dorotar110
Fanka BB :)
RENATA to czemu Oskarowi życzenia urodzinowego nie spełniłaś????
Ja spełnię owszem ale za jakieś 10 lat minimum.
Ja spełnię owszem ale za jakieś 10 lat minimum.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehehe.. moze i spełnie kiedysRENATA to czemu Oskarowi życzenia urodzinowego nie spełniłaś????Ja spełnię owszem ale za jakieś 10 lat minimum.
ale trochę wolnego miałam to na forum nie zaglądałam bo coś zawsze robimy jak jest wolne :-)
ale na szczęście osłuchowo czysto tylko nosy zapchane i kaszel mokry duszący
trzeba mieć też dobrą aparycję do niektórych zawodów ... do innych trzeba mieć super gadkę a jeszcze do innych idealną wymowę
a przede wszystkim trzeba umieć coś konkretnie robić moim zdaniem ... Mój K jest np tylko po gimnazjum tak naprawdę bo liceum nie skończył bo nie ma kiedy ciągle praca a jak nie praca to chce z nami pobyć i szkoda mu całego weekendu na szkołę ... a prace ma zawsze zmieniał różne przeróżne rzeczy robił i nigdy nie miał problemu ze znalezieniem pracy i to wcale nie za najniższą krajową
nauczył się spawać w hydraulice też robił na budowach między innymi rusztowania stawiał a teraz siedzi na jakiejś wykrawarce i też sam się tego w tydzień nauczył
tak więc chęci przede wszystkim studia moim zdaniem bardziej dla siebie niż dla pracodawcy bo jak się pracodawcy rozmowa z Tobą spodoba to i oko przymknie na braki w wykształceniu ...