdjecia sa z zeszlych wakacji - jesieni, a na ost juz moja dwulatka :)

DOROTAR A w lato to sie liczy jako ubrany :-D
Nie zjadloby sie takich pierogow, ale najpierw trzeba uzbierac lub kupic
Moj S pojechal do sklepu to kazal mu kupic krowki bo ostatnio caly czas chodza za mna.

reklama
kasiek88kaasiek - No troszkę i ja w dzień pospałam dzięki temu.
Malenstwo - Mój Kuba teżmiał czkawke w brzuchu i teraz tez ją często ma jak sie go troszke odkryje ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry