reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mikusa a Moja wogole nie smakuja danonki :sorry2:lyzeczke gora dwie zje i potem odchodzi od stoliczka !! ostatnio cos nie chce jesc serkow i jogurtow !!
za to bardzo lubi wcinac banany :-)
ale Julcia jest w takim okresie ze nie chce jesc obiadkow bo bardziej smakuja Jej owoce bo sa slodsze :tak:zreszta Ala tez tak miala ze nie chciala jesc obiadkow i dawalam Jej mussy owocowe albo salatwke z marchweki i groszku !!

netgirl nie no jasne probowac mozna ale jak dlugo mozna sie meczyc ? :confused:
Alanek ma juz ponad miesiac i jak dotej pory Mika sobie nieradzi z karmieniem wylacznie z piersi ,zreszta pisala ze caly czas walczy z tym , jednak ja uwazam ze kiedys trzeba sie poddac bo wkoncu Mika wykonczy sie psychicznie i fizycznie !!
a Ty nie masz meza ? :-pi nie musizz spelniac malzenskich obowiazkow ?:-)
wszystkie wzorowe zonki juz pouciekaly do nagrzanych lozek :laugh2::-):laugh2::-):laugh2:

reklama
Mika wybor nalezy tylko do Ciebie :tak:
ja tez prawie od poczatq karmilam Aluske sztucznym i wogole nie narzekam !! wsumie nieraz kardioloczy sie pytali czy karmilam piersia a jak slyszeli ze Nie to byli zadowoleni bo w moim przypadku to niewskazane :sorry2:
a obowiazki malzenskie przeciez mozna spelniac w rozne sposoby , nie tylko przez seks :zawstydzona/y::-p:-) chodziaz ja sie przyznaje ze P musial czekac prawie 2 miesiace zanim pozwolilam mu zblizyc :rofl2::laugh2:

Dziendobry Wszystkim z Rana ;-)
My juz na nogach od 7 ale przynajmniej Ala nie budzi sie w nocy wiec mam raj :-) teraz po sniadanku oglada bajki :happy:

netgirl aaa rozumiem :rofl2: ja to przez jakis czas wogole nie mam obowiazkow :sorry2: jak narazie otym nie mysle ale za jakis miesiac pewnie bede chodzila niezaspokojona :zawstydzona/y::laugh2::laugh2::laugh2:

Ogladala ktoras z Was wczorajsze wybory miss polonia ? nie wiem czy tylko mi sie wydawalo ale wiekszosc Panienek chodzilo tak sztucznie ze az smiac sie chcialo ? :confused: :-D rozumie ze wszystko bylo wyuczone nawet pare tygodni temu ale jak np. przy prezentowaniu sie w kostiumach kapielowych robily te wszystkie wywijasy wygladaly beznadziejnie :sorry2:
No a wybor Miski - moim zdaniem byly ladniejsze !!
chodziaz w wporownaniu z poprzednia to ta Angelika jest ladniejsza od Tatary !!

Mikusa umnie Ala tez chodzila taka zla to polozylam Ja spac wiec mam teraz chwile spokoju :sorry2: i przegladam ciuchy na allegro bo przy ALi sie nie da ,przedtem jaks sie nie interesowala komputerem a teraz jak tylko widzi ze siaam to tez chce :nerd:
Twoja Julcia jeszcze pewnie sypia 2razy dziennie ?

Mikusa oj ja tez musialam nosic Ale zeby usnela :sorry2: chodziaz muzyki puszczac nie musialam :rofl2: a probowalas moze dawac Julce jakiegos pluszaka do lozeczka zeby sie do Niego poprzytulala albo z buteka herbatki ?
Ja tak wlasnie zrobilam,kupilismy miska flaka tzn. wypelnionego grochem albo ziarnem,wkladalam smoka i krecila sie z Nim po lozeczku czasami 15 minut ale wkoncu zasypiala ,teraz czasami wystarczy Jej 5 minut i spi :-)

Mikusa eee to ja juz wole zeby Ala ssala smoka niz kciuka czy palce :no:
ja znam dziewczynke ktora ma 5 lat a dotej pory wklada sobie kciuka do buzi ciagle- maluje cos kredkami to kciuk do buzi,oglada bajke - kciuk do buzi -jakis koszmar :no: rodzice smarowali lakierem paznokcie,sola nawet chilii a Ona i tak ssala :sorry2: ja jak kiedys zwrocilam uwage ze ten kciuk pachnie nieprzyjemnie bo wkoncu praktycznie caly czas trzyma sie go w buzi to matka mnie zbesztala :sorry2:

Hej hej :-)
Dzisiaj nawet dojechałam do szkoły ... co prawda na 2 lekcje ale dojechałam :-p tyle że posiedziałam pól lekcji i na tym się skończyło :-p pojechaliśmy na zakupy :-p

Co do ssania kciuka i smoczka to kciuka nie ma mowy a smoka też jak najkrócej do roku i już a żeby roczne dziecko na rękach przy zasypianiu nosić to już w ogóle sobie nie wyobrażam ... ja mam zamiar być twarda i zrobić jak koleżanka ... trochę popłacze 2 3 razy a później już będzie ładnie zasypiała ;-) no ale każdy ma swoje sposoby :-)

NETGIRL- no ale jak się daje smoka to chyba nie ssa kciuka ?;> dlatego chce żeby ssała smoka ale też nie do przesady ;-) no ale zobaczymy jak to wyjdzie :-p

Kurde nudy jak nie wiem jeszcze Kuba mi zasnął :-p

reklama
NETGIRL - nie no smoka chce dawać ;-) po 1 jeżeli to ma uspokoić małą to czemu nie ;-) po 2 prawie wszystkie dzieci chowają się ze smokiem i jest ok :-p po 3 chce właśnie uniknąć kciuka, a po 4 to słodko wygląda u takiego maluszka :-p

A tak z innej paki ... oglądacie "mam talent" ? :-)

Do góry