Hej. U nas dziś niezbyt ciekawa pogoda, ale z mężusiem byliśmy na zakupach ubraniowych to humor fajny od rana

Jestem bogatsza o nowe rurki czarne a mąż o bokserkę. Wczoraj zamówił mi japonki z neta, więc się cieszę. Platynkę muszę przeciągnąć w czasie, ale co się odwlecze to nie uciecze:-)
Dorotar na całe włosy, długość moja to bob jak wiesz:-) U nas chyba ok 100zł sobie liczą, jakoś 90zł, kiedyś przy okazji J. się pytał. Ale te fryzjerki mnie nie widziały a ja wtedy miałam długie włosy, może na krótkie taniej, byłoby logiczniej jakby taniej

Bo masz śliczne dzieci przeca:-) I wielkie brawa dla Kacperka!:-):-) Czemu ja ciągle myślę, że on ma 3 miesiące

:-) Leci ten czas:-) Biedna Melcia bez przedszkola, ale wytrzyma jakoś:-)
Kasiek wielkie gratulacje:-) Tak, J. chciał być przy porodzie, no ale cóż, miejmy nadzieję, że przy drugim mu się uda być
Milena to u nas z kanarkami tak było - wpierw jeden padł a po paru miesiącach już drugi:-(
Młoda mamusia mali sąsiedzi też mieli tę przypadłość co Twoja córeczka, ale logopeda zdziałał cuda

Miłego odpoczynku
Gosia udanej zabawy na weselu jutro:-) Pokaż kreację
Ewi mam nadzieję, że tak się poukłada by Wasza dwójka mogła chodzić do przedszkola a nie tylko Justynka

I Ty byś odpoczęła mając niemowlaczka tylko przy sobie