• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej
dzisiaj jestem wieczorem bo mój mąż nie zjechał na noc do domu - jest w Krakowie

wampi dzięki za zaproszenia i za życzenia dla Klaudii

anetka u nas też straszyli trąbą ale była zwykła burza i mam nadzieję że więcej nie będzie bo ja się boję burzy w nocy zwłaszcza jak sama jestem

dorotar ja z prezentami zawsze mam problem może z wyjątkiem prezentów dla moich dziewczyn

magda a ja kiedyś kupiłam pomysł na chłopski garnek rzuciłam gdzieś do szuflady i do tej pory nie ugotowałam:no:

ola udanego weekendu

Vikamcia z moimi dziadkami to już nie jest taka prosta sprawa bo od dawna śpia w innych pokojach a wspólne zdjecie to maja chyba tylko ze ślubu, a jaki to sklep, fajne te butki

Umi adiddasy nie po trawie :szok:

eve gratuluję

reklama
milena a no mam :-p widac mi się skrzynka przycięła i wiadomośc nie doszła an czas:-p
pamietam jak kiedyś zdjęcie to samo co masz na głównym na forum wstawiałaś :-)
a w jakim miescie albo części Ie siostra mieszka?? ja na zachodzie :-)
anetaF kurde.. hmmm to moze jakąś ładną stojącą rzecz do salonu ??? żeby mieli wspólnie...
zaraz coś się poszuka...
a sklep to life style sports :-) ale w pl to musisz w adidasie szukac bo to adidasa butki

Ostatnia edycja:
Vi a No dobrą pamięć masz , dokładnie to wrzucałam tutaj ; PP Siostra w mieście ''Lucan'' ;P , miałam też się do Irlandii zbierać ,ale jakoś wole w PL na razie siedzieć ,.

P. już w Olkuszu ; )) ZA jakieś pół godziny mam nadzieje że będzie .

edit.
Późno już . Słodkich snów , i miłego dnia jutro kochane ; **
Idę lulać ; )

Ostatnia edycja:
milena mam pamięc mam,... haha chyba przez ta "dupcię pupcię" heheh :-p
a moze się do niej na wakacje kiedyś wybierzesz to się spotkamy :-) fajnie by było :-) ja do Lucan mam daleko ale tu są dobre drogi więc bez problemu mogłabym pojechac :-)

AnetaF z takich praktycznych to znalazłam takie:

KOC MIKROFIBRA HAFT PREZENT ŚLUB ROCZNICA URODZINY (2483712169) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
[URL="http://allegro.pl/prezent-jubileusz-rocznice-slubu-rocznica-20-25-30-i2442542086.html"]Prezent Jubileusz Rocznice ślubu Rocznica 20 25 30 (2442542086) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/URL]
RĘCZNIKI Z HAFTEM PREZENT ŚLUB ŚLUBNY ROCZNICA (2471550539) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Grawerowane kieliszki, prezent na ślub, rocznicę (2437505775) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Grawerowany wazon na podziękowania dla rodziców.TB (2462188507) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu mozna wybrac dowolny napis i uzgodnić ze sprzedawcą więc na rocznicę mogłoby być :-)
no a z takich do postawienia w salnie coś takiego:
PREZENT PAMIĄTKA NA ROCZNICĘ ŚLUBU! JUBILEUSZ! (2444351044) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ROCZNICA ŚLUBU STATUETKA PODŚWIETLANA PREZENT KRK (2494319591) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - mi się bardzo to podoba własnie :-)
tylko do czegokolwiek musiałabyś zamówić kuriera no i żeby się streścili z robieniem (a da się bo ja też na chrzciny chrześniaka zamawiałam na ostatnią chwile (tak szybko się o chrzcie dowiedziałam) to nawet szatkę mi przywieźli na 2 dzien od zamówienia :-p
wiec jak dobrze zagadasz to na sobotę bedziesz mieć w domu towar :-) za pobraniem oczywiście ;-) bo inaczej nie zdązysz

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:)

Mam nadzieje,ze mnie pamietacie;-) postaram sie znowu wciagnac w tematy,witam wszystkie nowe mamy:-) U nas troche zmian,za 2 tyg moze uda nam sie wyprowadzic i w koncu byc na swoim wiec trzymajcie kciuki mocno... Ja zdałam mature,dostałam na studia,na filologie angielska i to na 28 miejscu na 100 przyjetych:) jutro ide potwierdzic i doniesc zdjecia ktore dzisiaj robilam,nie mam pewnosci co prawda czy pojde wogole bo to zalezy od mamy M czy przejdzie na emeryture i zajmie sie malym,jesli nie to pojde za rok:] wizja studiow troche mnie stresuje i przeraza,bo teraz siedze z malym cale dnie a tak to mnie pol dnia nie bedzie... Mam schizy,ze maly o mnie zapomni,przestanie kochac itd i ze strace duzo,dlatego zastanawiam sie co lepsze,odchowac go ten rok jeszcze czy isc na studia... Adaś na szczescie zdrowy,cały dzień biega,śpi tylko raz i zaczynam już podejrzewać u niego ADHD:-) i ma juz 10 zebow. Jedynie okazalo sie,ze ma uczulenie na koty,a w domu mamy 2:dry: co tez przyspieszylo nasza wyprowadzke. Na poczatek to moze tyle wystarczy;]

Dobrej nocy:)

A maluch wygląda teraz tak S7300021.jpgDSC02158.jpg

Papitka a czy to cos nie od tych szczepioneczek Kubusia? W sumie to tam nie wiem ale tak mi one wpadly na mysl:) Mam nadzieje ze nocka przeleci wam spokojnie i Kuba da sie wyspac:)
Aneta F ja w sumie za tym nie przepadam, nic specjalnego.. ale T uwielbia to;) wiec niech chlopak je:)

Burzowata my sie nie znamy, wiec witam witam:-) Alergia to cos okropnego...blehh.. sama ja mam i tragedia poprostu.. w sumie teraz to chyba co drugaa osoba ma alergie na cos.. Synek na pewno o tobie nie zapomni;) ale na pewno bedzie tesknil i pierwsze wyjscia beda ciezkie, placzliwie i trudne dla obojga:) P.S. Slodki ten twoj synus, taki blondzio:):-):-D:tak:

Ja cos ostatnio cierpie na bezsennosc;/ masakra jakas.. Kawy pic nie moge bo siedze sobie pozniej do 2-3 raz sie zdarzylo do 4 nad rane:P hehe myslalam ze mnie cos trafi.. :no::wściekła/y:

witam się rano

Vi jestem pod wrażeniem, będę dzwonić i zobaczę może uda się coś kupić:happy2:

burzowata ja tu jestem od niedawna więc znać sie nie mogłyśmy wcześniej więc witam, ja też studiuję filologię angielską i został mi rok do zrobienia licencjatu a synuś super i jeszcze w dodatku z Kielc jesteś ja tam dojeżdżam na uczelnię

magda no właśnie dlatego jeszcze tego nie robiłam bo wygląd mnie nie zachęca a ja jestem wzrokowcem, a ja jestem straszny śpioch

u nas dzisiaj trochę ładniej ale wieje, Amelka śpi rozwalona u mnie na łóżku, przyszła w nocy nawet nie wiem o której, zaraz zrobię zdjęcie to Wam wrzucę

Zdjęcie0497.jpg

Ostatnia edycja:
Hej
EVE GRATKI!!! :-)
ANETA o widzisz Vi podsuneła ile linków :-) napewno cos sie uda bys na jutro miała :) ale mała sie rozwaliła :D hehehe
Milenaaa no to facet twoj nie moze do domu dojechac hehe :P :)
Kamcia super butki :-)
KASIAF no to faktycznie mialas przejscia ze sloncem... lepiej dmuchac na zimne :tak:

Kurcze wyszłam po wode ale jak wieje i jak zimy wiatr! :szok: :PPPP

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry