Hejka
Ja też uważam jak VEGAS w obecnych czasach studenci niestety ale często nie mają pracy (bo lata poświęcili na nauke niewyrabiając praktyki) albo pracują w zupełnie innym zawodzie... Mam wieeeele takich przypadków w koło siebie... A mój M jest z zawodu cukiernikiem i jak na nasze gorzowskie realia jako cukiernik zarabia sporo, bo ze znajomych cukierników to nie mają tyle co on... Poza tym ja uważam że jakby nie patrzec, bułki, ciasta człowiek zawsze będzie jadł... A ja? jedno z najlepszych liceów w mieście skończyłam, mature mam studia zaczęłam, ale niestety na ich skończenie czasu nie znalazłam już poza tym administracja okazała się nie moim powołaniem, jak bym zawodówke zrobiła to bym chociaż zawód miała, a tak tylko papierek że matura zdana... Ale cały czas wierzę w siebie że jeszcze studia zaczne... Moja siostra zrobiła technikum plastyczne, studia w zupełnie innym kierunku a pracuje już wogóle w innej bajce... Teraz nie wiadomo co warto się wyuczac bo zanim się skończy studia to zmienią się zapotrzebowania rynku
VEGAS mała wygląda świetnie w tej fryzurce...
VI o witaj, to będziemy razem nadrabiac zaległości, bo mi też się troche ich porobiło. Dobrze że już zdrówko lepiej a kilka zębów naraz to lepiej bach za jednym zamachem i z głowy...
DOROTAR relax...
A ja dziś dzień dietetycznie spędziłam a teraz i żołądek burczy, zaleje go wodą

zjadłam dziś tylko kalmara w curry i wypiłam kawe, mam nadzieje że szybko się nie poddam
A mojemu M coś w plecach walnęło a dzisiaj jeszcze trawe kosił i jak z pracy przyjechałam to podnieśc się nie mógł

:-( Wysmarowałam go końską maścią i sie grzeje...