• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja sprawdziłam i moja Niunia w lutym się zaczęła uśmiechać świadomie, więc miała 2 miesiące:tak::-) Jaka wtedy Pyzata była, hehehe.

Wczoraj od wieczora do nocy miałam akcje z pęcherzem, dosłownie co 5min biegałam sikać:sorry2: Na szczęście minęło:-)

reklama
Hej nie nadrabiam bo miałam od czwartku mega stron :no:

Ja wczoraj bylam na weselu z córką u mojej kumpeli, jak ona poszla spac to sie wybawiłam :tak:
takze sobote zaliczam do udanych ;P tylko dzis troszke z rana kaca miałam a i niewyspana chodze bo polozylam sie na łózko dopiero o 3:40.... a dzieci zrobily mi pobudke o 6... ;] padne dzis jak nic :-D

Miłego wieczorku.

Eve o matko ale masz wymioty współczuję;/

Vegas
właśnie tabletki nie miałam;/

Milena to to fajnie że razem w ciąży jesteście dzieci razem się będą bawić:)

Vegas biedna Martynka;( To macie gdzieś działkę?? Brykała w nocy bo i Ty nocny Marek:P

Papitka
3 pierwsze miesiące takie najgorsze potem dziecko już się unormuje:) Dobry ten Twój ojciec;/

Kamcia oooo te buty mega!!!!

Renata jak nie urok to....:P

KasiaF
o kurcze to oberwanie chmury miałaś:szok: Było z nami zostać:P:P

Liza super że się wybawiłaś należało Ci się:)

Impreza udana wróciliśmy koło 4:P . super się bawiliśmy:)
Dziś pojechaliśmy z teściami na wycieczkę do Drohicznyna nad Bugiem no piękne widoki może potem Wam zdjęcia wrzucę:) Ale zmęczeni meeeeeeeeega

On swój pierwszy nieświadomy uśmiech miał już w szpitalu dzień po porodzie. Niunio już od jakichś dwóch tygodni sie już uśmiecha jak sie go zabawia i mówi do niego. A wcześniej można było wymusić uśmiech u niego głaszcząc po policzku albo w kąciku ust smyrając leciutko. Czasami przez sen nieświadomie jeszcze potrafi sie aż w głos śmiać to brzmi jak ośla łączka hihi.
A tu mój śmieszek:-D
Zdjęcie0421.jpg
Dzisiaj mieliśmy małą sesje zdjęciową. Pierwszy raz od pół roku spędziłam dzień z koleżankami i oczywiście razem z niuniem i lustrzankę koleżanka miała ze sobą specjalnie żeby fotki porobić małemu.
Vegas piwa są moczopędne :-D
Liza fajnie że dzień sie udał i sie wybawiłaś myśle że kacyk juz minął
Kasiek czekamy na fotki:tak:

Ostatnia edycja:
hej. Jednak to ząb nie ucho. z dwojga zlego chyba lepsze..;/ chociaz dziś tak mi blał ze mialam ochote strzelic sobie w leb.

a dentystki jak ognia sie boje. Z F jak bylam ( plombe mu zakladala ) to ja prawie zeszlam. a ten zapach gabinetu.. niedobrze mi..;/

Papitka sliczny chłopczyk. a jaki ma szczery zaciesz :D U mnie F kilka godzin po porodzie nieswiadomie sie usmiechał. i to zawsze jak go po nazwisku wolalam :D a świadomie?? jakos w okolicy dnia dziecka. moze troche pozniej.
Oskar tez gdzies tak. na dzien taty to juz rozdziawiał buziulka pieknie. najbardziej lubił ( jak juz był ciut starszy ) jak F mu glupie miny robił.

Liza super ze imprezka sie udala. tez bym gdzies poszla. niekoniecznie z dziecmi. no chyba ze blisko domu, lub tesciów, ze mozna by było jak sie umeczą podrzucić. ;)

znowu dziś w lesie bylam. tym razem z Oskarkiem, mamą i bratem. wstepny plan był taki ze tylko z Oskarem, rowerem. ale za bardzo wiało wiec zajechalam do mamy, brata zbudzialam i pojechalismy. O sie wlaził, grzybków fajnie szukał no i znajdował. tam gdzie ja sie nie moglam doczołgac :D F z tatą na rybach był. pozniej zmiana. O chcial na ryby, a F wolał na hulajnodze poszalec.

F to wogole ostatnio prawie po suficie lazi. niema bardzo gdzie energii rozladowac, wiec chcialbny po meblach skakac. w futryny wlazi ( ze czepia sie stopami i rekoma ), na szafki wlazi, skacze z oparcia łozka... moze zacząc z nim biegac?? bo mi chate on rozniesie. a do wrzesnia jeszcze 1,5 m-ca.

Dobry Wieczór :)

Dawno mnie nie było.... Ale mam takie pytanie, dziś mam dzień kiedy mam dostać @. I zamiast niej są brązowe plamienia... I troszkę mnie podbrzusze boli... Piersi też troszkę. Czy to może być ciąża? Może się @ rozkręci? :)

RenataT- Rozkręciłaś się z tym chodzeniem po lesie:-D. A co do chodzenia po futrynach też tak robiłam jak byłam mała i moja siostra też hihi.
Laluś - My się chyba nie znamy więc witam. A to czy to ciąża ci nie powiem bo ja po prostu @ nie dostałam nic więcej. Zrób test albo poczekaj jeszcze.
Mały od 6 buszuje nie chce spać marudzi coś dzisi. Siostra pojechała zarobić na wiśnie mama u lekarza a mój A na rozmowie o prace więc siedzimy sami. Miłego dzionka życze:tak:

reklama
hej co tam po weekendzie:-)
mój miał wolne więc nie było nas oczywiście w domku :-p
rano pojechalismy sobie na taki jakby festyn do innego miasteczka, na plażę ... Vika oczywiscie zaczerpnęła wody z oceanu i się skąpała troszkę :-p bo się potknęła w wodzie hehe
a później na basen.. na koniec obejrzeliśmy sobie film i do łózeczka ;-)
Vegas , papitka Vi też miała 2 miesiące jak się świadomie zaczęła uśmiechac a Emka miała też coś koło miesiąca:-) jeden z poczatkowych świadomych uśmiechów mam w jej suwaczku ;-)
papitka sliczny uśmieszek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry